kızlar ben ebru yaşar dinliyorum bunalıma giriyorum galiba ya nasıl birşey gelmeyeceği kesin ama ben hala dönermiki diyorum
hatunlar yaa kızçe ne demeek,ben o muhabbeti kaçırmışım heraldeee
Eğer seviyorsanız ayrılmayın kızlar be gerçekten savaşın ben şimdi sırılsıklam aşığım onu o kadar çok seviyorumki ama malesef istemeyerek ayrılmak zorundayız babam başkasına verdi beni ve 1 aya kadarda düğünüm var ve hiç istemiyorum allah benim durumuma kimseyi düşürmesin çok kötü birşey hergün ağlıyorum iyice zayıfladım size tavsiyem kıymetini bilin benim halimi kimse anlayamaz...
Aslında öyle bir muhabbet yok prensesim :)
Elveda Rumeli dizisinde çok kullandıkları bir terim, kızlara .. kızlar değil de kızçeler diyorlar, makedonya şivesi :)
Sabahları günaydın demiyorlar da hayırlı sabahlar diyorlar, benim de çok hoşuma gidiyor, ondan kullanıyorum :) te o ka işte :))
nörüyonus nan ben geldım puahahahahah bende acaip gelişmeler var ...ama burdan yazamam biras ozel :)))))))merak edıyosanız ozelden yazın anlatırım:))))))))
prenses 006 cım sen de dayanmalısın bence...
cumartesi doğumgünü,aramamam gerek dimi :1no2:
Valla bence aramamalısın. Kafanı karıştırmaktan başka bir işe yaramayacak. Hatta sen bir an önce kendine bir hedef belirlemeli, bir yol çizmelisin... bu iş nereye kadar sürecek bu şekilde?
Kızçeler bu arada ben nick değiştireceğim, bu nickim çok kolay deşifre olabilir, rahat edemiyorum, varsa önerileriniz açığım :))
Valla bence aramamalısın. Kafanı karıştırmaktan başka bir işe yaramayacak. Hatta sen bir an önce kendine bir hedef belirlemeli, bir yol çizmelisin... bu iş nereye kadar sürecek bu şekilde?
Kızçeler bu arada ben nick değiştireceğim, bu nickim çok kolay deşifre olabilir, rahat edemiyorum, varsa önerileriniz açığım :))
deiştirmeeee ... ben ellmayı çok severim... hem cilde de iyi geliyor ... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?