Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet cnm aynen öyle :gitme:

o zaman izin vermeyeceksin yüreğini daha fazla acıtmasına...
seviyorsa elbet çabalayacaktır senin için...
sevmiyorsa çabalamayacaktır...

acıları bırakmak isteyeceksin ... en önemlisi bu ...

nilim dün bana bişi söyledi çok da haklıydı ...
biz çağırıyoruz acıları ... alıştık da acı çekmeye ...

o yüzden ayrılmak zor geliyor acılardan...
nasıl alıştıysak sevdiğimizden ayrı olmaya ; acılardan ayrı olmaya alışacağız... yerimseniben

hazırlanmış bir yere gidiyor gibisin
benim her yerde elim kolum var
bilmez misin yüzüm düşmüş
kaç gündür düşünüyorum
tenhalaştı kahvaltılarımız
bomboş bakıyoruz artık
bi bildiğin var da susuyor gibisin

ki sen, benim gözyaşlarımı da gördün
sen, benim ilk aldığım güldün

heyecanını kaybetmişsin
yok inancını kaybetmişsin
doya doya sarmamışım
bize çok günah etmişsin

Bazen dayanamıyorum. Bu ruh halinden nefret ediyorum.Kalbim sıkışıyor, gözlerim doluyor.En kötüsü de ben onun hakkında kötü bişey düşünemiyorum. Yok çünkü.ışte bu adam böyleydi zaten boşver diyemiyorum.Özlüyorum...5 ay olacak bu ayın 29'unda.Hâlen niye ayrıldık bilmiyorum.Bi iyi bi kötü bi iyi bi kötü bi iyi bi kötü ama genelde kötü...ıyiyken bile hep aklımın bi kenarında o...Nasıl geçecek böyle zaman...O başka bi şehirde nefes alıyor yaşıyor ama ben ona o kadar uzağım ki...Aklıma bana söylediği sevgi sözleri geliyor, en çokta "üzülme aşkım bizde gün gelecek hiç ayrılmayacağız" sözü beynimde zonkluyor.Kandırıldım mı ben bilmiyorum.Ama kandırılmadım öyle biri değil o. Öyle değilse nedir bu nedendir bu ayrılık...

Son düzenleme:
yıne yollarda yanlızım ...zaten bır var bı yoktun... benı uzen gtmen degıl ...soledıgın son sozun.... madem konusmaya gerek yok... yıkıl karsımda durma...simdı gayet mutlusun allah yukarda unutma....

yarın aklında baska bır yar var....
gozde yas durmaz.. sozde yalanlar...ahh be yar...gonlunde kım var kahpe yar...aklıanda kım var bızı bıze baglayan ...hanı bana aglayan..sımdı karsımda duvarlar...
..bıtmez oldu geceler dılım senı heceler...sole sensız gecermı sneler....
yarın aklında baska bır yar varrrrr.........

Bu düşünceler bu duygular sanki beni yiyip bitecerkmiş gibi gelior. Hep en güzel günlerimizi geliyo aklıma. Sevmediğini bile bile ondan bişey beklemek o kadar zavallı yapıyor ki beni... Özlemek hiç bu kadar çirkin olmamaıştı belki de. Ulaşamayacağını bile bile özlemek. Belkide başkasıyla diye düşünerek özlemek. Gözlerimden akan her damla yaş bir o kadar da içime akıyo artık. Bir çıkış yolu yok mudur bunun? Sanki hiç unutamayacakmışım gibi geliyo. Yemin ederim bilsem ki dönecek, ölene kadar beklerim. Ben böyle severken o nerde, bilmiyorum...

Merhaba arkadaşlar... Ayrılalı tam 2 ay oldu. Bazen yıllar geçmiş gibi geliyo bazen de daha dünmüş gibi...

Mayısta nişanlanacktık ekimde de evlenecektik. Şimdi bunda adalet nerde. Beni böyle bırakıp gidip orda gününü gün etmek kimin hkkı? Şükürler olsun tabi Ne derdi olanlar var. Ama Allah biliyor içimin acısını...

