kızlar bende katılabilir miyim aranıza?? bnm de 1 ay oluyor ayrılalı
Böcüğüm şahane yazmışsın canım.Ben neden istiyorum hayatında biri varsa öğrenmeyi ya da nişanlandığını vs duymayı? Çünkü ben bunu duymadığım sürece beklemekte demeyelimde işte aklımda hep soru işareti kalacak.Atıyorum birisinden hoşlansam bile (şuan hoşlanamam asla ama farzet ileride) yok yani kapılarımı sonuna kadar kapatacağım. sırf ona duyduğum hislerim ve sadakatim için.Ay ne bileyim anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyorum sanki.
Deryacım etrafımda var sorabileceğim kişiler.Arkadaşları var, kardeşi, kardeşinin kız arkadaşı, onun kardeşi vs var yani ve hepsi beni gerçekten çok seviyor biliyorum.Özellikle kardeşi...ama soramam ah canım be nasıl sorayım, yapamam.Hem benim onu sevdiğimi bilmiyorlar mı? Bi şekilde söylerler diye tahmin ediyorum.Soramam yani...
sana tünaydın o zaman kuzum...
nasılsın bakalım ; dün azcuk depreşikmişsin :teselli:
Bende öyle hiç mutlu değilim. Mutlu insanlara imrenir oldum.Hayattan bi gayem bile yok.Hiçbişeyim yok sanki. Günler çabuk geçsin diye hep uykuya veriyorum kendimi.Benimki ne kadar taş kalpliymiş. Mailimi okumuştur galiba ama hiç ses yok. Gerçi ne yazacaktı yazma bişey dedim.İçinde biraz bana karşı sevgisi olsaydı dönerdi bana. Ama kandırılmış aldatılmış hissediyorum kendimi.Sevgi denen şeye öyle inanmıştım ki şimdi çok boş.Bide sabah moralim bozuldu.Sol tarafımda boynumda bi şişlik var. dokununca acıyoAklıma allah korusun lenf kanseri geldi.Böyle tam anlamadım biraz şişlik var işte.Onuda kafaya taktım.bide ben yastıksız yatıyorum ondan mı oldu acaba bilmiyorum.Annemede diyemedim desem acaip kafaya takar.Kızlar bişey yoktur demi Yarında olursa doktora gideceğim...
yok be kuzum bişe hissetmedim ayrıntılı anlatırım msnde gözgöze gelmedim ama arkadası bakıp durdu
evet kızlar kandiliniz mübarek olsun
benim moralim yerinde çok şükür msnde engelledim a...yi facebooktan da sileceğim yakında ama önce ona söylemeliyim açıklama yapmalıyım neden sildiğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?