Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya ona açıklama yapmalıyım bence ne biliim pat diye silersem onun gözünde daha da suçlu durumuna düşebilirim hem iki yıl birlikteydik bu açıklamayı ona borçluyum bence

tatlım sen bilirsin geçen gecede konuşmuştuk sen nasıl huzurlu olcaksan öyle yap sonradan pişman olma

Regaip kandiliniz kutlarım kızllaar :)) bu gece bol bol dua edin istek ve dilekleriniz ve tabiki bize verilenlere şükretmek için

kandılınız mubarek olsun kızlar..allah hepımızın gonlunde olanı hakkımızda hayrlı etsın..herseyın en hayrlısını nasıp etsın..ınsallah...dualrımız kabul olsun hayırlı kandıller

kızlarr ben bir süredir giremedimmm biliyorumm ihmal ettiim burayıı, beni affedebilecek misiniz??? yoksa unuttunuz mu benii (( unutmayın geri hatırlayın nooluurrr kandilinizi kutlarımm, beni geri alın aranıza noooluurrr

bende geldim aranıza forumu yeni yeni keşfediyorum :)
ayrılalı nerdeyse 1 yıl olcak ama ben onu unutamadım hala. bugnde onunla ilgili bişi okudum sevgilisinden ayrılmış çok moralim bozuk çok özlüyorum değmiyeceğini bile bile çok özlüyorum onu ona göre verdiğim hiç bi sözü tutmadım ona göre ben ona hep yalan söyledim ama ona verdiğim en büyük yemini bozamadım onu hala çok seviyorum unutmadım.aklımdan bi gün bile çıkarmadım hep o aklımda unutamıyorum tam tersine hergün dahada çok seviyorum onu görmüyorum hakkında konuşmuyorum hakkında bişeyler duymuyorum ama genede aklımdan çıkaramıyorum..onun yerinide doldurcak birinin olduğuna inanmıyorum.hiç sanmazdım böylesine sevceğimi böylesine bağlancağımı..herşeye rağmen o benim bitanem.herkes diyo karşına kimler çıkacak unutursun diye unutmak istiyomuyum onuda bilmiyorum kimi koysamda onun gibi olmıcak. sizce ne yapıyım bana bi akıl verin :S

herkesin kandili mübarek olsun

merhaba, hoşgeldin..Seni üzmeyecekse ayrılık olana kadar neler yaşadın ve nasıl ayrıldınız biraz bahsedermisin..Burda özleminden sıkıntılarından rahat rahat bahset..en azından için biraz daha rahatlar anlatmış olmanın hafifliğiyle..Bugün kandil, herkesin regaib kandili mübarek olsun, bu gece dua ederken bişey istemicem, sadece şükretmek için dua edicem..Allah herkesin müstehakkını verir zaten, bizi üzenlerin cezasını da..

ilişkimin çok mutlu sürdüğünü söyliyemem 347 gün çıktık bir yıl olmadan 18 gün önce ayrıldık o hayatımda olduğu süre zarfında hayatım oydu mutluluğum üzüntüm hep o oldu..benden çok bencilce şeyler istedi mesela arkadaşlarımla görüşmemi istemedi ondan başkası için üzülmemi ağlamamı istemedi hakkını helal etmiyeceğini söylerdi yaparsam..herşeyime karışırdı hiç bişeye izin vermezdi.mesela saçımı tarayıp dışarı çıktım diye bi gün kavga etmiştik ben ona ihanet etmiş oluyomuş böyle garip takıntıları vardı..iyi kötü gitsede herşeye rağmen mutlu olmayı bildim aynı şehirde deildik o bakımdan biraz rahattım mı diim daha kötü bişeymi diim onu bilmiyorum onun gözünde ben ona hep ihanet ettm biri bana teklif ettimi ben suçlu oluyordum felan beni en çok yıpratan bu oldu bana inanmamaları beni en çok kıran şey.ayrılma sebebimizin temeline gelim benim bi kuzenm vardı bu tabiri caizse asılıodu bana ben bunu en sonunda dayanamayıp söyledim ona oda konuşmuş evet sen olmadan önce sevgilim olcağını düşünmüştüm gibisinden bişeyler demiş.onunda suçlusu ben oldum yüz verdim diye ama benden büyük üstelk akrabam yakıştıramadım açıkçası.bu nedenle soğumuştu zaten benden sonra saçma sapan bi sebepten ayrıldı benden sonra görüştük çok özledim seni dedi felan geri barıştık.ama eskisi gibi deildi beni kullandığı belliydi sonra gene saçma sapan bi sebepten kavga ettik 2 hafta bana msj çekmedi bende dayanamadım uzun bi mesaj attım hissettiğim herşeyi yazdım ama sana bida msj atmıcam dedm.oda ben seni her ayın 18inde rahatsız ederim dedi.(18i bizim ay dönümlerimizde her ay 00.00da ikimizde güzel bi mesajla yada arıyarak kutlardık ne kadar çok sevdiğimizi söylerdik.)ben o zmnlar çok hırslıydık çok sinirliydim artık onun canını acıtmam gerektiğini düşünüodum onun nefret ettiği biri bana teklif etti bende sırf o üzülsün diye hemde onun "ayrılsak bile hayatına başkası girmedi sürece seni severim" gibi bi sözü vardı bende tamamen çıksın hayatımdan istedim o an onun teklifini kabul ettm duydu işte bana demediğini bırakmadı sonra bizim resimlerimizle beni tehdit etti eve göndercem felan diye..öle baya bi canımı acıttı özellkle ayrıldıktan sonra biz aynı köylüyüz bu yazda köye gitmeyi düşünmüyorum sırf görmiyim diye belki unuturum diye ama hiç sanmıyorum mafoldumben

günaydın kızlar
bugünden sonra benimki hakkında tek kelime eder yada onun mesajlarına falan baktım dersen beni çok fena dövün neolur aklım bvaşıma gelsin adam mutlu nişanlısıyla ben hala seviyorum tepikleyin beni

arkadaşlar sonunda benimkini sildim msnden de facebooktan da

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/277679-umudumu-kesmeli-miyim-7.html okuyun burada yazdım olayı

canım en doğrusunu yapmışsın ondan haber aldıkça daha da üzülüyodun sen çok bekledin onu çok üzüldün onu unutmak için biyerden başlaman gerekiyodu umarım herşeyin hayırlısı olur senin için

günaydın canım eğer işe yarayacaksa hemen şimdi tepikliyim canım :mymeka: kaydirigubbakcemile3

hehe yaramaz galiba ama aklım başıma gelir birdaha onun profiline ve mesajlarına bakmam bakınca çok fena canım yanıyor gerçek suratıma tokat gibi çarpıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…