niye ayrıldık aslında bu sorunun cevabını tam açıklayamam hep ayrılıp barışıyoduk zaten alışkanlık olmuştu aslında en büyük neden onun ilişkiye ciddi bakmaması benle sadece zaman geçsin diye çıkması yani sevgi degilde işte düzenli manita olsun vardır ya erkeklerde buydu düşüncesi ben çok sevmiştim ilişkinin sonu olmadıını bile bile devam ettim en son yine ayrılmıştık ilk kez o istedi sora aradan bir ay geçti barışmak istedi bense onu çok sevdiğimi ama bundan sora ona dönmeyeceimi imkansız olduunu sokakta görsem slm vermiceiimi söledim çünkü facede falan şifresi vardı bende kızalara msj atıodu beni aldatmaya çalışıoduu bunları yakalamıştım sora cvp olarak ben sana aşık degildim hiç bi zamanda olmadım zaten hayatımda biri olsun die çıktım şuan seni özlüyorum belki ama normal bi arkdşımıda özlerim ben çok normal dedi ve tamamen bitti 2gün sora doğum günüydü eski sevgilisi msj atmış buda hemn ona döndü seni hala seviorm yazmış bende şifre vardı okudum işte sora dediim gibi aradı beni en son üç ay önce ve istemiorm arama dedim:gitme:
peki buuju niye ayrıldınız?
yani belliki sen istememişsin?
oda sonra ben zaten seni sevmemiştim falan demiş ki onlar sadece sana tepki bile olabilir.
belki döner ama emin ol sevdiği için degil boşta kaldıığı için eski limana sığınmak ister hep böle yapıolarama benımkı benden ayrılır ayrılmaz başkasıla cıktı.
b öle bişi yapmamış sanırım...
benımkı pişman olmaz ya hayatta kapıma gelmez,hiç içimden geçmio öle bişi..
ama benımkı benden ayrılır ayrılmaz başkasıla cıktı.
b öle bişi yapmamış sanırım...
benımkı pişman olmaz ya hayatta kapıma gelmez,hiç içimden geçmio öle bişi..
ben aramıorum princess zaten birile cıktını kuzenınden örendıımde dunyam başıma yıkıldı we aramayı kestım.aradan 40 gun falan gectı hala ses yok,kızla devam edıolar.
hem bide beni istememesinin bi sebebi de ailesi.allah bilir ne kadar baskı yapıolardır.aricagı varsada aramaz ki bana kalırsa aricagı da yok.kendı agzıyla söledıgı gıbı benı tamamen bıtırdı,vazgecti işte benden senağlama
ofof tek dertli ben degilmişim işte
niye ayrıldık aslında bu sorunun cevabını tam açıklayamam hep ayrılıp barışıyoduk zaten alışkanlık olmuştu aslında en büyük neden onun ilişkiye ciddi bakmaması benle sadece zaman geçsin diye çıkması yani sevgi degilde işte düzenli manita olsun vardır ya erkeklerde buydu düşüncesi ben çok sevmiştim ilişkinin sonu olmadıını bile bile devam ettim en son yine ayrılmıştık ilk kez o istedi sora aradan bir ay geçti barışmak istedi bense onu çok sevdiğimi ama bundan sora ona dönmeyeceimi imkansız olduunu sokakta görsem slm vermiceiimi söledim çünkü facede falan şifresi vardı bende kızalara msj atıodu beni aldatmaya çalışıoduu bunları yakalamıştım sora cvp olarak ben sana aşık degildim hiç bi zamanda olmadım zaten hayatımda biri olsun die çıktım şuan seni özlüyorum belki ama normal bi arkdşımıda özlerim ben çok normal dedi ve tamamen bitti 2gün sora doğum günüydü eski sevgilisi msj atmış buda hemn ona döndü seni hala seviorm yazmış bende şifre vardı okudum işte sora dediim gibi aradı beni en son üç ay önce ve istemiorm arama dedim:gitme:
aslında ilk başladıımızda ona bir mail atmoştı ilk çıktığım gün onu okumuştum onla evlenmek istediğini yazıodu bi şekilde daha ilişkinin en başında o kızla ciddi olduğu piskoljisiyle başladım zatn ben ve bitincede ona döndü hala çıkıormu bilmem aradığındada aramızda bişi olmadıını o kıza ispatlamak içinmi arıosunda demiştim bişi demedi çıkmıodur belki çıksa beni armazdı bilmiorm ama aa iiki kurtuldum şanslıyım göbek atcağıma şuan boşa üüzülüyorum diyemiorum işte kendimi kandıraMIyrum seviorum hala. he bide şu var kızlar aşkın zıddı nefret değil umursamazlıktır yani bişi hissetmese aramz umursamaz gibide gelio of ne aptalım ağzıyla aşık degildim dedi hala inanmak istemiormdiğer kizla mı çıkıyor?
onu da sevmiyordur muhtemelen öylesine cikiyordur.
pek düzgn biri değil sanki ya.
ciddi ilişki adamı değil. sende farkındasın.
iyi ki kurtuldum falan diye düşünemezsin dimi şuan:bbo:
senin nie moralin sıfırkızlar ben yatıorm, yapcak bişi yok, kimse cvp yazmıo bana,moralim de 0 zaten :gitme:
senağlamaaslında ilk başladıımızda ona bir mail atmoştı ilk çıktığım gün onu okumuştum onla evlenmek istediğini yazıodu bi şekilde daha ilişkinin en başında o kızla ciddi olduğu piskoljisiyle başladım zatn ben ve bitincede ona döndü hala çıkıormu bilmem aradığındada aramızda bişi olmadıını o kıza ispatlamak içinmi arıosunda demiştim bişi demedi çıkmıodur belki çıksa beni armazdı bilmiorm ama aa iiki kurtuldum şanslıyım göbek atcağıma şuan boşa üüzülüyorum diyemiorum işte kendimi kandıraMIyrum seviorum hala. he bide şu var kızlar aşkın zıddı nefret değil umursamazlıktır yani bişi hissetmese aramz umursamaz gibide gelio of ne aptalım ağzıyla aşık degildim dedi hala inanmak istemiorm
:gitme:
evet aynen umursamaz ve geçmişindekileri silemeyen biri oyüzden dönmüştür o kızada gelcek yoktu ilişkimde oyüzdende bitti zaten sadece çıkmak için çıkan biriyle niye çıkym diosun ama bazen düşünüorumda sevgi çok zor yakalanıyor o beni sevsin sevmesin ben sevmişim ya gelecek olsum olmasın yarına çıkacağımız bellimi insan duygularının peşinden gidebilse keşke aklındaki tüm soru işaretlerini silerek dünü düşünmeden bugün için yaşayabilsehaklısın aşkın zıttı nefret değil umursamazlık.
yok sayınca anlıyosun ki aşk bitmiş.
düşünmemeye çalış biraz. kendi hayatından ödün verme eskisi gibi yaşa..
o kizlada bişiyi yok bunun belli.
yine seni arar da gelecek olurmu o belirsiz. adam biraz umursamaz bi tip galiba.
of arkadaşlar ya msnden silerken aramazsan sevinirim dedim sizce arar mı tekrarbiraz sert çıkayım dedm anlasın öle her canı istediğinde arayamayacağını istedim off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?