Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ömrümü sana adamaya hazırım ama ne çare ne çare...

cnm bak okudum şimdi ben kendim içinde bundan korkmuştum böle bir yanıttan, inşallah mesajın devamı gelir diyebiliyroum üzmemeye çalış da diyemiyorum sakin olmaya çalış bitanesi :gitme:

anlayamazsın sana ne duyduğumu
göklere açıp elimi ne konuştuğumu...

bu karabulutlar ne zaman kalkar üzerimizden?
lakito son yazdığını okudum ve çöktüm.
bi konunun bi insanın üzeri bu kadar örtülür.
başkalarıyla birlikte oluyorum, hoslanıyorum diyorum ama o ismi duyduğum anda geberiyorum.
neyse herneyse..

lakitocum kendini üzme yıpratma sen dogumgununu kutladın ve şuan ayrısınız ayrı iki insan olarak çocuk medeni cevap vermiş.evet senin gönlünde o var ama şuandada sevgili değilsiniz artık bunu kabul etmen gerekiyor bılıyorum vazgeçmek istemiyor insan hatta bu çok zor ama lütfen artık ayrıldıgınızı kabul etmeye başla canım .

günaydın kızçeler bugun çok mutluyum ve huzurluyum haftanın son gününde hepimize güzel bir gün diliyorum.zemuszemus

Ömrümü sana adamaya hazırım ama ne çare ne çare...

canım yaaa... benim sana son mesajım iletilmedi...
dilerim acını akıtmışsındır tüm gece... daha erken olmazsa arıcam da...

yaa nolur çok üzülme... kimseye de ömrünü filan adama... unut bu fedakarlıkarı yapmayı kimse ama kimse haketmiyor...

bir bakıma iyi oldu ... en azından biraz daha net ... şimdi oturup rahat rahat işinle ilgili kararlar alabilirsin... sen bu zamana kadar hep acaba o hayatıma yeniden girer mi diye adımlar atmaya korktun ... önüne çıkan fırsatlara ne cevap vereceğini bilemedin belki üzerinde düşünmek bile istemedin... şimdibırak tüm bunları ve hayatını bıraktığın yerden tut...

senden daha önemli birşey yok... sevgin de senle beraber güzel ... o yüzden kendini çok yormuyorsun ; üzmüyorsun... biliyorsun herşey olacağına varıyor...

çok zor bitişini kabul etmek zorunda kalmak ; onda birşeylerin bittiğine şahit olmak... ama birşey biterken başka birşey başlıyor canım... bugün senin başlangıcın olsun :teselli:

lakiyo üzülme artık yoluna bak canım ne kadar acıda olsa yolumuza bakcaz bu bizim kaderimiz

Yazıp gideceğim...Kimseler yok zaten...Yeni kalktım daha doğrusu kalkabildim. Dün gece hiç uyuyamadım.Ağladım durdum baygınlık geçirircesine.Hatta yorganımın kenarını ısırdım, hıçkırıklarımı kimse duymasın diye.Bi baktım sabah ezanı okunuyor halen uyumamışım.Sessizce konuştum ona. O bilmesede ilk defa veda ettim ona.Fakat anladım ki o çoktan etmiş aslında...Acıyor içim çok acıyor, eskisinden çok acıyor...

canım eskiden içinde bır umut vardı hep bıtmeyecek gıbı düşündün ilk kez bıttıgını gördün belkide o mesajı atman senin için iiyi oldu ilk kez onun gıdişini anladın ve kabul etmek zorunda kaldın.zamanla bu acıyada alışacaksındır.kıyamam ama sana canım ya geçicek bugünler bu kabuslar ama zaman lazım.malesef elden gelen bsy yok.

canım tahmin edebiliyorum bende yaşadım bu dönemi ama inanki geçiyor.alışıyorsun belkide acı çekmeye ve daha az acı çekiyorsun sonra.duvarlar üstüme yıkılcak gibi gelirdi.nefes alamazdım.aklım fikrim hep ondaydı.mahvoldum ben yaşayamam diyordum hep.yaşayan ölüden farksızdım ama artık içimdeki bizi yok etmeye başladım artık daha mutluyum inanki.belkide hayırlsıı böyleydi diyebılıyorum.sende ilk kez gerçekten bıttiğini kabul ettin ve alışacaksın zamanla yokluguna hep gelecek diye umarken ayrıca cocuk sana en azından tesekkur etmış yaşanılanların hatrına ya hiç ciddiye almayıpta bsy yazmasaydı ınan beterın daha beterıde var.daha fazla üzülürdün.ama keşke hiç çekmeseydın yada böyle olma ıhtımalınıde düşünseydın.

Fibritçim benim çok üzüldüm inanki
ama napalım olmayınca olmuyo tatlım be
ne diyeceğimi bile bilemiyorum
bilmiyorum neden bu kadar talihsiz ilişkiler yaşıyoruz mafoldumben
arabesk olmayalım ya
böcüğüm demiş işte gerekeni ağzına sağlık
ben onun kadar güzel ifade edemediğimden
seninle beraberiz bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…