canım haydi inşallah iyi olur senin için hayatta sadece onlar yok. Yani gidenler. Onlara inat mutlu olmalıyız. Bende başkasıyla konuşuyom deniyom en azından
deryacım en son durumdan beri hiçbirşey yok.şaka gibi ya aradı sonrada geri adım attı anlamıyorum onun hayatında ne var ne yok napmaya çalışıyor
galete ben de çok dedım
nasıl benı kullandı
nasıl benle beraberken başkasıyla evlendı
o sozler vaadler nerde dıye
bunları düşündükçe burnumdan soludum
agladım zırladım ıntıkam peşine düştüm
ama sonunda düşündüm düşündüm
,sevemiş gonul eglendirmiş dedim
ve dunya bu yenıldığımı kabul ettım
benı sevmedıgını yalan soyledıgını duygularımla oynadığıı kabulettım
yenıldım dedım
sevmemiş beni dedım
bunu kabul ettım
ben kabul edınce ınan çok daha az uzulmeye başladım
evet ben yenık çıktım
ama vıcdanım rahattı
allahın karşısına rahat çıkabılırdım
ya o dedım
sende unut
kabul et
artık
evet yazınızı burdan az çok okudum giden giidio bizde burda üzülüoruz.
Ama bakın kalbinbiz atmaya başlamış yani yeni bir başlangıc eskisi kalmamış artık beyninizde sadece haketmediklerimz düşündürür.
Zamanla ben bile hislerim öldü hiçbişe duymuorum ne kin ne öfke hiçbişey..
Ve beklememk lazım gideni ama çogu arkaş hala beklio bi umut işte .....zaman herşeyi ilacı
acaba arayacakmı deryacım ya düşünüyorum da artık ne o eski o ne ben eski benim kalplerimiz kırıldı ortak kurdugumuz hayalleri yeniden kurabilecekmiyiz imkansıza yakın bir drum bu .nolcak tam güvendiğim anda yeniden arkasını dönecek belkide aramaması daha iyi ararsa karşısında aciz kalmaktan korkuyorum canım.
çünkü biliyorum ki yeniden biz olamayacağız artık.
Vede konuşabileceğimiz ne kaldı ki ne var daha gitmek istedi gitti,şimdi dönmek mi isteyecek istese bile kabul etsem bile ileride gene bitcek ilişki neden aradı ,neden gelmeye kalktı, nedenlerim gene oluştu ne güzel tam yeniden kendimi buldugum anda allak bullak etti beni.bumu sevmek bu olamaz , gelcek gene diyeceğim bunları ona oda hande benim aılem ben küçükken sorunlu bir ilişkileri vardı oyüzden bu haldeyim diyecek belkide yeniden başlayacağız ve tam güvendiğim noktada yeniden gidecek buna hazır değilim hayatımı artık kuramam gene giderse buyüzden belkide aramaması daha iyi .
Ama içimde bir tek merak var neden aradı gelmeye kalktı ona bunu yaptıran neydi ?
Ve bir tane topicte az önce okudum gelecek konuşcaz benim niçinlerimi sorarken ben oda bana soracak ve tekrardan daha farklı nedenler içinde boşğulacağım diye bir cümleydi gerçektende kendimi buldum o cümlede.
ben farkettim ki geri gelseler bile kırılan vazo nasıl onarılamayacaksa olamayacak o ilişki bir ilişki bittiğinde temelli bitmeli beklememek lazım buyüzdende umut umutları olmadan insan yaşayamaz ama karşımızdaki kişi bizi sırf istediği için hayallerimizi yıktığı halde yeniden bir gelecek ummak ne kadar doğru bilmiyorum...
GÜnaydın mona hoŞgeldİn nasılsın
yok herkescikler aynı hayata var hergün bir olayla geliyor artık takip edemez oldum olaylarısağol canım, şükür diyelim, sizler nasılsınız?
Fırtınanın midesine kelebek kaçmasının dışında bi değişiklik var mı?
günaydın mona,umudum hoşgeldiniz nasılsınız ?
deryacım çok özlüyorum askerden önceki yazlarımızı hiçbirşey yapmadan evde yanımda oturmasını kucğıma yatıp tv izlemelerimizi,ansızın kalkıp dışarıya çıkmamızı annem aradıgı ıcın caddeden bayrampaşaya acilen gelirken polise yakalandığımız dönemleri bile özlüyorum.ama biliyorumki sonu yok aileler içinde bizim içinde.
Zaten ben sanmıyorum ki barışmak için aradığını nedense başka birşey var gibi geliyor.gelirse ya adam gibi gel diyeceğim bu sefer yada belkide ben bu sefer bırakıcam .
Onuda anlıyorum askerden sonra çok sıktım önceki ayrılıgımız yüzünden oyüzden gitti ben aldatılmadım,sevmiyorum demedi hiçbir zaman olamayız dedi,çünkü çok farklıydı hersey istediklerim artık farklıydı ve benım bıtırmemden korktugu için bitirdi buda olabilir.belkide ilerde altımda ezilmekten korktu ve içimdeki nefreti ben mailde yazdım ona bunu düşünmüyor değilim oda şimdi karşıma geçip bunuda yaptın,eğer istersen devam edelim ben böyle düşünmüyorum ama yanıldıgını göstermek için bu lazımdıda dıyebılır belkide çok poliyanacıyım ama diyorumki keşke aramasaydı ve canım eger o aramazsa ben arayacağım perşembeye kadar bekleyip görüşmek istiyorum oturup konuşmak istiyorum diye içimden bir ses artık suskunlugumu bozmam gerektiğini söylüyor zaten artık kaybediceğim ne kaldi ki?
cumartesı goruselımmı dıye aradı ben sonradan ıstemıyorum dedım pazar açıklama mesajı attım ama hala aramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?