:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Bende de ne guru kaldı ne birşey. Ama o öyle burcu sana dönecek olsam bu kadar zaman sonra mı dönerim deyince dedim geçen zaman bitirmiş herşeyi dedim kendi kendimeee.. Ama demekki lafla olmaz böyle şeylerrrr... Ben zaten bekleyeceğim belki dönmeyecek ama bu yola baş kydum bi kere. Ben eğer biriyle evleneceksem bu insan sensin sadece dedim. Lafımın arkasındayım...
Amailişkilerde hep bişey dikkatimi çekmiştir. Erkek terkettiğinde bayan çok sever üzülür yıpranır.. Sonra zaman geçer geçer... Bayan tam yeni bir mutluluğa yelken açmak üzereyken tekrar çıkar karşısna erkek. Pişmanlıkla. Ama neden hep geç kaldıktan sonra. Dilerim beklediklerimiz geri döner ama geç kalmadan...:çok üzgünüm:
Evdekilere kurufasulye yemekten kâl gelmiştir valla 4 gün kaydirigubbakcemile3 Ha bide gaz gelmiştirkaydirigubbakcemile3:kedi: Espri tabi :ecrin_bebek:mintim yaw bir kuru fasülye yaptım ... bugün 4. gün ... o kadar çok yaptım yani :)
ama annem geldi artık ben paydos ettim ... :))) kadın onu dolaba kaldırmış başka yemek yapmış :))
esincim bakarım birazdan... burası kalabalıkken keyfini çıkaralım :)
mintim yaw bir kuru fasülye yaptım ... bugün 4. gün ... o kadar çok yaptım yani :)
ama annem geldi artık ben paydos ettim ... :))) kadın onu dolaba kaldırmış başka yemek yapmış :))
esincim bakarım birazdan... burası kalabalıkken keyfini çıkaralım :)
Evdekilere kurufasulye yemekten kâl gelmiştir valla 4 gün kaydirigubbakcemile3 Ha bide gaz gelmiştirkaydirigubbakcemile3:kedi: Espri tabi :ecrin_bebek:
Off ne güzel olurdu demi valla kolbastıdan nefret eden ben bunun şerefine kolbatı bile oynardımkaydirigubbakcemile3
valla daha zaamnında donenı gormedım canım
dondu dıyelım noldu yıne gttı
keske hıc ayrılıklar yasanmasa
bıkac gun sonra devam edrsınız artık...bocusum masallah elının ayarı 5 gun demkkıkafamçokkarıştı
valla kaybolmayın bıyere yalmaz:
Yok ben daha usta aramıyorum da ne istiyorum ben de bilmiyorum, böyle iyi şuan sanki
sevdiğimin geri dönmesini istemem şahsen, kendi gitti, dön demedim, öylece kalakaldım oturdum, ben geri dönüp mutlu olanların düğününe giderim ama..
Off ne güzel olurdu demi valla kolbastıdan nefret eden ben bunun şerefine kolbatı bile oynardımkaydirigubbakcemile3
Eli aza gitmiyor Böcükümün :)bıkac gun sonra devam edrsınız artık...bocusum masallah elının ayarı 5 gun demkkıkafamçokkarıştı
valla kaybolmayın bıyere yalmaz:
ayyy kızlar lakitom ve ebruşuma söledim... size de söyleyeceğim...
ben sarışın çocukla karşılaştım bugün ... yanyana geçtik ... bakıştık da :))
bi kaç gündür canım yanar gibiydi ... söylemek istemiodum ama neyse...
ayy bu çocuğun zamanlamasına bayılıyorum ben yaaa... :kedi:
acaba kader mi kaydirigubbakcemile3
Sizini çin kolbastı oynayacağım ona göre :) TVde görsem kanal değiştiriyorum :) KK Kolbastı Ekibi:enbuyukkk:kaydirigubbakcemileoo ne kolbastı oynarız ama tum kulupcezemuszemus
kımse tutamaz herjalde bızı
mintim yaaa iletine bayıldım ...
no men no cry :)))
ayyy kızlar lakitom ve ebruşuma söledim... size de söyleyeceğim...
ben sarışın çocukla karşılaştım bugün ... yanyana geçtik ... bakıştık da :))
bi kaç gündür canım yanar gibiydi ... söylemek istemiodum ama neyse...
ayy bu çocuğun zamanlamasına bayılıyorum ben yaaa... :kedi:
acaba kader mi kaydirigubbakcemile3
O daha güzel tabiiii.. Ben bıcı bıcı ya gidiyom kıslarr. Bi yere gitmeyin.. Nolurrrrrr.yasakkelimeyasakkelime
:lepi:
Kaderdaşlarım :1shok:
yok ya çok sıkılmıştım yemek yapmaktan ... bir de annem rahatsız ya ayakta durmasın die öle yaptım ... bilerek abarttım yani kaydirigubbakcemile3
Eli aza gitmiyor Böcükümün :)
yaa iyide böcük bu sarışının adı var hakkaten
bi ortaya çıkıp ceee dese artıkın yoksa ben gelip kulağını tutup nikah memurunun karşısına koyacam senin yanına tabeee
ne bu ya bakış bakış bi hamle yapsın artık sen ona de topikten baskı var üzerimde senin için iyi şeyler düşünmüyolar tanışalım kaynaşalım de nolcek
benden sana izin herkese vermem bak bu izni ablanın kıymetini bil
böcüğe not: kurufasulye en hazetmediğim yemektir sen bana kahvaltı hazırla bari napam
kaydirigubbakcemile3
mintim yaaa iletine bayıldım ...
no men no cry :)))
ya mouse yok yetişemiom... sıcakta kucağımda laptop bayılıcam ...
ama bırakmam sizi valla ... herkesler nasıl ...
iyiyiz...
duyamadım ...
İYİYİİİİZZZZ... :)))
Sizini çin kolbastı oynayacağım ona göre :) TVde görsem kanal değiştiriyorum :) KK Kolbastı Ekibi:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?