evet cnm aynen öyle :gitme:
Gerçek çook başkadır senin düşündüğünden,
hayalini kurduğundan.
Gerçek o kadar acıdır ki..
Anlayamazsın....
Bazen dayanamıyorum. Bu ruh halinden nefret ediyorum.Kalbim sıkışıyor, gözlerim doluyor.En kötüsü de ben onun hakkında kötü bişey düşünemiyorum. Yok çünkü.İşte bu adam böyleydi zaten boşver diyemiyorum.Özlüyorum...5 ay olacak bu ayın 29'unda.Hâlen niye ayrıldık bilmiyorum.Bi iyi bi kötü bi iyi bi kötü bi iyi bi kötü ama genelde kötü...İyiyken bile hep aklımın bi kenarında o...Nasıl geçecek böyle zaman...O başka bi şehirde nefes alıyor yaşıyor ama ben ona o kadar uzağım ki...Aklıma bana söylediği sevgi sözleri geliyor, en çokta "üzülme aşkım bizde gün gelecek hiç ayrılmayacağız" sözü beynimde zonkluyor.Kandırıldım mı ben bilmiyorum.Ama kandırılmadım öyle biri değil o. Öyle değilse nedir bu nedendir bu ayrılık...
Bu düşünceler bu duygular sanki beni yiyip bitecerkmiş gibi gelior. Hep en güzel günlerimizi geliyo aklıma. Sevmediğini bile bile ondan bişey beklemek o kadar zavallı yapıyor ki beni... Özlemek hiç bu kadar çirkin olmamaıştı belki de. Ulaşamayacağını bile bile özlemek. Belkide başkasıyla diye düşünerek özlemek. Gözlerimden akan her damla yaş bir o kadar da içime akıyo artık. Bir çıkış yolu yok mudur bunun? Sanki hiç unutamayacakmışım gibi geliyo. Yemin ederim bilsem ki dönecek, ölene kadar beklerim. Ben böyle severken o nerde, bilmiyorum...
Merhaba arkadaşlar... Ayrılalı tam 2 ay oldu. Bazen yıllar geçmiş gibi geliyo bazen de daha dünmüş gibi...
Mayısta nişanlanacktık ekimde de evlenecektik. Şimdi bunda adalet nerde. Beni böyle bırakıp gidip orda gününü gün etmek kimin hkkı? Şükürler olsun tabi Ne derdi olanlar var. Ama Allah biliyor içimin acısını...
nıye ayrıldnızkı burcu
allah yardımcın olsun canım...ama atlatıcaksın zamanala
allah buyuk
Tabiiki çok aradım. Mailler attık. Telefon ettim. Olmuyo burcu dedi. Aklıma bile gelmiyosun ya bitti bende herşey. Biraz olsun kül kalmış olsa sallıcam o külleri alevlendircem ama yok burcu inanki dedi. Üstüne gitmeye deva ettim. Ve en sonunda anlayacağım dilden konuştu.
QUOTE]
Canım keşke üstüne gitmeseydin. Ama okuduğum kadarıyla ayrılacak birşey yokmuş ki ortada.Acaba kötü bi anında anlık bi karar mı verdi?Hani sen tut evlenmek isterken birden, aklıma gelmiyorsun demesi ilginç. Belki işte çok üstüne gittiğin için o anlık sinirle söylemiş olabilir düşünmeden. Bide merak ettim sevgilinin burcu neydi?Biraz alakasız oldu ama...
Tabiiki çok aradım. Mailler attık. Telefon ettim. Olmuyo burcu dedi. Aklıma bile gelmiyosun ya bitti bende herşey. Biraz olsun kül kalmış olsa sallıcam o külleri alevlendircem ama yok burcu inanki dedi. Üstüne gitmeye deva ettim. Ve en sonunda anlayacağım dilden konuştu.
QUOTE]
Canım keşke üstüne gitmeseydin. Ama okuduğum kadarıyla ayrılacak birşey yokmuş ki ortada.Acaba kötü bi anında anlık bi karar mı verdi?Hani sen tut evlenmek isterken birden, aklıma gelmiyorsun demesi ilginç. Belki işte çok üstüne gittiğin için o anlık sinirle söylemiş olabilir düşünmeden. Bide merak ettim sevgilinin burcu neydi?Biraz alakasız oldu ama...
Canım bir anlık değil. Düşündü o. Çok sinirlisin ani çıkışların var, böyle olmaz dedi. Değişcem dedim Her dediğimde de tökezledim. Yine yaptım yine. Ama geyret gösterdim. Düşündükçe soğuttu kendini.
Burcu oğlak canım. Yeteri kadar inatçı :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canım bir anlık değil. Düşündü o. Çok sinirlisin ani çıkışların var, böyle olmaz dedi. Değişcem dedim Her dediğimde de tökezledim. Yine yaptım yine. Ama geyret gösterdim. Düşündükçe soğuttu kendini.
Burcu oğlak canım. Yeteri kadar inatçı :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Tamamda anlamadığım flört süresincede tartışmamalrınız oluyor muydu? Eğer düşünüyorsa bile bunu sana belli etmeliydi bi şekilde. Hani severken seviyorum derken birden bıraktıysa diye söyledim canım.
Canım ne bileyim bi saat öncesine kadar iyiydim. Şimdi eh işte. Sen nasılsın peki canım?lakıtocum sen nsaılsın
Canım ne bileyim bi saat öncesine kadar iyiydim. Şimdi eh işte. Sen nasılsın peki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?