Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ayy ebrum çok hoşsun yaaa... opuyorumnanaktan

bu arada burcucum yazdıklarını okudum... canım ya evlilik için sen hazır değilmişsin gibi geldi bana ... aranızdaki yaş farkı da evet o daha olgun olmanı bekledi galiba...

ama yani 23 yaşında genç bir kızdan da fazlaza olgunluk beklemiş sanırım...

tatlım benimki de oğlak burcuydu ve dediğinde haklısın... bir karar verdiler mi o kararı uygulamada sorun yaşamıyorlar... ayrılık kararı için demiyorum... kişilikleri için genel olarak konuşuyorum... ama dilerim ki yanılırız biz...

yine de yaşadıklarından pay çıkar tatlım... ders al ; oldu ki geridönüşü olmadı bu ayrılığın o zaman bir sonraki ilişkinde çok daha güzel şeyler yaşayabilirsin... bunlar duymak istediğin son cümleler tatlım ama ... maalesef ilk ayrılanlar biz değiliz... biten ilişkilerin ardından başka ilişkiler elbet başlıyor...sadece kendine zaman tanı... 2 ay çok yeni... benim 9 ay bitecek yakında... acı giderek azalıyor... sadece acele etme ... acını yaşa ve bitmesine izin ver... :teselli:

ne zaman bitti daha yeniydi ne zaman barıştın :) ne kadar hızlı gelişiyor olaylarrr:bbo:

tam barışmadık ama senden soğudum diyen insan bnden özürler dilemeye başladııı.Beni kaybetmek nasıl bişey onu anlattım onaa ee mesaj da alındııı demekkii :)opuyorumnanaktan

Senin kalbin kadar güzel değil yazdıklarım tatlıcım sende senin kadar ıYı ve adam gibi birine rastlayacaksın bigün bugünlere de güleceksin ebruşumun dediği gibi tiye bile alıcaksın
Bana da deseler çok değil geçen ay yani mayısın başında vazgeçeceksin diye içimden hadi canım derdim ; güç bizde fibritçim bitsin dersen bitiyo inan fasarya değil bu
konduramıyosun o bunu yapmaz ; etmez; vs vs vs şöyle böyle özlüyosun uzak mesafelerde bide bu etken özlediğinden hiçbişeyin önemi kalmıyo yeterki göreyim dokunayım diyosun bi bakmışsın adam gitmiş ellerinden ya ben daha konuşacaktım seninle derken ....
zor fibritçim evet ama imkansız biraz zaman alıyo sadece
bkz küçük böcük :))))

Son düzenleme:
Canım 2 ayda hemen bi erkeğin aklı başına gelmez. Bak burda aylardır hatta bir seneyi aşkın ayrı olanlar ve halen bekleyenler var. Bekliyoruz ama insanın sevgisi btmeden ümidi bitmiyor sanırım.Tabi umarım senin için süreç çok daha kısa olur. Bide 2 ay adamı rahat bırakmamışsın ki üstüne çok gitmişsin.Sen sabret, duanı et bakalım. Bende korkuyorum beni unuttu mu acaba diye...Ama unutuyorsa zaten sevmemiştir ki...Bende ne olduğunu bilmeden inan ki terke edilenlerdenim. Bilmiyorum bile, söylemedi hiç bişey.Söylediği şeyde bahane.Bana da bu çok koyuyor mesela.Ama seviyor muyum?Allah var biliyor çoook seviyorum, Ne hırs ne başka bişey, gelse adam evleneceğim hemen :) Sende Allah'a dua et ve sabret.

Çok Çok Çok teşekkrüler canım... Ben bı acıya katlanack güçte bulamıyorum kendimi. Ama Allah derdini veriyosa dermanını da veriri. Bi bıçak gelse herşeyi söküp atsa çok rahatlayacağım...

Evet çok iyi dersler çıkardım. Neyin ne olduğunu anladım. Bunu da ona anlatmaya çalıştım ama nafile...

Yine de içimde bi umut var. Çok umutsuz bi durum olsa da... Belki birgün diyorum artık...Allah hepimizin hakkında hayırlısın versin. :Saruboceq:

böcükkkkk sobeee
ne pişirdin çok açımmmmcokacimcoook
ajanım 006ım nerde yaaa
çok özledim onu mennn:sinifsinif:

iyiyim canım, sol yanımda bi boşluk var ama tadilatta napiim :kedi:

ıyı olcanım
burası tadılattakı sol taraflarla dolu zaten:umursamaz:
tez zamanda bıtse barı ...dogru bı usta mı bulamak lazımopuyorumnanaktan

ay yerım senı yaŞeniz
surdakı herkezın sevdıgı gerı donsede toplu bı dugun yapsakkaydirigubbakcemile5

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Bende de ne guru kaldı ne birşey. Ama o öyle burcu sana dönecek olsam bu kadar zaman sonra mı dönerim deyince dedim geçen zaman bitirmiş herşeyi dedim kendi kendimeee.. Ama demekki lafla olmaz böyle şeylerrrr... Ben zaten bekleyeceğim belki dönmeyecek ama bu yola baş kydum bi kere. Ben eğer biriyle evleneceksem bu insan sensin sadece dedim. Lafımın arkasındayım...

Amailişkilerde hep bişey dikkatimi çekmiştir. Erkek terkettiğinde bayan çok sever üzülür yıpranır.. Sonra zaman geçer geçer... Bayan tam yeni bir mutluluğa yelken açmak üzereyken tekrar çıkar karşısna erkek. Pişmanlıkla. Ama neden hep geç kaldıktan sonra. Dilerim beklediklerimiz geri döner ama geç kalmadan...:çok üzgünüm:

Mintcim ve Böcük çok güzel yazmış.Ayyy yerim sizi :) Gerçi hepinizi yerim ben ham yaparım ham ham ham :)

ye meni fibritçim lülülülülülü
acılı adanam nerelerde yaww
alla alla
böcükkkkk abin yokken konuş yada sonsuza kadar susskafamçokkarıştı

mintim yaw bir kuru fasülye yaptım ... bugün 4. gün ... o kadar çok yaptım yani :)
ama annem geldi artık ben paydos ettim ... :))) kadın onu dolaba kaldırmış başka yemek yapmış :))

esincim bakarım birazdan... burası kalabalıkken keyfini çıkaralım :)

Yok ben daha usta aramıyorum da ne istiyorum ben de bilmiyorum, böyle iyi şuan sankim

sevdiğimin geri dönmesini istemem şahsen, kendi gitti, dön demedim, öylece kalakaldım oturdum, ben geri dönüp mutlu olanların düğününe giderim ama..

Off ne güzel olurdu demi valla kolbastıdan nefret eden ben bunun şerefine kolbatı bile oynardımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…