Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çok sağol canımm :)

canım bi haber varmı seninkinden

aradı canım ama ben hadi seviyeyi koruyayım dedim

doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmuşsun dedi , bunun için aramştm dedi , teşk ederim dedim

şey dedi kusura bakma geç kaldım dedi ama eve geç geldim dedi , unuttuğumdan değil yani dedi

neyse dedi iyi geceler , ben de iyi geceler dedim

sizce msnde tekrar teşekkürler falan yazsam mı ne bilim çok kısa oldu sanki ben çok kısa kestirtmişim gibi oldu

canım benim çok sevindim senin adına ya neden ayrıldınız bilmiyorum ama sanki senden bişeyler bekliyor gibi baksana hala seninle iletişimi koparmıyor.aramasa aramaz ayrısınız sonuçta

canım benim çok sevindim senin adına ya neden ayrıldınız bilmiyorum ama sanki senden bişeyler bekliyor gibi baksana hala seninle iletişimi koparmıyor.aramasa aramaz ayrısınız sonuçta

yani sence msnden tekrar bi teşekkürler aradığın için mutlu oldum falan yazayım mı ? yoksa beklemeye devam mı edeyim

yani sence msnden tekrar bi teşekkürler aradığın için mutlu oldum falan yazayım mı ? yoksa beklemeye devam mı edeyim

sen bilirsin canm ya olayınızı tam bilmediğimden bişey diyemiyorum ama eğer o hatalıysa,sen kırgınsan beklemeye devam et değerini anlasın ama kırgın değilsen ya da hata sende olduğu için bittiyse bir teşekkür etmek bahanesiyle konuşma başlatabilirsin

canım konum bbu sıkılmazsan oku : http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/277679-umudumu-kesmeli-miyim.html

benim hatam yüzünden bitti ama sonrasında düzeltmek için elimden geleni yaptım , karşısına çıktım , aradım , mesaj attm , msnde yazdm ama hiç bişi dğeişmedi , sonra o aramaya başladı beni işte

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlım konunu okudum.anladığım kadarıyla bu çocuk seni hala seviyor ama çok kırılmış belli ve bir daha aynı şeyler yaşar diye korkuyor ama senden uzakta kalmak istemiyor ki hala arıyor slm vermediğinde uzaklaşıyomusun demiş hala kaybetmekten korkuyor seni.bence biraz senden uzakta kafasını dinlesin böyle kendini toparlayamaz sağlıklı düşünüp karar veremez biraz kendini uzaklaştır bence seni kaybetme korkusuyla barışmanız daha kolay olabilir

tamam canım yazmamaya devam o zaman umarm tamamen kaybetmem

selam kizlar,
nete giremiyorum pek, hatta nerdeyse hiç giremiyorum.
kuzenim bizde kalıyor, şehirdışından geldi.
bilgisayara gelme fırsatım olmuyor, cünkü genelde o bilgisayarda oluyor.
izin istersemde yine yanımda oturuyor izliyor vs. rahatsız oluyorum.
o yüzden bir kaç gün daha yokum sanırım.
ciddi ciddi özledim, msn dahi açmıyorum kaç gündür.
sadece haberiniz olsun da merak etmeyin diye yazdım bunları:)
onun dışında her şey normal.
baya koptum forumdan,ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum ama sizde üzmemeye çalışın kendinizi.

merhaba kızlar ya biraz moralim bozuk bugün

benim ki o mangal yapıp rakı içtiği arkadaşlarından ikisi ile (bir kız bir erkek) dün gece bi bardaymş hem de otelin barı - facebooka kız foto eklemiş bir sürü oradan öğrendim , tag lemiş a...yi falan ne güzel gezip tozuyor sonra eve gelip benim doğum günümü kutluyor , ne bileyim moralim bozuldu niye bana görüşelim demiyor ? her gün geziyor tozuyor niye hiç bana buluşalım demiyor hiç bir zaman da demeyecek biliyorum

Şeker adamın gayet ıyı baksana ..
BoŞuna bekleme onu bırak gıtsın yoluna bak..
Bende yaŞam ınsanın zoruna gıdıo ama elden bŞey gelmıoo
sen kendı hayatına bak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…