kızlar ben geldim.
angelme dogumgunun kutlu olsun canım.
kızlar ben maxfactorün pudrasını ve allığını kullanıyorum en ıyısı o desem yeridir.gerçekten sivilce falan yapmıyor ve cildi saglıklı gösteriyor.öneririm.
çok sağol canımm :)
canım bi haber varmı seninkinden
aradı canım ama ben hadi seviyeyi koruyayım dedim
doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmuşsun dedi , bunun için aramştm dedi , teşk ederim dedim
şey dedi kusura bakma geç kaldım dedi ama eve geç geldim dedi , unuttuğumdan değil yani dedi
neyse dedi iyi geceler , ben de iyi geceler dedim
sizce msnde tekrar teşekkürler falan yazsam mı ne bilim çok kısa oldu sanki ben çok kısa kestirtmişim gibi oldu
canım benim çok sevindim senin adına ya neden ayrıldınız bilmiyorum ama sanki senden bişeyler bekliyor gibi baksana hala seninle iletişimi koparmıyor.aramasa aramaz ayrısınız sonuçta
yani sence msnden tekrar bi teşekkürler aradığın için mutlu oldum falan yazayım mı ? yoksa beklemeye devam mı edeyim
sen bilirsin canm ya olayınızı tam bilmediğimden bişey diyemiyorum ama eğer o hatalıysa,sen kırgınsan beklemeye devam et değerini anlasın ama kırgın değilsen ya da hata sende olduğu için bittiyse bir teşekkür etmek bahanesiyle konuşma başlatabilirsin
canım konum bbu sıkılmazsan oku :
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/277679-umudumu-kesmeli-miyim.html
benim hatam yüzünden bitti ama sonrasında düzeltmek için elimden geleni yaptım , karşısına çıktım , aradım , mesaj attm , msnde yazdm ama hiç bişi dğeişmedi , sonra o aramaya başladı beni işte
tatlım konunu okudum.anladığım kadarıyla bu çocuk seni hala seviyor ama çok kırılmış belli ve bir daha aynı şeyler yaşar diye korkuyor ama senden uzakta kalmak istemiyor ki hala arıyor slm vermediğinde uzaklaşıyomusun demiş hala kaybetmekten korkuyor seni.bence biraz senden uzakta kafasını dinlesin böyle kendini toparlayamaz sağlıklı düşünüp karar veremez biraz kendini uzaklaştır bence seni kaybetme korkusuyla barışmanız daha kolay olabilir
hoşgeldin sm ne bu enerji :)9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?