Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

valla daha zaamnında donenı gormedım canım
dondu dıyelım noldu yıne gttı
keske hıc ayrılıklar yasanmasa

Evdekilere kurufasulye yemekten kâl gelmiştir valla 4 gün kaydirigubbakcemile3 Ha bide gaz gelmiştirkaydirigubbakcemile3:kedi: Espri tabi :ecrin_bebek:

ayyy kızlar lakitom ve ebruşuma söledim... size de söyleyeceğim...
ben sarışın çocukla karşılaştım bugün ... yanyana geçtik ... bakıştık da :))

bi kaç gündür canım yanar gibiydi ... söylemek istemiodum ama neyse...

ayy bu çocuğun zamanlamasına bayılıyorum ben yaaa... :kedi:

acaba kader mi kaydirigubbakcemile3

bıkac gun sonra devam edrsınız artık...bocusum masallah elının ayarı 5 gun demkkıkafamçokkarıştı

valla kaybolmayın bıyere yalmaz:

Evdekilere kurufasulye yemekten kâl gelmiştir valla 4 gün kaydirigubbakcemile3 Ha bide gaz gelmiştirkaydirigubbakcemile3:kedi: Espri tabi :ecrin_bebek:

öle olmuş valla ... annem başka yemek yapmış...
hatta öğlen de yememişler... itiraf ettiler kaydirigubbakcemile3

Off ne güzel olurdu demi valla kolbastıdan nefret eden ben bunun şerefine kolbatı bile oynardımkaydirigubbakcemile3

o kadan laf ettim yaww avukat hanım kızım hala kolbastı diyon alemlere akıcam diyon laelaelaelaelae
laleler dalında güzel kuzum bırak dalında laleyii
sen gel istanbula işinin başına elinin sallasan orkideye çarparsın burda amann ne yazdım hee seviyom kendimi de sizide :lepi:

bıkac gun sonra devam edrsınız artık...bocusum masallah elının ayarı 5 gun demkkıkafamçokkarıştı

valla kaybolmayın bıyere yalmaz:

yok ya çok sıkılmıştım yemek yapmaktan ... bir de annem rahatsız ya ayakta durmasın die öle yaptım ... bilerek abarttım yani kaydirigubbakcemile3

zaten ne ıstedıgımızı bılemıyoz bılsek:umursamaz:
evet en ıyısı mutlu olcaklar evlensın dugunlerıne gıdelım:Saruboceq:

Off ne güzel olurdu demi valla kolbastıdan nefret eden ben bunun şerefine kolbatı bile oynardımkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemileoo ne kolbastı oynarız ama tum kulupcezemuszemus
kımse tutamaz herjalde bızı

yaa iyide böcük bu sarışının adı var hakkaten
bi ortaya çıkıp ceee dese artıkın yoksa ben gelip kulağını tutup nikah memurunun karşısına koyacam senin yanına tabeee
ne bu ya bakış bakış bi hamle yapsın artık sen ona de topikten baskı var üzerimde senin için iyi şeyler düşünmüyolar tanışalım kaynaşalım de nolcek
benden sana izin herkese vermem bak bu izni ablanın kıymetini bil

böcüğe not: kurufasulye en hazetmediğim yemektir sen bana kahvaltı hazırla bari napam
kaydirigubbakcemile3

ya mouse yok yetişemiom... sıcakta kucağımda laptop bayılıcam ...

ama bırakmam sizi valla ... herkesler nasıl ...

iyiyiz...

duyamadım ...

ıYıYııııZZZZ... :)))

ya once bıse dıcem nıye canın yanar gıbıde solemıyosun kaydirigubbakcemile

kader dır ınsallah canım
ben dıcegımı dedımkaydirigubbakcemile3

O daha güzel tabiiii.. Ben bıcı bıcı ya gidiyom kıslarr. Bi yere gitmeyin.. Nolurrrrrr.yasakkelimeyasakkelime

:lepi:
Kaderdaşlarım :1shok:

ya ben soz veremıyorum valla:sinifsinif:
benım bı kardesım var bırazdab gelır...
zaten bı bocugun absıı bıde benım kardesımkaydirigubbakcemile

yok ya çok sıkılmıştım yemek yapmaktan ... bir de annem rahatsız ya ayakta durmasın die öle yaptım ... bilerek abarttım yani kaydirigubbakcemile3

bılıyom canım...

Eli aza gitmiyor Böcükümün :)

elı bol arkadasımızın olsun dar olcagına bol olsunkaydirigubbakcemile2

yaaa evet de nasıl öğrenicem ismini... kimlik mi sorayım durdurup ... laelaelaelaelae

hem mintim benim az daha zamana ihtiyacım var ...
hem sol taraftaki hem de ağzımdaki tadilat bitsin de ... ondan sora gelsin sarışın çocuum... kaydirigubbakcemile3

mintim yaaa iletine bayıldım ...
no men no cry :)))

:))))))))
mannn
mal yazacadım da lale bozuntusu o kadar da mal değildi hani yiğidi öldür hakkını ver demişler :)
çokta adaletliyimdir yanii
kendini beğenmişliğim üstümde galiba biri beni durdursunnn nütfennnnsengözlerimebaksanab

ya mouse yok yetişemiom... sıcakta kucağımda laptop bayılıcam ...

ama bırakmam sizi valla ... herkesler nasıl ...

iyiyiz...

duyamadım ...

İYİYİİİİZZZZ... :)))

IYIYIZZZZZZZZZZZZZZ

Sizini çin kolbastı oynayacağım ona göre :) TVde görsem kanal değiştiriyorum :) KK Kolbastı Ekibi:enbuyukkk:

sak kolbastıya hos geldınızkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…