Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar ben ebru yaşar dinliyorum bunalıma giriyorum galiba ya nasıl birşey gelmeyeceği kesin ama ben hala dönermiki diyorum

nörüyonus nan ben geldım puahahahahah bende acaip gelişmeler var ...ama burdan yazamam biras ozel :)))))))merak edıyosanız ozelden yazın anlatırım:))))))))

Eğer seviyorsanız ayrılmayın kızlar be gerçekten savaşın ben şimdi sırılsıklam aşığım onu o kadar çok seviyorumki ama malesef istemeyerek ayrılmak zorundayız babam başkasına verdi beni ve 1 aya kadarda düğünüm var ve hiç istemiyorum allah benim durumuma kimseyi düşürmesin çok kötü birşey hergün ağlıyorum iyice zayıfladım size tavsiyem kıymetini bilin benim halimi kimse anlayamaz...

ay yazık sana ya üzldüm cidden ama anladığım kadarıyla ikiniz birbinizi seviyorsunuz bizde oyle birsey söz konusu bile değil bizde sewerek ayrılanlar yok(((((((((

hatunlar yaa kızçe ne demeek,ben o muhabbeti kaçırmışım heraldeee

Aslında öyle bir muhabbet yok prensesim :)
Elveda Rumeli dizisinde çok kullandıkları bir terim, kızlara .. kızlar değil de kızçeler diyorlar, makedonya şivesi :)
Sabahları günaydın demiyorlar da hayırlı sabahlar diyorlar, benim de çok hoşuma gidiyor, ondan kullanıyorum :) te o ka işte :))

Tatlım nasıl ya nasıl ya?
Neden itiraz etmiyorsun gülüm? Niye kabulleniyorsun bunu? Sevmediğin biriyle ömür geçer mi?
Yok mu ya sana destek olacak, arka çıkacak birileri?
Ay deliriyorum ben böyle şeyler okudukça yaaaa... klava:
Yeter ya hakkaten bu devirde nedir bu zorla evlendirmek yaaaa..offfffffff

a.s anladım canım,ben o diziyi seyretmediğim için bilmiyorum o yüzden şaşırdım baktım millet kızçeler falandie konuşuyo,heralde biyerden kaçırdım o muhabbeti dedim a.s

nörüyonus nan ben geldım puahahahahah bende acaip gelişmeler var ...ama burdan yazamam biras ozel :)))))))merak edıyosanız ozelden yazın anlatırım:))))))))

bana anlat bana anlat ... ben meraklıyımdır ; çatlarım valla kaydirigubbakcemile3

ya kızlar 2 gündür sadece okumakla yetinebiliyorum ; işler yoğun akşam da misafir filan geldi... ama bütün yazılanları okuyorum ; hiç kaçırmıyorum...

ebru yu merak ediyordum ... o da dün uğramış... iletisini değiştirmiş baya bir mesaj içerikli olmuş ... inşallah arar sevgilisi ; tekrar kavuşurlar ya ben çok istiyorum ... herkes barışsın tabii ki de... ama en çok ebru niyeyse ; onların ilişkisi çok masum geliyor bana ondan heralde... :sm_confused:

jelibonum dayan sen biraz daha...
prenses 006 cım sen de dayanmalısın bence...
zavanacım ; salihacım siz de iyi hissedin kendinizi... aklınıza güzel şeyler getirin...

ellmacım; ayy ne güzel yaaa ... sayılı gün çabuk geçer ... öyle beklemelerimi özledim valla... bence tadını çıkar ...

ayy aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın noluur...

neyse hepimiz için hayırlısı olsun ... pek yazamıyorum ya böle toptan dileklerimi söyleyeyim dedim sırnaşık şey

cumartesi doğumgünü,aramamam gerek dimi :1no2:

Valla bence aramamalısın. Kafanı karıştırmaktan başka bir işe yaramayacak. Hatta sen bir an önce kendine bir hedef belirlemeli, bir yol çizmelisin... bu iş nereye kadar sürecek bu şekilde?

Kızçeler bu arada ben nick değiştireceğim, bu nickim çok kolay deşifre olabilir, rahat edemiyorum, varsa önerileriniz açığım :))

bence aşk kadını yap yerimseniben buda bi fikir:)

deiştirmeeee ... ben ellmayı çok severim... hem cilde de iyi geliyor ... kaydirigubbakcemile3

cumartesi doğumgünü,aramamam gerek dimi :1no2:

bak sana bu konuda dün yazdığım cevap...
dünden bu yana ruh halim değişmiş olabilir ama bu konudaki fikrim budur canım yerimseniben

" ...ama ben tek şartla doğum günü mesajına onay verebilirim belki...
o da şu ; doğum gününü kutlayamadığın için kahrından öleceksen eğer ki böyle bişi olmuyor ama neyse yani o kadar çok üzüleceksen at ...

AMAAAAA eğer cevap gelmezse ; karşıdan olumlu bir adım gelmezse ne 1 yıl ; ne 8 ay ; ne 3 ay ; ne 1 ay ; ne 2 hafta ; ne 4 gün filan dinlemeyeceğiz... son şans ... cevap yoksa yoktur artık ... neyi bekleyeceğiz daha yaaaa :mymeka:

anlaşık mı ? bu şartla ben onay veriyorum kendi adıma... :jeyyar: "

deiştirmeeee ... ben ellmayı çok severim... hem cilde de iyi geliyor ... kaydirigubbakcemile3

Heee ben de seviyorum ama başka platformlarda da kullandığım bi nickin neredeyse aynısı.. zort diye deşifre olurum vallah :) ben buraya ilk kayıt olurken bu kadar kendimi kaptıracağımı düşünmemiştim hiç zira .. ya ya a.s

ya varya cvp gelmıcek prenses dot gibi ortada kalcan yaaa sinir oluyorum bak senin bu druma düşmeni sitemiyorum ben çok düştüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…