Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bu son ılıŞkım bende Çok tecrÜbe yarattı kımse kımseyı Üzmek ıstemez zaten..
Hrp dıorum yuzde seksen bende suÇÇ..
Aynı yapklarını bende yaptım yada elımde sandım heppp..
Ama elımden kocaman bı sıfır..
Hayat ne gÖsterır bılemem..
Haklılarda bendeÇekmezdım bukadar kaprıs
...

düşünme derya boşver zamanla içindeki hersey bitecektir bitmesede körelecektir.düşünmenin faydası yok canım.

şuanda ne hissettiğini çok iyi anlıyorum benımkının askerden gelmeden 10 gün öncesinde bundan önceki ayrılışımızda hiçbir sebebimiz yoktu ayrılmak için ve bitmişti.nefes alamıyordum bile içim daralıyordu.tamamen beynime reset atılmış gibiydi gittiğim yerden gördüğüm şeylerden zevk alamıyordum adeta yaşayan ölüden farksızdım.ağlayamıyordum acı çekemiyordum bile ne düşünceğimi napcağımı bilemiyordum beyinsiz gibiydim oyüzden söylüyorum zaten bunları belkide nefretimi kusmasaydım hala aynı olacaktım ama inanki çektiğimiz acıya ,üzüntüye değmez kuzum.
kafanı dağıtcak bsyler yap.ne bilim git saçlarını boyat bakım yap gittiğiniz ortamlara gitme ortak arkadaşlarınızla falan görüşme bir süre inan insan daha rahat ediyor ve yüzük takmış boşversene yarın öbür gün başkasına takmayacağı ne belli o kız senın gördüklerini gördümü hayır tabıkıde o şu anda elinden kaçmasın dıye elinde tutmaya çalışmak için biraz daha bsyler yapmaya kalkmış daha fazlası değil.

aynen canım inanılmaz ben kendimi ne sanmışım ayrılmadan bilmiyorum gerçekten.....

Hayata bazen dıorum ya gÖrdÜklerımı bılıosunuz zaten 1 ay ıÇınde ayrıldıktan sonra....
Bır ınsan nasıl hemen bırıını buluo bılemıorum...
Belkı evet eskı konularda suÇluyum ama bÖyle bı ayrılmayı hakettım pekıı konumu sız bılıosunuz okudunuz hepınız...
Benım ıÇın Çabalayan sevdıgını sÖyleyenokadar ayrılmama ragmen gleen adam benı cıdden sevmemıŞmıdır..nasıl bukadar rahat oluo..
Şeker ben onla ılgılı herŞyden uzak duruorum zaten...

allah bılıo ya belk su durumuma ragmen ıÇımden gelen bıŞey neden arıcakmıŞ gıbı gelıo bılmıorum yanı tuaf bı durum hakketten..

canım inan bana sevmemiş değildir.bak benzer şeyler yaşadık sadece benimkisi deli gibi kendisini işine verdi 48 saate kadar fabrıkada kalıp çalışıyor yada arkadaşlarıyla geziyor eglenıyor bırtek kız olayı yok ama gerı kalanda bana da benzer şeyler söyledi ama aradı bence seninkisi kendine yediremiyor belkide benimkisini bende aramasaydım attıgım maılden sonra sesını bırdaha duyamayacaktım ama aradım dayanamadım ve sonrasında kendısı görüşme olayını gündeme getirdi.
sevmiyor değildir seviyordur ama o zamanalr yanındayken kıymetını bılmedıgı ve senı uzdugu ıcın senı arayacak cesaretı yoktur ama bak ara demıyorum sana kuzum.arama.sadece sordugun için düşündüğüm seyı yazdım.ve bsy sorcam bu adam kaç yaşında canım adamların yaşlarına göre duygularıda değişiyorda.

derya ya bsy sorcam okudugum kadarıyla sen gazıosmanpaşada oturuyormuşsun bende bayrampaşada oturuyorum haftasonları ıstanbulda degılım .ama sana uyarsa salı veya perşembe bır gun belirleyı bır yer belırleyıp goruselım mı?

şeker 33 yasında bense 24 evlilik geçmiş biri..
zaten ayrılmamız eski eşine mail atması ben yakaladım bilisoun.
bende yazmıştım demekki bu insan sana dönse kabul edrsin
(oda evet ederim onun kadar kimseyi sevemem.)zaten yaptı yapıcagnı acaba beni daha deli etmek içinmi attı bana o şekilde ms bilmiorum.zaten biliosun o kızgınlıkta mail attım sesi bile çıkmadı..sonra gördüklerim malum..tabiki yaptıgı onu haklı çıkarmıo...ama çok yorulduk bence ikimizde ilişkiden şeker..
acaba diorum şimdi küs oldugumuz zamanmı yazdı o maili ama öyle bile olsa yapmaması gerekti.insanlar bazen boşluklara düşebilio veyhut bana kızgınkenmi yaptı bilemiorum..okadar karışıkki
sonra biz kızla cafeye gelio ve bida görüorum bu sefet parmagında yuzuk vede bana nispet yapar gibi arkdaşlarına gösterdi..

tabiki şeker uygun bir zamanda bakarız.hafta içide ben çalışıom şeker anca iş çıkıı olur heralde canım bi ara ayarlarız..

zaten canım iş çıkışı bende anca görüşebilirim öteki türlü ben de çalışıyorum zaten bılıyorsunkaydirigubbakcemile5

1.5 yıla yakın şeker...
aama son 4 ay falanda ayrıl barış tartışmalar..
oldu ben hiçbizaman onun ne aradım nede sordum ne ayrılışımızda..
zaten hep aynıortamda karşılaştık görüodu arıodu konuşuoduk hep ban kızardı ozamanlar bigunde sen aramadın sormadın hadi ben aramadın derdi..ulan ilişki bitmiş daha neden arım senki bizimki biraz saçmalamyı severde :)))))
onu aramıcagmı çok iyi bilio ve bidaha kabul etmicegmide...
ama hep ben bıraktm yada o seessi kaldı aramadı hiç ayrlalım demedi.
ve son maiileri yakalamamda sonra zaten sadece ms attım teli kapadım konuşmasına aramasına fırsat vermedim ve ms attım tekrar nra biliosun aldıgım cvp ları.....

canım ben 6:30 da bayrampaşada olabiliyorum .kıraçta şuanki operasyonum ama 5te çıkıyorum 6:30da bayrampaşada oluyorum sen canım bencede en uygun yer akvaryum olur.

tugbacım ıyıyım .aynı şeyler bılıyorsun kuzum zaten bı gun var bılmedıgın beyfendı aramadan gıtmış eve 9 gıbı tekrar aradım ışte bu saatten sonra bır kızın dışarıda olması uygun olmaz dedı görüşmedik bakalım nolcak.

ya kızlar sızce mesaj ceksemmı ben bugun geç çıkıcam şirketten haberin olsun kıraçtayım dıye.kendiside zaten esenyurtta çalışıyor yada boşversem mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…