Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet ne buya dert dert herks kendı halınden memnun arkadaŞlar.
Zaten senı ıstede dvet ederdı nebılım sevse bıŞeyler yapardı...
Bahanelerı Çok sevmek sevmek Çk Önemlı ...

kesınlıkle oyle o kendı hayatını yaşıyor arkadaşlarıyla mutlu mesut yaşıyor.çok istese seni yanına çağrırdı bence sen kendine bak ve sende eglenmeye ,en önemliside onu unutmaya çalış canım....

bozma artık morelını angelme kendını suÇlamayıda bırak..
Sakın da arama sesınıde Çıkartma hıÇbı konuda tepkı bıle verme...
Yoluna gıtsın angelma kendını ÜzÜosun sadece

nefret ediyorum şu erkeklerden hele burda okuyupta hepsinin aynı olduğunu görünce daha da deliriyorum haketmiyor bunlar ya sevginin s'sini haketmiyorlar klava:

bazen ne dÜŞÜnÜorum bılıomusunuz..
Burda dertleŞıoruz konuŞuoruz okadar hataya ragmen gerı gelcek dÜŞÜnces var hala kafamızda..
Kendımızı onların yerıne koyarsak onlar bızı sevmemıŞ yahuu..
Sevselerdı bızım gıbı dÜŞÜnÜr bı Şekılde uzlaŞma yolu bulurlardı arkadaŞlr...
Ve hemen kalkıp bırılerını bulmazlardı ve bugun yanımızda olurlardı..
Onlar su dÜŞÜndÜklerımızı zerre kadar dÜŞÜnmÜolar.kıııı
sende sevılmedıgının farkına var...

ben sırf gıcıklıgına ve benı mutlu gÖrmesı ıÇın aynı ortama bır ay boyunca gıttım..
DelıtmıŞdır tabı ama elınden bıŞey gelmıcegı ıÇın bakmakla yetındı sadece...
Sende ona karŞı mutlu gÖzÜk ve bıtır bu ıŞı kafanda Şeker sende bıtmesı lzım artık

nefret ediyorum şu erkeklerden hele burda okuyupta hepsinin aynı olduğunu görünce daha da deliriyorum haketmiyor bunlar ya sevginin s'sini haketmiyorlar klava:

evet şeker haklısın umursamazlar yaa..
Bizim gibi degiller olamazlarda..
Nefret etsek nolcakki adamlar çok rahat yaa
...

hayata sende artık kndini toparla canım
kararsızlıktan kurtul artık hayatına yön ver şeker

derya bır açıdan haklısın bır açıdan haksızsın.
belkide bızımde hatalarımız vardı yada yaşadıkları yeni bir günde farklı seyler aramak istemek oldu.aramızda ayrılık yaşayan ama başkasıyla çıkmayan eski erkek arkadaşları olanlarda var bence erkeklere ben artık bu kadarda suç bulmuyorum.onların seçimiydi sadece bu durum.
nasıl ilişkiye başlamak istediklerinde bir karar verdilerse,ayrılarakta benzer bir kararı alarak uyguladılar.
hepimiz çok özlüyoruz,acı çekiyoruz ama bunu onlar yaratmadılar bız bu durumu yarattık onlar istedikleri kadar kötüde konuşsalar,kötü davransalarda onların suçu olmaksızın biz kendimiz birisini sevdiğimiz için,acı çekmek istediğimiz için acı çekiyoruz.eskiye özlem duyuyoruz.ve bir süre sonra yeniden belkide aşık olucaz ve bu günlerimizi hatırlamayacagız bıle kım bılır.ama bu kadar ön yargılı olmayalım ilişkilerimize karşı.zamanında iyi yada kötü şeyler paylaştık,o paylaşımlarımızı yaşadıgımız insanların tercihi değişti diye düşünürsek belkide daha mutlu olabiliriz.
ve kimseyi verdiği tercihten dolayı suçlayamayız bız hala nasıl onları sevıyorsak ,onlarda bızı sevmeme tercıhını kullandılar bu durum bu kadar basit malesef.

hayata sende artık kndini toparla canım
kararsızlıktan kurtul artık hayatına yön ver şeker

canım ben hayatıma yön verdim zaten ben çok hata yaptım ilişkimiz boyunca 3 sene boyunca ve şimdi acaba o hatalarımı tamamıyla düzeltcek bir şans verebilirmi diye düşündüğüm için bu haldeyim.yön vermeme durumu değil bu.ben yapmak istediklerimi yapıyorum.mutluyum.geçen hafta yaptıgım planları uyguluyorum ama sadece tek farkı içimde acaba barışırmıyız ümidi oluştu yeniden.
ve adam haklı gene yani dün akşam kadar kısa zamanda bız hiçbirşeyi konuşamazdık,çözümleyemezdik o beni arayacak dıye dusunuyorum bu kadar değişen insan arar yeniden.
ve aramazsada hayatın sonu degıl Allah hakkımda hayırlısı olanı verecektir zaten.

