ya benımkı sorulunca benı gulme alıyokaydirigubbakcemile3
sımdı anlatıyorumzemuszemus:roflol:
ılk agustosta ayrıldık zemuszemus5ay sonra barıstık:umursamaz:
sonracıma 13 gun surdu bu barısma ve aılesı bı kızı ıstıyo dıye ayrıldıklmaz:
ayrıldıgızda o kızla sozlendı hemen ve toplamı 10 ay oldu ayrılıgımızın...
5 aya kadar hep benımdı ama 5 aydr artık ellerın...
ama ınan gecıyoo:kedi:
ne zaman bitti daha yeniydi ne zaman barıştın :) ne kadar hızlı gelişiyor olaylarrr:bbo:
Mintcim ne güzel yazmışsın canım. Seni bu forumda hep görmek isterim, gösteriz :)
Burcucum ben inanmıyorum yani evlenecek kadar seven biri birden bitti tüm hislerim diyemez. birden bitmez. Bence kızgın sana. Bana kalırsa üstüne gitme.Üstüne gittikçe kaçar bunlar.Bi akışına bırak.Daha 2 ay olmuş yeni yani. Bi düşünmesine fırsat ver.
esıncım sen nasılsın ıyı gozukuyosun
Canım 2 ayda hemen bi erkeğin aklı başına gelmez. Bak burda aylardır hatta bir seneyi aşkın ayrı olanlar ve halen bekleyenler var. Bekliyoruz ama insanın sevgisi btmeden ümidi bitmiyor sanırım.Tabi umarım senin için süreç çok daha kısa olur. Bide 2 ay adamı rahat bırakmamışsın ki üstüne çok gitmişsin.Sen sabret, duanı et bakalım. Bende korkuyorum beni unuttu mu acaba diye...Ama unutuyorsa zaten sevmemiştir ki...Bende ne olduğunu bilmeden inan ki terke edilenlerdenim. Bilmiyorum bile, söylemedi hiç bişey.Söylediği şeyde bahane.Bana da bu çok koyuyor mesela.Ama seviyor muyum?Allah var biliyor çoook seviyorum, Ne hırs ne başka bişey, gelse adam evleneceğim hemen :) Sende Allah'a dua et ve sabret.Lakitocum sen cddimisin. gerçekten yeni mi diyorsun :))))
Ben de diyorum 2 ay oldu daha da bişey olmaz artık diye.. Sğudukça soğur diye.
Ya zaten onu ben tavladım. zamanla alıştı bana aşık oldu. Sonra kendi ellerimle kaybettim.
Şimdi sabretmek bana kalan... Her ne kadar zaman onsuz geçmek bilmesede sabretmeliyim.
Belki birgün karşılaşırız.. O zamanbelki baştan yaşarız herşeyi. Çünkü ben de herşey yarımkaldı. O ne kadar bitirmiş olsa daa...:çok üzgünüm:
ayy ebrum çok hoşsun yaaa... opuyorumnanaktan
bu arada burcucum yazdıklarını okudum... canım ya evlilik için sen hazır değilmişsin gibi geldi bana ... aranızdaki yaş farkı da evet o daha olgun olmanı bekledi galiba...
ama yani 23 yaşında genç bir kızdan da fazlaza olgunluk beklemiş sanırım...
tatlım benimki de oğlak burcuydu ve dediğinde haklısın... bir karar verdiler mi o kararı uygulamada sorun yaşamıyorlar... ayrılık kararı için demiyorum... kişilikleri için genel olarak konuşuyorum... ama dilerim ki yanılırız biz...
yine de yaşadıklarından pay çıkar tatlım... ders al ; oldu ki geridönüşü olmadı bu ayrılığın o zaman bir sonraki ilişkinde çok daha güzel şeyler yaşayabilirsin... bunlar duymak istediğin son cümleler tatlım ama ... maalesef ilk ayrılanlar biz değiliz... biten ilişkilerin ardından başka ilişkiler elbet başlıyor...sadece kendine zaman tanı... 2 ay çok yeni... benim 9 ay bitecek yakında... acı giderek azalıyor... sadece acele etme ... acını yaşa ve bitmesine izin ver... :teselli:
iyiyim canım, sol yanımda bi boşluk var ama tadilatta napiim :kedi:
Canım 2 ayda hemen bi erkeğin aklı başına gelmez. Bak burda aylardır hatta bir seneyi aşkın ayrı olanlar ve halen bekleyenler var. Bekliyoruz ama insanın sevgisi btmeden ümidi bitmiyor sanırım.Tabi umarım senin için süreç çok daha kısa olur. Bide 2 ay adamı rahat bırakmamışsın ki üstüne çok gitmişsin.Sen sabret, duanı et bakalım. Bende korkuyorum beni unuttu mu acaba diye...Ama unutuyorsa zaten sevmemiştir ki...Bende ne olduğunu bilmeden inan ki terke edilenlerdenim. Bilmiyorum bile, söylemedi hiç bişey.Söylediği şeyde bahane.Bana da bu çok koyuyor mesela.Ama seviyor muyum?Allah var biliyor çoook seviyorum, Ne hırs ne başka bişey, gelse adam evleneceğim hemen :) Sende Allah'a dua et ve sabret.
Canım 2 ayda hemen bi erkeğin aklı başına gelmez. Bak burda aylardır hatta bir seneyi aşkın ayrı olanlar ve halen bekleyenler var. Bekliyoruz ama insanın sevgisi btmeden ümidi bitmiyor sanırım.Tabi umarım senin için süreç çok daha kısa olur. Bide 2 ay adamı rahat bırakmamışsın ki üstüne çok gitmişsin.Sen sabret, duanı et bakalım. Bende korkuyorum beni unuttu mu acaba diye...Ama unutuyorsa zaten sevmemiştir ki...Bende ne olduğunu bilmeden inan ki terke edilenlerdenim. Bilmiyorum bile, söylemedi hiç bişey.Söylediği şeyde bahane.Bana da bu çok koyuyor mesela.Ama seviyor muyum?Allah var biliyor çoook seviyorum, Ne hırs ne başka bişey, gelse adam evleneceğim hemen :) Sende Allah'a dua et ve sabret.
Mintcim ve Böcük çok güzel yazmış.Ayyy yerim sizi :) Gerçi hepinizi yerim ben ham yaparım ham ham ham :)
ıyı olcanım
burası tadılattakı sol taraflarla dolu zaten:umursamaz:
tez zamanda bıtse barı ...dogru bı usta mı bulamak lazımopuyorumnanaktan
ay yerım senı yaŞeniz
surdakı herkezın sevdıgı gerı donsede toplu bı dugun yapsakkaydirigubbakcemile5
Off ne güzel olurdu demi valla kolbastıdan nefret eden ben bunun şerefine kolbatı bile oynardımkaydirigubbakcemile3ıyı olcanım
burası tadılattakı sol taraflarla dolu zaten:umursamaz:
tez zamanda bıtse barı ...dogru bı usta mı bulamak lazımopuyorumnanaktan
ay yerım senı yaŞeniz
surdakı herkezın sevdıgı gerı donsede toplu bı dugun yapsakkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?