Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yaaaa ablalarım yaaa benim ex aşkımm bunalımaa grmişş çok kötüü durumdaa antidepresana falan başlamış zaten sorunlar varmş büyükl ihtimalle başa çıkamadıı için ayrıldk bizdee yaa bn de bj sene çok büyük sorunlar yaşamıştmm bni elimden tutup kaldrmştıı bnde dugusallıı bi yana bırakıp elimden geldiincee yaardm etmeye karar verdmm.Szce nasıl olur yaa sürekli nie bu kadar iiisn boşver bni deypp duruyo ya iiki varsn iiki yanımdasn dio çok teşekkr ederim diyo.Bı de cadıım dedii

senın bukadar nıye hayatında bırı oldugunu ogrenmek ıstedıgını cok ıyı anlıyorum...
tamam hayatında degıl ama bı sekılde yınede acabalrı kalıyo ınsanın...bu caablardan kurtulmak ıcın duymak ıstıyosun bunuç..
bende bana nısanlancagını soledıgı halde ınanmamıstım..hep gormek habewr almak ıstemıstım..senınkıde bunun gıbı bısey ıste...ama duyma ya..sen yolun abak lakıtocum

sana tünaydın o zaman kuzum...
nasılsın bakalım ; dün azcuk depreşikmişsin :teselli:

azcuk deprestım gecıtı gtı :sinifsinif:
ama mutlu olmak ıstıyorum ben yaaaaaaaaaaa:umursamaz:

canım gecmıs olsun ama bence ole onemlı bıse degıldr kendını hepten strese sokma..bence yasadıgın stres sıkıntı uykusuzluk bıde yastıksız yatıyomussun kıtap okuyomsussun...bıraz dınlendr baskısmını

ınsallah bızde bıgun mutlu olucaz...
herkez bıze ımrenıcek...

kızlar ayrıldık ama beni arıo hala, en son ablasının nişanı varmış,ona çağırdı beni,anlayamıyorum,nasıl bu kadar dengesiz :çok üzgünüm:

ayy bnmki de öölee :) sürekli arıoo yaa hayatlarndan çıkarmak istemiyolar ama bi anlk bunalmda atıolar bzii vallaa ne bliim erkek milleti çok garipp

lakitocum yazılanları yeni gördüm canım bende böcüke katılıyorum onun hayatında bırısı oldugunu öğrenmek yada öğrenmemek senin açından ne farkedecekki? koca bir hiç desem duygularınmı azalcak hayır.tam tersi acı çekeceksin yada mail attın diye bır anda dönmesini bekleyemezsin belkide karşına çıkmaya cesareti yok kım bılır.ona bıraz düşünme hakkı ver.biraz zaman geçsin ve sen yapabileceğin herşeyi yaptın artık.inan gün geçtikçe zaman geçtikçe acın azalcaktır.elden malesef bırsey gelmiyor.
ama olumlu yönünden bakarsak bak benım yazdıgım maılı bılıyorsunuz hepınız artık telefonda konuşmaya başladık ve ilk fırsatta görüşcez belkide olumlu belkide olumsuz ama adamın bana söyledği dün akşam bır söz vardı içindekileri üzüntülerini sana çektirdiklerimi ben kendim senin yüzünü görünce nasıl dayanıcam zaman ver bıze diye belkide oda böyle düşünüyordur.kimbilir.
canım umarım önemli bsy degıldır benımde çıkmıştı geçensene final döneminde ama geçmişti bikaç ilaç kullandıktan sonra.diğer sıkıntılar inan bana kımın sıkıntısı yokki dünyada paylaşmak istersen bende dinlerim.ve kuzum soramam saplantılı derler dıye yazmışsın kimin ne dediği umrumda değil evet aşkım için saplantılı diyeceklerse desinler ben sevdim ,seviyorum ve sevdiğim için hayatında birisi girdimi diye merak ediyorum ne durumda dıye sorar geçerdim bu saplantılı olmak değil bence.ama şu var sorsan ne değişecek varsa daha fazla canını acıtmaktan başka.
deryacım dün işlerim çok yogundu giremedim.
ve nilim senin adına çok sevindim acı çekmediğini birilerinin bu topiğe girip görünce gerçekten mutlu oluyorum.geçecek arkadaşlar bugünler.yarında güzel olacak.zemuszemus
herkese günaydın hayırlı kandiller.

ya bn çok kötüyümm yaa :'( aşkım bunalım geçirio hemde çok büyük bi bunalım bn hep yanındaym ayrılsak bile dedmm iyiliğm altında ezilio iyiki varsın yanımdasn fln dio.Bugün de msnde nasılsn dedmm çokk kötüyüm dedii ne yapablirim snn için dedm nolur benden uzak durr bn iyi değilm seni kırmaktan üzmekten çok korkuyorum dedii diyecek bişey bırakmadı tamam dedimm.Doktor GT diyorum adama mı dalıyım napıyımm dio.Antidepresan ilaca da başladıı önceden de kullanıyomşum geri döndü ilaca offff offff napacağımı bilmiyorum

canım o ilacı kullanıosa ciddi problemleri var bunun..
bırak kendi haline araama sorma kafasını dinlesin..
problemlerde olabilir...

Hayatacım yazdıkların için teşekkür ederim canım.Çok güzel şeyler yazmışsın.Bilemiyorum ama bugün daha iyiyim.
Boynumdaki o şişlikte inmiş.Bide boynum çok hassastır zaten benim. Hemen incilir ağrır.Ama gerçekten korkmuştum dün aklıma neler geldi.
Ayrıca kızlar bugün kandil.Hepinizin kandili mübarek olsun.Bugün hepimiz için dua edeceğim canlarım :)

nasılsınız kızlar ? ben biraz durgunum bugün.mutsuz olmak için saçma nedenler bulup duruyorum kendime bu arada hepinizin kandili mübarek olsun

evet kızlar kandiliniz mübarek olsun

benim moralim yerinde çok şükür msnde engelledim a...yi facebooktan da sileceğim yakında ama önce ona söylemeliyim açıklama yapmalıyım neden sildiğimi

evet kızlar kandiliniz mübarek olsun

benim moralim yerinde çok şükür msnde engelledim a...yi facebooktan da sileceğim yakında ama önce ona söylemeliyim açıklama yapmalıyım neden sildiğimi

canım moralinin iyi olmasına sevindim.siliceğini ona söyleyip söylememekte kararsızdın şimdi kararınıda vermişsin şimdi için rahat mı huzurlumusun önemli olan bu

ya ona açıklama yapmalıyım bence ne biliim pat diye silersem onun gözünde daha da suçlu durumuna düşebilirim hem iki yıl birlikteydik bu açıklamayı ona borçluyum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…