Çok çok zor değil ama kimseyle paylaşmak istemiyorum canım.Kimine göre belkide bi durum bile yok. Belki herşey benim inceliğimden, kibarlığımdan vs.den kaynaklanıyor.Bende kalsın o. ama sağol canım yinede.lakito nedir anltsana çokmu zor bi durum ailemi yoksa
nihalcım nasıl anlamadım valla.
yani ayrıldıgınız halde hala arıomu senii..
nedne sogumuşk ilişki süreniz ne kadar pekii
Ay Nilim gördün demek. ama iyisin değil mi?Yani birşey hissettmedin demi? Bak doğru söyle :)bugün onu gördüm kızlar tam 6 ay sonraa ve kötü olacagımı sanarken heycanlanırım sanakren düşüp bayılcagımı sanarken kötü olmadım çok şükür ama kaçar gibiydi bende yolumu değiştirdim ama bana baktıgınıda farkettim
bugün onu gördüm kızlar tam 6 ay sonraa ve kötü olacagımı sanarken heycanlanırım sanakren düşüp bayılcagımı sanarken kötü olmadım çok şükür ama kaçar gibiydi bende yolumu değiştirdim ama bana baktıgınıda farkettim
Bende öyle hiç mutlu değilim. Mutlu insanlara imrenir oldum.Hayattan bi gayem bile yok.Hiçbişeyim yok sanki. Günler çabuk geçsin diye hep uykuya veriyorum kendimi.Benimki ne kadar taş kalpliymiş. Mailimi okumuştur galiba ama hiç ses yok. Gerçi ne yazacaktı yazma bişey dedim.İçinde biraz bana karşı sevgisi olsaydı dönerdi bana. Ama kandırılmış aldatılmış hissediyorum kendimi.Sevgi denen şeye öyle inanmıştım ki şimdi çok boş.Bide sabah moralim bozuldu.Sol tarafımda boynumda bi şişlik var. dokununca acıyoAklıma allah korusun lenf kanseri geldi.Böyle tam anlamadım biraz şişlik var işte.Onuda kafaya taktım.bide ben yastıksız yatıyorum ondan mı oldu acaba bilmiyorum.Annemede diyemedim desem acaip kafaya takar.Kızlar bişey yoktur demi Yarında olursa doktora gideceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?