ya ona açıklama yapmalıyım bence ne biliim pat diye silersem onun gözünde daha da suçlu durumuna düşebilirim hem iki yıl birlikteydik bu açıklamayı ona borçluyum bence
bende geldim aranıza forumu yeni yeni keşfediyorum :)
ayrılalı nerdeyse 1 yıl olcak ama ben onu unutamadım hala. bugnde onunla ilgili bişi okudum sevgilisinden ayrılmış çok moralim bozuk çok özlüyorum değmiyeceğini bile bile çok özlüyorum onuona göre verdiğim hiç bi sözü tutmadım ona göre ben ona hep yalan söyledim ama ona verdiğim en büyük yemini bozamadım onu hala çok seviyorum unutmadım.aklımdan bi gün bile çıkarmadım hep o aklımda unutamıyorum tam tersine hergün dahada çok seviyorum onu görmüyorum hakkında konuşmuyorum hakkında bişeyler duymuyorum ama genede aklımdan çıkaramıyorum..onun yerinide doldurcak birinin olduğuna inanmıyorum.hiç sanmazdım böylesine sevceğimi böylesine bağlancağımı..herşeye rağmen o benim bitanem.herkes diyo karşına kimler çıkacak unutursun diye unutmak istiyomuyum onuda bilmiyorum kimi koysamda onun gibi olmıcak. sizce ne yapıyım bana bi akıl verin :S
herkesin kandili mübarek olsun
arkadaşlar sonunda benimkini sildim msnden de facebooktan da
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/277679-umudumu-kesmeli-miyim-7.html okuyun burada yazdım olayı
günaydın kızlar
bugünden sonra benimki hakkında tek kelime eder yada onun mesajlarına falan baktım dersen beni çok fena dövün neolur aklım bvaşıma gelsin adam mutlu nişanlısıyla ben hala seviyorum tepikleyin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?