Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

burcucum bıraz hata sende gıbı ama...
bende ayrılık yasadım ama ondan hıc bı katu soz duymadım en ufak bı soz..ve bende aynı sekılde..
herkez bır olamaz tabıkıde ama....bıraz zorlamıssın gıbı....
sende hatalrını farkındamıssın duzelıcem demıssın ama demekkı tam duzelırken kopuyoımus ytoıne bıseyler...o oglak sen burcsun canım...suan senın burcunu merak ettım :)
suan arıyomusun hala caban varmı...ben sesız kal derım

ablalarımmm bn sevgilimiii gerii döndürdmm kendmee çok pişmann çok üzdm senii bebiş özür dilermm tatlımda dedii bni de çok seviyoo bn de süründrcemm birass amaa galibaa tekrar başlıyorzz :) herkesee teşekkrlerr desteği için

Yok caım nasıl ararım. Aramıyorum. O kadar merak ediyorum ki. Arayamam da şu saatten sonra.
Ben yengeç burcuyum canım. Sen burçlarla ilgileniyosun galiba. Eğer bildiğin bişeyler varsa bilmek isterim :))) Benim tek bildiğim ben çok duygusalım o da çok inatçııı..

Hatanın bende olduğunu biliyorum. Ve herşeyi kendi elerimle mahvetmenin verdiği o sersemlikle şimdi ortalıkta dolaşıyorum. Ne bir ses ne de haber. Sanırım dönüşü yok...

Kızlar lakitonun 5 ay olmuş da Pathem senin ne kadar oldu???
Ve Allahım daha ne kadar olacak ????

ya benımkı sorulunca benı gulme alıyokaydirigubbakcemile3
sımdı anlatıyorumzemuszemus:roflol:
ılk agustosta ayrıldık zemuszemus5ay sonra barıstık:umursamaz:
sonracıma 13 gun surdu bu barısma ve aılesı bı kızı ıstıyo dıye ayrıldıklmaz:
ayrıldıgızda o kızla sozlendı hemen ve toplamı 10 ay oldu ayrılıgımızın...
5 aya kadar hep benımdı ama 5 aydr artık ellerın...

ama ınan gecıyoo:kedi:

yok canım ya burclarla ılgılenmıyomda senın burcunu merak ettım sadece...
ne dıyım canım ya valla..hakkında hayırlısı olsun ...herseyde bı ahyr vardr

Kızlar lakitonun 5 ay olmuş da Pathem senin ne kadar oldu???
Ve Allahım daha ne kadar olacak ????

kızlar merhaba, okudum da yazdıklarını
sen kendin suçluymuşsun gibi anlatıyorsun, onun değişmesi gereken
yönleri yokmuydu?? Yoktu diyosan gerçekten yazık olmuş diyorum
Gururlu çocukmuş, evlenmek sorunlarla başlarsa, böyle kapris ve
afedersin ama ciddi bencillik yapmış gibi görünüyorsun..
Evlilik ciddi iş..çook düşünmek tartmak lazım, huzurlu olmak lazım
Biraz ayrı kalmanız iyi gelir ikinize de, kendini sorgularsın biraz, o da öyle yapar
Sonra sen bir mail atarsın veya ararsın, bence zamanında evlenmeyi düşünmüş olan
insanlar düşman olamaz, yani o da bi şekilde seni özleyecektir bu zaman içinde..
Sadece üstüne fazla düşmeden, sadece hislerini anlatarak yaklaşırsan, belki aranızdaki
sıcaklık tekrar başlar bilemeyiz..sadece benim düşüncem bu..

Ya kaldım okuyunca..Öyle aileler var mı hala yaa. Ahh alarak nereye varacaklarını sanıyolar.

Atlattığına sevindim. Askına bakarsan hiç bir acı geçmiyo. Zaman geçtikçe daha derinlere daha derinlere gömülüyo.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Peki hiç görüşüyomusunuz? Yani evlilik tarihleri filanbiliyo musun bişeyler?

Teşekkürler canım. elbette onun da hataları oldu. Ama o hep düşünerek hareket etti. Benim kadar batmadı.

ayrılıktan 1 ay sonra hiç aramadım. 1 ay sonunda aradım ben seni hala bekliyorum dedim. Güldü ne diyosun burcu ne tuhafsın ben dönecek olsam bu kadar zaman sınra mı dönerim ben unuttum gitti bitti dedi..Yıkıldım tabi. Çok duygusal bi mail attım. Herşeyimi tüm hissettiklerimi yazdım. Yazdığı tek şey okudum yapacak bişeyim yok kusura bakma idi. Bundan 2 hafta sonra aradım. Dayanamıyorum artık dedim. Olmaz burcu olmuyo bitti aklına gelmez mi insanın vallahi aklıma gelmiyosun dedi İnan bir damla bi duygu olsa gelirim ama yok burcu dedi. Çok açık sözlüdür saolsun.

