Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

merhaba kızlar ya

5 dersin 4 ünün finalinden geçtim , 1 tanesinden kaldım , büte gircem ondan , ama bu kötü dönemimde böyle bir final dönemi geçirmem mutlu etti beni

bu kaldığım ders onun da alttan aldığı ders , o da büte kalmış , yani bir kez daha aynı ortamda bulunacağız bakalım ne olacak , hiç birşey olmayacak tabi ki umrumda değil artık o benim

yaşamak çok güzel bir şey Allah önümüze hep güzel şeyler çıkarsın inşallah , doğru insan çıksın karşımıza

İyİ Şekr baŞarılar ben hepsİnden kaldım

canım benim ya , inşallah sen de geçersin hepsinden

tebrık ederım canım...ve basarılar dılıyorum tekrar
ne guzel umrumda degıl demn...allah gonlune gore versın

sağol canım :)

ya umrumda olmamasına çalışıyorum , aklıma gledikçe başka şeyler düşünmeye çalışıyorum , ne yapayım başka çarem yok ki , şu anda msnde birazdan çıkıp mezuniyet balosuna gidecek , eğlenecek , ben niye oturup onu takayım ki ? takmayacağım elimden geldiğince

canım içimde hem öfkeyi hem sevgiyi barındırıyorum şuan ama gelse özür dilese sanırım yüzyüzeyken dayanamam kabul ederim.bunu belki gurursuzluk gibi görebilirsiniz aslında herşey o ana onun ne kadar pişman olduğuna yada yaptıklarının bilincinde olup olmamasına bağlı :uhm:

günaydın kızlar yine üzgünsünüz anlaşılan yapmayın kuzular kendinize yazık .bırakın eğer onlar eglenıyorlarsa artık bızımde eglenmek hakkımız acı,üzüntü ,keder nereye kadar.

günaydın kızlar...ben rüyamda onu gördüm... çok ilginç ve de komikti aslında...
sanırım dün yine onunla görüşen arkadaşım maç yapıp onun yanından geldi diye oldu... yendiniz mi yenildiniz mi dedim ; seninki ile başlayan bir cümle kurduğu an lafı ağzına tıktım... bahsetmedi ama heralde yine de aklıma düştü...

neyse ; rüyamda ben onu görüyorum ama hep görmezden geliyorum... hatta bir otobüsteyiz ben önde o arkada yanında sevgilisi varmış... ama bu sevgili eskilerden biri... ama eğlenceli bir otobüs ( dün akşam eller havaya modundaydım bu da ondan kaldı galiba ) herkesler oynuyor otobüste... sonra durdu bir yerde baktım bu ayağa kalktı ben hemen oturdum yerime... o indi otobüsten sonra benim oturduğum yerde camın kenarına geldi dışardan bana bakıyor ama çok da muzip ...küçük çocuklar yapar ya cama burnunu dayar öle ; komik geldi bana da güldüm ... allam ya dedim... sonra ben gülünce hemen yanıma geldi... gülümsememe çok şaşırıyor ... ayrılınca hani hiç tanımayacaktın beni gibi bir cümle kuruyor... sonra ben gülümseyerek uyandım sabah 6.30... ama komikti yani ... ilginç olan ise saçları ağarmıştı ; daha önce de öyle görmüştüm ben ... çirkinleşmişti... yine öyleydi...

galiba ayrılık sonrası çöktü diye yerleşti bilinçaltıma -tatlicadiarzu-

uyandıktan sonra saate sinir oldum... o saatte uyanınca tekrar uyuyamam diye hem de rüya kısacık kaldı diye... sonra tekrar dalmışım... yine gördüm... bu sefer başka bir yerde muhabbet ediyoruz... o bana soruyor nasılsın diye ; ben birkaç erkek ismi sayıyorum... o biraz sinir oluyor gibi... ya da ben öyle sanıyorum... sonra senin ilişkin nasıl diyorum... herşey yolunda ; iyi gidiyor diyor... o zaman canım acıyor... sonra elimle saçını düzelttim... yaa diyorum ; iyi ... o kadar gerisini hatırlamıyorum... :1closedeyes:

öle paylaşıım dedim sizinle...

Bende dün gece rüyamda gördüm :) ışte ben ona mail atmışım,gerçekte de attım da neyse...Beni msne çağırıyor.Ben msne giriyorum ama nasıl korkuyorum, elim ayağım titiriyor.O bişey yazmadan ne olur sus bişey söyleme kötü bişey duymak istemiyorum,dayanamam ne olur diyorum.Sonra baba korkma diyor.Ben seni seviyorum Sevinç, diyor.Aslında keşke böyle olmasaydı.Yeniden senle olmayı çok isterdim diyor.Bende olabiliriz diyorum, bi engel yok ki diyorum.O sa tekrar beni sevdiğini söylüyor, özür falan diliyor.Haftasonu Ankara'ya geleceğini falan söylüyor.Bende heyecanlanıyorum falan.Öyle uyandım kızlar.Aman asıl mutlu uyandım.Ne güzeldi, ne güzel...

bende gördüm rüyamda bır kızla yazlıga geliyorlar onları ıskelede görüyorum benı arayıp oraya çağırmış bende mutlu olarak gidiyorum.bır bakıyorum kızla sarmaş dolaş bu ne dıye kalıyorum senı aramamalarımın,aradıgnda gelmemenın tek sebebı vardı ben artık evlenıyorum ne olur anlamaya çalış.bana ah etme dılerım mutlu olursun dıyor.ağlıyorum onlar kalkıp gidiyorlar ve kız nedense yazlıktaki ilk kız arkadaşı bılmıyorum olabılırmı gercekten ama Allaha dun akşam dua ettım yattım Allahım sen başka bsy varsa bana göster gerçekte yada hayal alemınde dıye ve bu rüyayı gördüm...

cnm çok güzel görmüşün hayırlısı, biraz bilinç rüyası gibi ama belkide çıkar gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…