Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya varya cvp gelmıcek prenses dot gibi ortada kalcan yaaa sinir oluyorum bak senin bu druma düşmeni sitemiyorum ben çok düştüm...

pek insafsız oldu be güzelim bu yorumun ...

bu arada hepimiz arasında söz dinlemeyen bir ikiniz varsınız ya ... :mymeka:
jelibon bile uslandı ... hihoyyyt

bak böcük hep sen beni uyarıyordun msj atma felan diye atmasn yaaa atmasın çünkü artık yeni birilerini bulma vaktı geldıde gwçiyor bile ne yapıcak bu kız boyle bir karsıkda alamıyor alsa ok dicem...ben prensesi çok sefiom ve mutsuz olmasını istemiyorum yenı arayışlara geç guzummmmmmmmmm...........

jelibonuda koyversek oda gitcek merak etme burda grur felan ayağna yatıozda engeelıyoruz ama kızda nafileee unutcak herkz kural bu ya...

006 yavru kuşum şöyle düşün...
aradığın zaman eline ne geçecek...
hadi sen aradın onun sesini duydun...
sonra ne olacak...
sen belki bir kaçgün rahatlayacaksın daha sonra ne olacak...
yıne aynı taz aynı hamam
ama afedersin onun egosunu şişreceksin...
böylece o daha bir emin olacak yine
kıza ben bir şey yapmıyom ama kız benı arıyor yine diyecek....
bırak arama aramada bir şok olsun....
bu sefer o merak edecek...
bu beni niye aramıyor diye

Yaaa rahatlamayacaksın bile.
Cevap falan gelmeyecek ki
Kız bi düşünsene.. ya şöyle diyorsa :

"Pofff yaaaa yine mesaj atmış, bi huzur vermedi bu kız da"

Bunu ister misin?
Kendini hiç düşürme bu pozisyona bence.
Fırtınanın dediği gibi, alışmış o nasılsa prenses atar diye.
Bi de atma bakalım ya.
Ayrıca gülüm seni üzmek istemem ama 5 yıl geçmiş artık bence bu iş çoktan bitmiş.
Artık bi yolunu çiz gözünü seveyim.

selam sekerler ben geldim :) yine kaynatmissiniz okudum simdi :) valla ben kendimi tutuyorum aramiyorummmmmmmm :) ay yine rüya gördüm yaa ama bu sefer seninle mutlu olmak istiyorum diyor hadi hayirlisi her gün rüyalar görüyorum bu olaydan sonra

kızlar ben geldim..
bayadır uyuyorum. dün akşamdan beri..
yeni kalktım zaten.
şimdi atıştıracak bir şeyler alıp geride kaldığım 10 sayfayı okuycam. inşallah güzel haberler vardır da keyifle okurumcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…