Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cok dinlendirici acaip iyi gelir mozart filan selin sana bi pasta ayarlariz erkek dansöz filan sen bana birak bacim güzel bir mekan filan ama tek kizlar erkek yok bi tek erkek dansöz ve garsonlar yani sadece hizmet edicekler bize bu erkek dedigimiz yaratiklar no men no cry ben süslendim bugün disari cikicammm kafamada tokami taktim elmanin dedigi gibi baska birini takmak istemiyorum simdi :roflol:

pek insafsız oldu be güzelim bu yorumun ...

bu arada hepimiz arasında söz dinlemeyen bir ikiniz varsınız ya ... :mymeka:
jelibon bile uslandı ... hihoyyyt

ama..ama..böcükçüm benim söylediklerim sadece dilimde,icraata dökmedim,hiç aramadım mesjda atmadım,arada böle kafam karışıyor,onlarıda sizle paylaşıyorum,ama yapcam demek deilki bu a.s

acilen sevgilliler gününe kadar birisini bulmalıyım yoksa kafayı yerim ben :))hediye almak istiyorum artık sevgilime yaaaaaaaaa........

006 kafa atcam sana dilinde soylemesin uygulamada yeni birisin bul yok mu etrafın soyle yağız hoş işini felan olan bir deluanlııı...

hayatıma tabiki giren çıkanlar da oldu güzellerim,5 senedir onu beklemedim yani,ama umduğumu bulamayınca direkt ona duygularım depreşiyo,zaten ondan sonra hiçbi ilişkiyi bana hayrı yoksa uzatmıyorum böle, kestirip atıyorum, ama demekki onu çok sevmişim ondan böyle oldu iştee..

aramıcam,sadece motive olmaya ihtiyacım var,cesaretlenmeye,yaptığımın doğru olduğuna inanmaya,beynimi inandırmaya... :çok üzgünüm:

illaki hepimiz oyleyiz ama sen tek mı yasıyon nan bana oyle gelıo :))))))))))teksın yaa hep onu düşünürüsün:))))))))))))

merhaba kknin yüregi kirik ama mutlulugu en cok hakeden hatunlari... Şeniz
nasilsiniz bakem, ne var ne yok???

illaki hepimiz oyleyiz ama sen tek mı yasıyon nan bana oyle gelıo :))))))))))teksın yaa hep onu düşünürüsün:))))))))))))

hayır güzelim annemle yaşıyorum tek yaşamıyorum,tek yaşarsam bigün parti veririizz bendeeeeee hihoyyyt sevmişim nan işte sevmişiiimmm

illakı koca bulcak jelibonnnn kafaya koymus hatun:)))))))))))))))))))uzaklarda aramaaaaa çünkü sen içiğmdesin:))))))))))))yada dısarlarda:)))))))))))

haklılar aslında,bu cmt doğumgünü ya benimkinin,msj atıp atmama konusunda,bende zaten atmamayı düşünüyorum,sadece yaptığımın doğru olduğunu bilip cesaretlenmeye ihtiyacım var belkide,yoksa bu kafaya ne kadar vursalar ne kadar fırçalasalar azzzz Çok üzgünüm çoook:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…