sen nasılsın be monam benneyaptımki
Selam kıslar bende yeni katıldım aranızaaa:sinifsinif:
Şeker adamın gayet İyİ baksana ..
BoŞuna bekleme onu bırak gİtsİn yoluna bak..
Bende yaŞam İnsanın zoruna gİdİo ama elden bŞey gelmİoo
sen kendİ hayatına bak artık
bencede kendı yolunu çiz adam arkadaşlarıyla mutlu mesut sende kendi yoluna bak canım artık.
kesınlıkle oyle o kendı hayatını yaşıyor arkadaşlarıyla mutlu mesut yaşıyor.çok istese seni yanına çağrırdı bence sen kendine bak ve sende eglenmeye ,en önemliside onu unutmaya çalış canım....
bozma artık morelİnİ angelme kendİnİ suÇlamayıda bırak..
Sakın da arama sesİnİde Çıkartma hİÇbİ konuda tepkİ bİle verme...
Yoluna gİtsİn angelma kendİnİ ÜzÜosun sadece
ben sırf gıcıklıgına ve benİ mutlu gÖrmesİ İÇİn aynı ortama bİr ay boyunca gİttİm..
DelİtmİŞdİr tabİ ama elİnden bİŞey gelmİcegİ İÇİn bakmakla yetİndİ sadece...
Sende ona karŞı mutlu gÖzÜk ve bİtİr bu İŞİ kafanda Şeker sende bİtmesİ lzım artık
ne gunlerdı dımı selın ...valla ınsan gecmıse gıdıyo...yasamayan anlayamaz zaten...allah yardım etsın..dogru dıyosun bu cektıklerımız kalıyo bıze ıste..ama askını layıklı yasayan acısınıda ole yasıyo bence
Canlarım benim ben yokken neler yazmışsın.Acımı paylaşmışsınız. Biraz iyiydim ama okuyunca yazdıklarınızı yine ağladım valla :) Ama üzüntüden değil çok duygulandım.Yanımda olmanız, destek olmanız, beni anlamanız öyle güzel ve paha biçilmez ki anlatamam.Hepinizi çooookkk seviyorum ve öpüyorum.Canımsınız...
Selam kıslar bende yeni katıldım aranızaaa:sinifsinif:
Halen olabildiğince salağım böcük, değişmedim yani :roflol:
Nasıl olayım ya, zaman zaman depreşiyorum ama eskisi gibi değilim tabii.
Ama geldiler mi de tam geliyolar.
Dün akşam mesela bi fenalaştım, Mint gacısı da fenalaşıyodu beni sakinleştirecek diye kaydirigubbakcemile3
Ha ama noluyo, o kadar, bugüne hiçbi şey yok.
ıyiyim yani.
Jelibon ne yapıyo acaba...
merhaba arkadaşlar..kaç gündür okuyup okuyup çıkıyordum..
bişeyler yazmam gerekiyo çok üzüldüm çünkü, aramızda en hassas olanlardan biri lakito çünkü..belki siz haklı olarak zamanla geçicek yazıyosunuz ama o şuan buna inanamayacak kadar yaralı..lakitocum senin mesajla aldığın cevabı okuyunca şunu düşündüm, senin bu kadar vazgeçemediğin ve tutkuyla sevdiğin adam, aslında sana ayrılmak istediğini açık açık söyleyemeyecek kadar cesaretsizmiş..bu sana saygısızlık aslında..şu durumda daha fazla bişey söylenmez..sadece bu durumu kabullenmen gerek, beklemek bi fayda getirmeyecek bunu biliyosun artık..off aynı şeyleri yaşadık yaa nasıl bişey bu..şunu diyorum hep, seven adam benim sevdiğim adam hep yanımda olurdu,böyle çekip gitmezdi,uzak olsa da manevi olarak yanımda olurdu..olmadığına göre benim kadar sevmemiş..ama olsun ben daha çok sevdiğim için kendimi kötü hissetmiyorum aksine sevgiyse sonuna kadar acıysa sonuna kadar yaşanmalı ki sonucuna iyi yada kötü daha hazır olabilelim..inş.Allah yardımcımız olsun..Bir şarkı var şu sözlerini çok seviyorum:
Kördüm bilendim, seni unutmayı öğrendim
Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim
Acıya duvar gibi durmayı öğrendim
Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi
Köksüz bağsız durmayı öğrendim
Canlarım benim ben yokken neler yazmışsın.Acımı paylaşmışsınız. Biraz iyiydim ama okuyunca yazdıklarınızı yine ağladım valla :) Ama üzüntüden değil çok duygulandım.Yanımda olmanız, destek olmanız, beni anlamanız öyle güzel ve paha biçilmez ki anlatamam.Hepinizi çooookkk seviyorum ve öpüyorum.Canımsınız...
Ben bide ıstanbul'dan bi teklif aldım.Şartları baya iyi güzzel ama kızlar halen aklım Salihli'de. Böyle hep bişey tutuyor beni. Biliyorum kızacaksınız ama öyleyim
gulin iyi ya nolsun sizden naber evd takılıorum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?