ya kızlar sızce mesaj ceksemmı ben bugun geç çıkıcam şirketten haberin olsun kıraçtayım dıye.kendiside zaten esenyurtta çalışıyor yada boşversem mı?
ya kızlar sızce mesaj ceksemmı ben bugun geç çıkıcam şirketten haberin olsun kıraçtayım dıye.kendiside zaten esenyurtta çalışıyor yada boşversem mı?
tubacım işte konuşuoz muhabbet sohbet nolcakkii
ıyı aksamlar kızlar...nasılsınız ozledım sızlerı ya..ama ne zaman gelsem kımse olmuyo...
lakıto yu merak ettım acaba dogumgununu kutladımı dıye...
sımdı cıkıcam gece yıne gelıcem bı dus alıyım...
kızlar yaaa senağlama sevdiğim insan eski sevgilim yeni birini bulmuş.biliyodum da o kadar takmamıştım. yani unutmuştum.bugün face de bi bakıyım arkadaşlarına dedim.kızla ayrılmıştır belki dedim.bi de ne görüyüm.herkesi silmiş.o kız hariç.sevgilisi hariç.benle çıkarken 100-200 kız olurdu face inde.face e ekle derdim.zorla ekletirdim.nasıl insan bu.majhvetti beni.unutamadım.of kızlar ya.çok acı çekiyorum ben.ne yapıcam.nasıl unutucam ben onu ya.zoruma gitti yaptıkları.ben hep seviyo sanıyodum.yalanmış herşeyi. senağlama ne yaptım ben ona ya.
iyiyim pamığım benim opuyorumnanaktan
tüh ben de profiline yazdım, doğumgününü kutladım kızın kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın kuşum, keyfin yerinde mi ???
kaydirigubbakcemile3olsun sımdıkten kutlamıs oldun
bende ıyım canım valla bu ara bıldıgın uzre pek gıremıyom
gecelerı bakıyorum kımsede olmuyo genelde slm yazıyom kendı kendıme:umursamaz:
merhaba kızlar ya biraz moralim bozuk bugün
benim ki o mangal yapıp rakı içtiği arkadaşlarından ikisi ile (bir kız bir erkek) dün gece bi bardaymş hem de otelin barı - facebooka kız foto eklemiş bir sürü oradan öğrendim , tag lemiş a...yi falan ne güzel gezip tozuyor sonra eve gelip benim doğum günümü kutluyor , ne bileyim moralim bozuldu niye bana görüşelim demiyor ? her gün geziyor tozuyor niye hiç bana buluşalım demiyorhiç bir zaman da demeyecek biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?