Yazıp gideceğim...Kimseler yok zaten...Yeni kalktım daha doğrusu kalkabildim. Dün gece hiç uyuyamadım.Ağladım durdum baygınlık geçirircesine.Hatta yorganımın kenarını ısırdım, hıçkırıklarımı kimse duymasın diye.Bi baktım sabah ezanı okunuyor halen uyumamışım.Sessizce konuştum ona. O bilmesede ilk defa veda ettim ona.Fakat anladım ki o çoktan etmiş aslında...Acıyor içim çok acıyor, eskisinden çok acıyor...
lakıtocum ....
cok uzgunum yazcak kelıme bulamıyorum...ama gecıcek dıyebılırım sadece...burda hepımız ıslattık bu sayfaları gozyaslrımızla...
geceler uzun oldu...yorganlar ıslandı..senın gıbı duyulmasın dıye agzımızı kapadık...ama hergun eksıldı acımız...
kabuk bagladı ....yaramız...kasıdık kasıdık...yıne acıdı...bız aman sonra gectı arada yımne kasındı...ama gun geldı kapandı o yara...sımdı ızlerı var..arada ytıne kasınıyo ama ..okadar azkı...
senınde gecıcek bı bakıcaksın ızı bıle kalmıcak belkı..sımdı yasa acını ...hemde hıc ıcınde bırakma erteleme...
ıcıne atma...sen hep arada kalmıstın acabalrın vardı sımdı..yoluna bakabılırsın..bırak o gıden olsun..ılerde ıyıkı o gtmıs bıle dıceksın...
allah sana yardım etsın yolunu acık etsın yuregıne su serpsın...sen duanı et allaha bırak canım...
aynen böyle canım...
senin daha 4-5 ay oldu ... hepte zaten en çok canın yandığı ; bitişlerle yüzyüze gelindiği zaman bu aylarda oluyor... artık umudun varsa sona ermeli ki yoluna gidebilesin...
ben sarışın çocuktan bahsetmeye başladığımda tam o zamanlardaydım... yeter artık demiştim yeter ... sonra ertesi gün sonra o çocuğu görünce bu bir işaret demiştim...
onlar için acı çekmekten vazgeçmek lazım artık... buna karar vermek lazım...
lakito canım ya inan ben de tüm gece uyanıp durdum ve hep sen aklımdaydın... dikkat et kendine olur mu ... :çok üzgünüm:
evet bocukcum bu 4. 5. ay cok kotu oluyo...
canın acıyo aylardr...ozluyosun cok...ve cok yoruluyosun....arasın ıstıyosun yada aramak...bıseler degıssın ıstıyosun...bıkıyosun yorgun dusuyosun cunku beklemekten...ne olcagını bılememkten....
bı karra vermek gerekıyo tam bu zmaanda....senınde sımdı karar zamanın canım...
sende emınım sımdı canın yanıyo ama bazı seylerı netlestrceksın artık...
valla bende dunaksam senın kotu oldugunu okudum cıktım hep aklımdaydın...bız kk da gece dua edıyoruz bırbırımıze orda sana dua ettım..tum arkadaslarım gıbı...en tez zamanda atlamını dılıyorum canım
ya öle garip bişey ki ... anlayamadım neye üzüldüğümü ... hani kendi halime değil onu biliyorum...bundan 3 ay öncesinde kendi halimi hatırladım belki...ama üzüldüğüm yine ben değildim... sadece o acının nasıl olduğunu hatırladım... ve lakitonun canının nasıl yandığını biliyoruz işte dediğin gibi...
canım benim azalacak o acı ebruşumun dediği gibi... sen bize inan olur mu... daha güzel olacak herşey... buna inanaırsan belki daha kolay olur... özleyeceksin belki ; sevmeye devam edeceksin ; ama daha az canın yanacak ... mesela ben şu anda onu çok özledim gibi bir cümle kuramıyorum bile ... kurmaya kalktığımda sadece gülümsüyorum... boşa bu özlem çünkü farkındayım artık... sen de böyle hissedeceksin... bunu istemediğini biliyorum ama elinden birşey gelmez tatlım... keşke hepimizin elinde olsaydı bu keşke...
ama değil ... :sm_confused:
Yazıp gideceğim...Kimseler yok zaten...Yeni kalktım daha doğrusu kalkabildim. Dün gece hiç uyuyamadım.Ağladım durdum baygınlık geçirircesine.Hatta yorganımın kenarını ısırdım, hıçkırıklarımı kimse duymasın diye.Bi baktım sabah ezanı okunuyor halen uyumamışım.Sessizce konuştum ona. O bilmesede ilk defa veda ettim ona.Fakat anladım ki o çoktan etmiş aslında...Acıyor içim çok acıyor, eskisinden çok acıyor...[/Q
ınan senı cok ıyı anlıyorum bundan aylar once bende oyleydım ınan zaman herseyın ılacı bırkac ay sonra hersey duzelecek ama bu cektıklerın kalacak o ayrı ama rahat olacak kafan gonlun dertlerını buraya yaz paylasalım ıcıne atma olur mu
suan ne yasadıgını nasıl oldugunu o acısının nekadar cok ne kadar derın oldugunu...suanda onun bu soyledıklerımızı asla anlamıcagını bılıyoruz...
gercekten cok garıp bıse...ben de kac ay oncesıne gtım lakıtoyla...keske suan surda olsaydı...
suan ne yasadıgını nasıl oldugunu o acısının nekadar cok ne kadar derın oldugunu...suanda onun bu soyledıklerımızı asla anlamıcagını bılıyoruz...
gercekten cok garıp bıse...ben de kac ay oncesıne gtım lakıtoyla...keske suan surda olsaydı...
evet ya ...şimdi saatler geçmiyordur ona ... yani bana öle oluodu ; aldığım nefes yetmiyordu...
ama geçti işte ... çok şükür geçti... allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize :Saruboceq:
evet ya ...şimdi saatler geçmiyordur ona ... yani bana öle oluodu ; aldığım nefes yetmiyordu...
ama geçti işte ... çok şükür geçti... allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?