Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

nihalcım nasıl anlamadım valla.
yani ayrıldıgınız halde hala arıomu senii..
nedne sogumuşk ilişki süreniz ne kadar pekii

nihalcım nasıl anlamadım valla.
yani ayrıldıgınız halde hala arıomu senii..
nedne sogumuşk ilişki süreniz ne kadar pekii

aslında 4 yıl ama en son 2 aydr çıkıodk :) soğudum dedii ayrılalm dedii brbrimiizi üzüyorz dedii bnde ayrılmayalm lütfen istemiyorm deyncee soğudum dedii amaa halaa msj atıoo dayanamıo bu mu snn soğuman diorm cvp vermio bn hçbişey yazmıyorm aramıyorm da ayrılığı isteyen oydu çünküü :mymeka:

yaa aslında 4 yıl önce çıktık ama uzun sürmedi ayrıldkk ama ayrı kaldıımız sürecek hep seni seviyorm dedii hep bana ulaştıı ama bn istemedim işte 2 ay önce de kanımaa grdii kabul ettm birdenn nasıl oldu anlamadm :) mutluuduk ama bi kaç gün kavga bile değil tartıştk ve soğudum dedii az önce de anlattığım gbii ama szce soğudm dienn insan hala msjlar atarmı konuşmak için bahane ara mı?

sogudugunu bittigini söyleyen insan kolay kolay aramaz..
suan bence naptıgını bilmio...
hiç arama sorma kendi halinde kalsın biraz....

bugün onu gördüm kızlar tam 6 ay sonraa ve kötü olacagımı sanarken heycanlanırım sanakren düşüp bayılcagımı sanarken kötü olmadım çok şükür ama kaçar gibiydi bende yolumu değiştirdim ama bana baktıgınıda farkettim

Ay Nilim gördün demek. ama iyisin değil mi?Yani birşey hissettmedin demi? Bak doğru söyle :)

yok be kuzum bişe hissetmedim ayrıntılı anlatırım msnde gözgöze gelmedim ama arkadası bakıp durdu

sınavı baraşayla geçmişinn yerimseniben onlarsızda ayaktayız iştee:enbuyukkk:

cnm nette baktım şöle yazıo
En sık görülen belirti boyun, koltuk altı ve kasık bölgelerindeki lenf bezelerinin ağrısız şişerek ele gelmesidir. Hastalarda diğer bulunabilen belirtiler ise söyledir; sebebi tam açıklanamayan ateş, kilo kaybı, gece terlemesi, halsizlik, ciltte kaşıntı…. Bu şikayetler, grip gibi başka hastalıkların seyrinde de görülebilir. Bu nedenle bu tür bulguları olan hastalarda lenfoma teşhisini ancak doktor koyabilir.
ondan bence telaşlanma, benim ünide arkadaşımın da şişmişti ama bir şey çıkmadı bazen vücut yapabiliyor oda sıkıntılı bir dönemindeydi okulla ilgili belki strestendir seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…