Offf ne kadar duygulu yazmışsın sende.Aslında hissettiklerimiz hepimizin hemen hemen aynı.Ama dediğin gibi bu iç acısı insanı bitiriyor.Bizimde bikaç gün sonra 5 ay olacak.

nıye ayrıldnızkı burcu
allah yardımcın olsun canım...ama atlatıcaksın zamanala
allah buyuk

Bilmiyorum.. Yani biliyorum ama o kadar büyültülmez.
Herşey rüya gibiydi. Yemeğe çıktık. Evlenme teklifi etti. Kabul ettim. Nasıl olacağını konuştuk. Eve geldik telefonda konuştuk. Kapatınca naz yapayım dedim bişeyine kızmıştım. Ben senin bazı davranışlarından dolayı mayısın erken olduğunu düşünüyorum dedim. Sonra o 1 hafta zaman düşün dedi. Hayır dedm bu seferde ben istiyorum dedim. Sonra ertesi gün kavga ettik. Ama ayrılmadık.. Her gün servis gibi beni işten eve evden işe bırakan adam benden soğuduğunu söyledi ve kesti. Bu kadar kolay değişmem aklını karıştırıyormuş. Sonrası hep soğuk davrandı. Toparlamay çalıştım. Ben çalıştıkça o kaçtı. Bi kaç gün ara verdik. Beni aradı 2 gğnsonra seni özledim diye. Orda da bi olay oldu ben ona hakarete varan mesajlar attım. Bitirmek istedi. Çünkü bi suçu yoktu ben yanlış anlamıştım. Dinlemden bukadar laf sayılmaz dedi. Yüzgöz olduk deddi. Zorladım. Saatlerce dil döktüm. 1 hafta dayandı. Ve çekti gitti. Soğudu.

Tabiiki çok aradım. Mailler attık. Telefon ettim. Olmuyo burcu dedi. Aklıma bile gelmiyosun ya bitti bende herşey. Biraz olsun kül kalmış olsa sallıcam o külleri alevlendircem ama yok burcu inanki dedi. Üstüne gitmeye deva ettim. Ve en sonunda anlayacağım dilden konuştu.

Ve çaresiz bi şekildeyim şu an. Rüyadan uyandım kabusun ortasındayım. Çok özlüyorum. Gün geçtikçe şiddetlenen bi özlemle özlüyorum.

burcucum ya bıraz zaman tanı bence..hem kendıne hem ona ustune gtme...
erkekler cok ılgıden hoslanmıyolar
bazen bız naz ypmak ıstıyoruz ama onlar yoruluyolar..nedense....
kac yasındasın canım...

Canım...Canlarımm Ben 23 yaşındayım. Üstüne gitmekle hata yaptığımı biliyorum. Ama kendimi hatalı hissettim ve düzeltmeye çalıştım. Hiçbir zaman ona ben buyum işine gelirse demedim. Düzelticem dedi. O da düzelmez burcu bu huyun senin dedi.

Tabi ki aniden bırakmadı. Hissediyorum. Eski ilgisi sevgisi kalmamıştı. Tam toparlanacağız deyince ben yine bi yanlış anlamadn dolayı ağzıma geleni sayınca, hatta saydıklarımın arasnda beddua ve de iyi ki mayıs erken demişim cümlesi vardı. Orda koptu iplerrr.. ıstemiyorum senden ayrılmayı yüz göz olduk ama bitmeli dedi. Ben ısrar edince 1 hafta soğuk durdu en son bitsin kendimi zorluyorum seni üzüyorum dedi Ve gitti.

Kızlar lakitonun 5 ay olmuş da Pathem senin ne kadar oldu???
Ve Allahım daha ne kadar olacak ????

iyi geceler kızlar
Fibritçim ben duygu asena'nın aslında aşkta yok adlı kitabını okudum bi solukta bitirdim inanki
ve mona hep söyler son yaşadığın aşk en büyük aşktır diye
o adamları gözümüzde o kadar ulaşılmaz yapan da biziz
bende bık bık bık şöle iyi böle iyi diye
ya peki ben bu kadar kötüyken onu özlerken yanımda değildi bu mu iyilik fibritçim
insan olarak iyiler elbet ama merhametli değiller bu da zaten en kötüsü
bana önem vermeyen iyilik timsali bi adam o
herkes yerinde rahat olsun
ÖNÜNDEKİ MAÇLARA BAKKK & BAKALIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…