ıKızlar bu adam 34 yaşında. Biliyorum yaş farkımız çok. Aşmaya çalıştım.Yeri geldi aştım da. Ama o hayatın çemberinden geçmiş. Ölçüp tartarak hareket ediyo. Mantığı olmaz dedi ona ya olmaz artık. Benim gibi oturup ağlayacak duygularım ne olacak ama diyecek hali yok tabiii..senağlamasenağlamasenağlama

valla bende duyunca kalakalmıstım:1shok:
aartık bak tıye alabılıyorum...
ılk 5ay cok acı cektım
ozlem ayrılık acı sevgı ask bıuse yapma cabası
hep bekledım onu bılıyodum cunku severek zorakı ayrılmıstık...
gun geldı barıstık...barısmanın mutlulugunu yasamadan ayrıldık...
o aılesıne goya solememıs barıstıtıgımzıı..,
ben kacmıyom babm vermıyo dıye btt ıste
arkasındanda cok acı cektım ama burda atlattım ıste artık ıyıyım

bunları sıze moral olsun dıye yazıyorum

face den hep onu ızledım halada ızlıyorum aslında sırf meraktan acab bıgun ayrılırlarmı dıye bana gerı donsun doyede degıl artık olmaz ama hak yerını bulsun ıstıyorum belkıde...

gorusmuyoz canım btt yanı hayırlı olsun dedım ona bıtt
ama dugun seneyemıs..face sıfresını degısmemıs herseyını gordumkaydirigubbakcemile3

monam nasıl anlatırsın kalbimizi nasıl dökersin kelimelere budur yani :)

ne zaman bitti daha yeniydi ne zaman barıştın :) ne kadar hızlı gelişiyor olaylarrr:bbo:

canım bu cümleler bana da sarfedildi, inan içini parçalıyor anlayabiliyorum seni,tek duam bir gün bu söylediklerini yutmaları klava:

Mintcim ne güzel yazmışsın canım. Seni bu forumda hep görmek isterim, gösteriz :)
Burcucum ben inanmıyorum yani evlenecek kadar seven biri birden bitti tüm hislerim diyemez. birden bitmez. Bence kızgın sana. Bana kalırsa üstüne gitme.Üstüne gittikçe kaçar bunlar.Bi akışına bırak.Daha 2 ay olmuş yeni yani. Bi düşünmesine fırsat ver.

:çok üzgünüm:

Allahın sabrır versin. Ama ne yalan söyleyeyim bu sene evlenmeyeceklerini duyunca sevindim...

Belki ayrılırlar. Sevgi dolu gözyaşı dolu bir ilişkinin üzerine yenisi kurulmaz bence kurulsa da sağlam olmaz. Ben Yüce Rabbimin adaletine güveniyorum. Rabbim bize bu gözyaşlarımızın mükafatını tez zamanda versin inşallah. :çok üzgünüm:

Şifresini değiştirmediği iyi olmuş. Ben bile meraktan çatladım. Ben de çok merak ediyorum birisi mi var hayatında nerde ne yapıyo diye. Hoş o yalnızlığa alışık ama yine de bi korku var içimde..:1closedeyes:

Lakitocum sen cddimisin. gerçekten yeni mi diyorsun :))))
Ben de diyorum 2 ay oldu daha da bişey olmaz artık diye.. Sğudukça soğur diye.
Ya zaten onu ben tavladım. zamanla alıştı bana aşık oldu. Sonra kendi ellerimle kaybettim.
Şimdi sabretmek bana kalan... Her ne kadar zaman onsuz geçmek bilmesede sabretmeliyim.

Belki birgün karşılaşırız.. O zamanbelki baştan yaşarız herşeyi. Çünkü ben de herşey yarımkaldı. O ne kadar bitirmiş olsa daa...:çok üzgünüm:

Gerçek o kadar acı ki, gerçekten anlayamamışım...Mona akşam akşam naptın bize yaw

Galetecim, ayrılığı yeni olanlar buraya iki gün yazıyolar sonra zaten barışmış
oluyolar, onlar yazarken anlıyorum artık ne olacağını..Mutlu olsunlar inş.

Ben de uzun bir yola gittin farzederim, kandırırım kendimi ne yapayım
Bütün hatıralarıma da saygılar arzederim ama unuturmuyum asla,niye unutayım

canım ben artık alıstım allahıma sukur olsun
artık beklentım yok
merak edıyorum ama okadar

sende canım bıraz zaman tanı hem kendıne hem ona..amna senınkı baya mantıgıyla hareket edıyo demekkı..yasıda geregı
ama zaman herseyın ılacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…