Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya kızlar sızce mesaj ceksemmı ben bugun geç çıkıcam şirketten haberin olsun kıraçtayım dıye.kendiside zaten esenyurtta çalışıyor yada boşversem mı?

canım sen artık onu aramayıda msj atmayıda bırakk.. sen elinden geleni yaptın fazlasını bile yaptın.. artık önemli bişi olurda görüşmek isterse o seni bulur bi şekilde sen onu rahatlatmaya calısmayı bırakk.. bosverrr yani :)

ıyı aksamlar kızlar...nasılsınız ozledım sızlerı ya..ama ne zaman gelsem kımse olmuyo...

lakıto yu merak ettım acaba dogumgununu kutladımı dıye...
sımdı cıkıcam gece yıne gelıcem bı dus alıyım...

iyiyim pamığım benim opuyorumnanaktan
tüh ben de profiline yazdım, doğumgününü kutladım kızın kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın kuşum, keyfin yerinde mi ???

canim ben bu erkekleri anlamiyom zaten cok sykarsin cok sykiyo derler bos birakirsin baskasina giderler ne istiyo acaba bunlar uzman olmak gerek sanirim, unutmak kolay degil tabi ama dusunerekte kendini uzersin , erkek milleti degilmi hepsi iki yuzlu klava: zaman her seyin ilaci canim uzme tatli canini helede degmeyen biri icin :1hug:

iyiyim pamığım benim opuyorumnanaktan
tüh ben de profiline yazdım, doğumgününü kutladım kızın kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın kuşum, keyfin yerinde mi ???

kaydirigubbakcemile3olsun sımdıkten kutlamıs oldun
bende ıyım canım valla bu ara bıldıgın uzre pek gıremıyom
gecelerı bakıyorum kımsede olmuyo genelde slm yazıyom kendı kendıme:umursamaz:

canim uzme kendini belki oda seni unutabilmek icin yapiyodur bunlari belki korkuyodur tkr ayni seyleri yasamaktan bence ona artik degistini onun degerini anladini gostermelisin baska zaman zaman olsa erkek degilmi dermi ama hikayeni okudum o kadar seven biri birden unutamaz herhalde :1hug:

Kızlar doğumgününü kutladım.Güzel bi mesaj attım.
Mesaj attı o da."İyi dileklerin için teşekkür ederim.Umarım seninde herşey gönlünce olur" diye şimdi geldi.Şuan bunları yazarken ağlıyorum.
Çok üzüldüm çok.Benim herşey nasıl gönlüme göre olur ki.Gönlümde sen varsın, sadece sen.Ölesiye sevdiğim bitek sen.Canım çok yanıyor hemde çok çok çok çok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…