Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım haydi inşallah iyi olur senin için hayatta sadece onlar yok. Yani gidenler. Onlara inat mutlu olmalıyız. Bende başkasıyla konuşuyom deniyom en azından

sizin yazınızı okudum biraz burda üzücü b durum.
Ama en azından yeni biri çıkmış kalbinz atabiliosa duygularınız yenilenmeye başlamış eskisi diyede bişey kalmaz..
Umarım guzel gunler hepimizin olur...allah buyuktur bol bol dua ediorum ondan kurtulmak için ve artk kurtuluorum galiba...yeni bi ilişki bile düşünüorum olursa...kimseyi beklemeye degmio

evet yazınızı burdan az çok okudum giden giidio bizde burda üzülüoruz.
Ama bakın kalbinbiz atmaya başlamış yani yeni bir başlangıc eskisi kalmamış artık beyninizde sadece haketmediklerimz düşündürür.
Zamanla ben bile hislerim öldü hiçbişe duymuorum ne kin ne öfke hiçbişey..
Ve beklememk lazım gideni ama çogu arkaş hala beklio bi umut işte .....zaman herşeyi ilacı

acaba arayacakmı deryacım ya düşünüyorum da artık ne o eski o ne ben eski benim kalplerimiz kırıldı ortak kurdugumuz hayalleri yeniden kurabilecekmiyiz imkansıza yakın bir drum bu .nolcak tam güvendiğim anda yeniden arkasını dönecek belkide aramaması daha iyi ararsa karşısında aciz kalmaktan korkuyorum canım.
çünkü biliyorum ki yeniden biz olamayacağız artık.
vede konuşabileceğimiz ne kaldı ki ne var daha gitmek istedi gitti,şimdi dönmek mi isteyecek istese bile kabul etsem bile ileride gene bitcek ilişki neden aradı ,neden gelmeye kalktı, nedenlerim gene oluştu ne güzel tam yeniden kendimi buldugum anda allak bullak etti beni.bumu sevmek bu olamaz , gelcek gene diyeceğim bunları ona oda hande benim aılem ben küçükken sorunlu bir ilişkileri vardı oyüzden bu haldeyim diyecek belkide yeniden başlayacağız ve tam güvendiğim noktada yeniden gidecek buna hazır değilim hayatımı artık kuramam gene giderse buyüzden belkide aramaması daha iyi .

ama içimde bir tek merak var neden aradı gelmeye kalktı ona bunu yaptıran neydi ?
ve bir tane topicte az önce okudum gelecek konuşcaz benim niçinlerimi sorarken ben oda bana soracak ve tekrardan daha farklı nedenler içinde boşğulacağım diye bir cümleydi gerçektende kendimi buldum o cümlede.

ben farkettim ki geri gelseler bile kırılan vazo nasıl onarılamayacaksa olamayacak o ilişki bir ilişki bittiğinde temelli bitmeli beklememek lazım buyüzdende umut umutları olmadan insan yaşayamaz ama karşımızdaki kişi bizi sırf istediği için hayallerimizi yıktığı halde yeniden bir gelecek ummak ne kadar doğru bilmiyorum...

şeker araması kafanı karıştırdı işte ister istemez merak ediosun neden aradı die şimdi takılıo.
Zaten öyle olur tam alışıosun herşeye bakıosun aramış hayde yeniden düşün dur. Bak canım zaten olmıca diosan cidden gelirsede adam akıllı ciddi konuş..ve ortak bi karar alın ama olmıcaksa hiç bulaşma ozaman genede senin düşüncen
...

guveninde kırıldı korkuısun suan ya yeniden gidersen şimdi üzülüm daha iyi diosun dimi haklısında.
Başlanırsada bu ilişkinin duzelmesi cidden zaman alır kırıp kalpler var çünki zor olucak yanii...

deryacım çok özlüyorum askerden önceki yazlarımızı hiçbirşey yapmadan evde yanımda oturmasını kucğıma yatıp tv izlemelerimizi,ansızın kalkıp dışarıya çıkmamızı annem aradıgı ıcın caddeden bayrampaşaya acilen gelirken polise yakalandığımız dönemleri bile özlüyorum.ama biliyorumki sonu yok aileler içinde bizim içinde.
zaten ben sanmıyorum ki barışmak için aradığını nedense başka birşey var gibi geliyor.gelirse ya adam gibi gel diyeceğim bu sefer yada belkide ben bu sefer bırakıcam .

onuda anlıyorum askerden sonra çok sıktım önceki ayrılıgımız yüzünden oyüzden gitti ben aldatılmadım,sevmiyorum demedi hiçbir zaman olamayız dedi,çünkü çok farklıydı hersey istediklerim artık farklıydı ve benım bıtırmemden korktugu için bitirdi buda olabilir.belkide ilerde altımda ezilmekten korktu ve içimdeki nefreti ben mailde yazdım ona bunu düşünmüyor değilim oda şimdi karşıma geçip bunuda yaptın,eğer istersen devam edelim ben böyle düşünmüyorum ama yanıldıgını göstermek için bu lazımdıda dıyebılır belkide çok poliyanacıyım ama diyorumki keşke aramasaydı ve canım eger o aramazsa ben arayacağım perşembeye kadar bekleyip görüşmek istiyorum oturup konuşmak istiyorum diye içimden bir ses artık suskunlugumu bozmam gerektiğini söylüyor zaten artık kaybediceğim ne kaldi ki?

sağol canım, şükür diyelim, sizler nasılsınız?
Fırtınanın midesine kelebek kaçmasının dışında bi değişiklik var mı?
yok herkescikler aynı hayata var hergün bir olayla geliyor artık takip edemez oldum olayları

günaydın mona,umudum hoşgeldiniz nasılsınız ?

iyiyiz canım seninki ardımı pek?

cumartesı goruselımmı dıye aradı ben sonradan ıstemıyorum dedım pazar açıklama mesajı attım ama hala aramadı.

canım anlıorum cidden insan özlüo bende özlüorum ama elimden bişey gelmio bak.
Ama senin genede umudun var bence arama daha sen aradın sonuçta bırak o arassın sabret biraz şeker sabır

napım benimkisi gerizekalı olduğu için aklımı karıştırıyor bunaldım artık bende senden beterim.
düşün sen takip edemiyorsun da ben hayatımı artık sadece izliyorum yaşarken daha da zor .

açıkcası ben anlayamıyorum sizin ilişkinizi sende rahat bırakmıyorsun onu arama yapma bişiy gelecekse geliyorlar zaten aradıkça uzatıyorsun acını acaba gelirmiki diyorsunda zaten o maille tüm bağlarını kopardım ben cezaret edemzdim öyle mail atmay açıkçası tamamen geri gelmeyeceğini kafama yerleştirirsem atarım ve arkama bakmazdım artık sende bakma geçmizşe mazi gelceğe gazi ben topice gelip mutlu olanlarıda biliyorum ama eski sevgileriyle değil yenileriyle

belkide haklısındır canım.herkes aradıysa gene arayacaktır dıyor belkide öyle bir çıkış yaptı ama sonradan gene vazgeçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…