deryacım aramasa bile biz yüzyüze gelicez yazlıkta yada başka biryerde bu kadar çokseyden sonra zaten aramazsa kendi bilir.ama bunca söylediği şeyi affederim ve benım yazdıgım maılden sonra gelirse zaten sevıyor demektir.ama eger arayacagım görüşcez dyıpte bır anda aramaktan ,görüşmekten vazgeçerse gerçekten beni sevmemiş derim.ve bende kendı içimde bitiririm.
ve araması yada aramaması değil hakkımızda hayırlısı ne ise Allah bana onu versin istiyorum.

herkes ilişkisini kendi daha iyi bilir tabiki..
Ama burda üzülmenize üzgünlügüm sadec.
Ben de acımı içimde yasıorum .
Tabiki suçlu oldugumuz konular çok bende bakınca geçmişe bi çok şeyi kendim bozmuşum suan hiçbişey yapamıorum bile..
Adamın sevgilisi var yuzuk takmış...
Benim bir umudum bile yok sevmedigini söylediçç
ya ben tamamen umutsuz vakayım..
Siz gene son sansınız deneyin.
Kızgınlıgımdan yada bu şekilde davranmam

herşeyin hayırlısı olsun ben bile artık hiçbişey hakkında yorum yapamıorum kii...boşlukta gidiorum bakalım nereye kadar..

deryacım ben sana kötü bsy demek istemedim.ama şu var bu erkekler yada erkekleri terkeden insanlar gerçekten sebepsiz durduk yere mi terkediyor bunu sorgulamıyoruz hiç adamlar bu kadar mı hayvani güdülere sahip tek dertleri canlarımızı yakmak oldugunu zannedtmıyorum ben artık bunu söylemek istedim.
ve şuda var kişilerin tercihleri değişiyor bugün yeni bir işe giriyorsun ama 2-3 yıl sonra ne olcağını hayatın sana ne göstereceğini veya beklentilerinin ne olacağını bilemezsin.biz üzülüyoruz ama inan ki kendimizi üzmek istediğimiz için üzülüyoruz .ama hersey kafamızda olup bitiyor biz üzülmek istemezsek üzülmeyiz ve deryacım son şans dıye bsy yok bızım de ne konuşcagımız napcağımız belli değil.tamamen meçhulde hersey.
ama kendi ilişkime baktıgımda düşündüğümde ne zaman gittiyse benim hata yaptıgım dönemlerdi hep.hande yapma azıtma dediği dönemlerde çok bask kurmaya kalktım üstünde ve kaldıramadı gitti.başka çaresi varmıydı yerınde olsam napardım belkide aynısını yapardım.
o aradıgı için değil şuanda böyle düşünmem ben artık kişilerin tercihlerine saygı duymak gerektiğini düşünüyorum ve inanki hayat bır başka insan için üzülecek kadar zamanımız yok yarın bugünü yaşayabilecekmiyiz hayır o zaman neden başkasının gidişi bizi etkiliyor.bende yaşıyorum gelgitler var içimde ama bugun eşler boşanıyor hayatlarına başkalarını alabiliyorlar.hayat devam ediyor.veya bir sevdiğini yakını kaybediyorsun ama yokluguna zamanla alışıyorsun.ayrılıkta böyle bsy.
kendim mesela acı çektiğim döneme acıyorum şuanda nedendi niçindi acı çekmem bilmiyorum ama o kadar degerlımıydı benım kendımı incitceğim kadar değerlimiydi hayır oyüzden kızgın olma kimseye yaşancakmış yaşadım diye düşün canım.canın daha az acır.
hem bız sevdik onurla gururla onların tercihi bizi sevmekten vazgeçmek olduysa ilerleyen zamanda Allah bize gerçekten bizleri sevecek birisini karşımıza çıkartacaktır.

teŞkler Şeker bılmıorum hıÇbıŞey ınan ne dÜŞÜncegımı ne sÖylıcegmı artık...
Kızgınlık nefret falan bıŞey yok ona karŞı ıÇımde hepsı geÇtı zamanla ben zen saygı duyuyorum geÇmıŞıme yasandı bıttı..
Zaten bılıorum olmıcagını herŞeyın tamamen bıttıgını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…