Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Saol canımm benim. Allah razı olsuınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben şimdi dönüp baktığımda yanlış şeyler yaptığımı da görüyorum ama en azından ne istiyosam yaptım
Sen kendini itilmiş hissediyosun onun hayatından bu duyguyu o kadar iyi biliyorumki
Kendine yön bulmak zorundasın ama tamam sabrettin bekledin şu bu ama herşeyin bi zırtladığı yer var fibritim sen önemlisin ve de herzaman diyorum sana bunu bidaha bu yaşında olucak mısın ?
sen kendi yolunu çizmeye bi karar ver ankaradan salihliye de yol olur bu elbet
olmazsada napalım ebruşumun hatırlattığı gibi nasip bazı şeyler

tabıkı herzaman ınsan ıcınden gelenı yapmalı pısman olcagı seyı yapmamalı ve keske sunuda yapsaydım dememelı...yapılan seylerınde keske gıdısıne bıraksaydım dendıgı oluyo...suan keske sussaydım hıc konusmaasydım dedıgım seyler bıle var...

ışte kızlar bilemiyoruz ki ne yapsak doğru ne yanlış???O yüzden bişey yapmak çok zor...Mint sana özel mesaj attım :) ama doğru ben bu aralar cortladım(Bu da bi arkaşımdan öğrendiğim bi laf, çok komik ama :))
Bide insanın içinden gelen ses her zaman doğru mudur acaba :) Mesela ben çok duygusalım. Şimdi o duygusallıkla içimden gelenleri yapsam basar Salihli'ye giderim :) Bi ara ciddi ciddi düşünmedimde değil hani :)

minty mint gelmiişş Şeniz
bodoslama daldım topiğe valla delikafadulden
lakito kuşum bunu bende çok düşünürüm,biz duygusallar için kalbinin sesini dinlemek çok yanlıştır,bizim gibiler herzaman mantığının sesini dinlemek zorundadırlar.hep derler kalbinin sesini dinle yanlış yapmazsın, ama ne zaman kalbimi dinlesem büyük yanlışlar yaptımbenneyaptımki
bu arada çene uğruyormu topiğe bu aralar haber alamaz oldum ondanfisfisfis

ınsan bazen içimden geleni yapmalıyım, kaç kere geliyorum bu hayata sanki diyo. Yani ilerde KEŞKE dememek için... Bazen yapıyo da içinden geleni. Sonra ne vardı kendimi tutsaydım diyebiliyor. KEŞKE yapmasaydım diyeveileceği şeyler de oluyo. Misal ben. O kadar çok Keşkem var ki. Burdan ıstanbula hatta Salihliye kaydirigubbakcemile3 yol olur kaydirigubbakcemile3

Haklısın Prensescim şimdiye kadar hep kalbimi dinlemekten böyle oldum ya...Doğru biz mantığımızı dinleyenlerden olalım :)
Çene pek gelmiyor canım. Sıkıldı belkide dertlerimizden :)

İstihare mi yapsak acep :)))

İstihare mi yapsak acep :)))

:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:
Bak Lakitocum.. Hani benim Keşkelerim çok ya. Gel biz senle Ankaradayken toplayalım bu keşkeleriii bakalım salihliye varabiliyor muyuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3... Sonra kızlarr biiz dövsünlerr:mymeka::mymeka:

Ama biz sadece ölçümm yapıyodukkk..

Kıyamam ya. Benim de aklıma gidip evinin ya da iş yerinin önünde bekleyip onu uzaktan görmek o kadar geçiyo ki. Ama kendimi biliyorum görürsem dayanamam. Onun için gitmemek için yapmamak için direniyorum..

senağlamaYani Lakitocum. Salihliye gitsen ne olacak ki. Bizim ayrılıklara yol uzaklığı nafile. Gönül uzaklığı var ya. O aşılmıyo. Ben aynı şehirdeyim de ne oluyo. Her yerde hatıraa başka bişey yok o da daha beter..

canım yazlıkta yada aynı şehirdeyız evını bılıyorum.işyerinide bılıyorum ama gidemıyorum gıtsem nolcakki kızlar ben unutma kararı aldım benı unutan adamı bende unutabılırım sanırım.....

nerden duydun adını seslendiğimizi çenem hemen duyup geldin valla ne kulak var sende
bende gelişme var bi oku dur link bulıyım

Evet canım. Unutursun. Aslına bakarsan hepimiz unuturuz. Ama yapamıyoruz. Çünkü işin kolayına kaçıyoruz. Zoru seçmiyoruz. Bir kere yıpranıp acı çekip herşeyi atlatmak yerine, her gün acı çekip, hayatı kendimize zehir etmeyi seçiyoruz. Hiçbirşey o kadar güzek olamaz onu sevdiğim kadar kimeyi sevemem diyoruz hepimiz. Oysa ki bu kadar güzel ve sevmesini bilen yürekleri elbet hakedene verir böyle güzel bi sevgiyi. Ama biz bizi, hayallerimizi, yaşlı gözlerimiz bırakıp gideni tercih ediyoruz. Ve hepimiz buraya içimden bu geliyo özledim filan yazdıkça daha kötü oluyorz. Ben ilk bu topiği gördüğümde aha dedim erkeklere karşı kurulmuş bi topik. Ama bi girdim herkes üzgünnn. Tabii bendee.. :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…