Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

benım aldıgım cvp dahada farklı oldu Şeker..
Sen gene ıısın.
Bırak gıden gıtsın ..
Cıddı sevselerdı sogumazlardı zaten..
BoŞver artık hıÇde takma bence ben artık umursamıoum bıle ...
Hayatıma kaldıgım yerden devam edıorumÇ
....
Sız ne kadar oldu ayrılalı

burcu aynı bunlar..
Bıgun tartıŞtık baya..
Dedıkı demekkı evlensek sen 2 gun Çeker gıdersn annenın evıne..

hayırlısı olsun canım :)

Beni resmen hayattan soğuttu.Çok mutsuz çok keyifsiz, çok umutsuzum...Herşey üstüme üstüme geliyor. Başta annemle babam.Ve benim hiç bişeye inancım, umudum yok yok yok!!!!

Ben sanki çok memnunum, mutluyum halimden. Annem üsütüme gelir babam üstüme gelir. Ben sabrediyorum ama yok yani!!! Alıp başımı nereye gideceğim bilmiyorum.Nefret ediyorum ya yemin ederim şuan ondan da nefret ediyorum.Bi insanın üzerine bu kadar gelinmez ki!!!!Sanki ben çok mutluyum gibi!!!!Yeter ya yemin ederim yeter herşeyden kurtulmak istiyorum artık.

Neyse daha fazla ayrıntı yazamam buraya. Çok doluyum gerçekten. Emin olun içinde bulunduğum durum hiçte öyle kolay değil.Çok sıkıntılı...Ve ben ne yapacağım, nerden başlayacağım hiç bilmiyorum. Dahası gücüm yok!!! Yaşama sevinci olmayan birinin zaten nasıl neye gücü inancı olabilir ki!!!!!Sabret sabret sabret diyorum kendime ama sabretmeme bile engel oluyorlar.Neyse ya ben sadece içimi geldim döktüm. Bi yorum yapmayın ne olur...

Canım tam iki ay oldu ama tabi bu arada ben üstüne gittim aradım filan. Yeni sayılırı ama ben de artık bunaldım.

Hindi gibi düşün düşün nereye kadar... O beni kayebttiğine yansın. Gelmiş 35 ine. Saçları da beyazlamıştı zaten. Benim gibi fıstık gibi hatunu kaçırmış.. Öyle yahuşuklu da değildi zaten kimse yanına yakışmıyo diyodu ilk başlarda....opuyorumnanaktan

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Canım neyin var ne oldu ya. Bu kadar sıkma kendini. Hassas dönemindesin. Üzme kendini ne olurrr şutarafagitti

[ı]aynen canım etrafımdaki herkezde bana aynı yorumu yapıodu ..
Onlar bizim gibi duzgun birini bulurlarsa öpüp basına koysunlar..nerdeyse ayrılma süremizde aynı..
Ben 1 kere dahi aramdım mailden flan sonra okadar da degil hiç işim olmaz...
[/ı]

baya kÖtÜ gıbısın bukadar sıtem kıme neye
Genelde kötüyüm ki. Sadece arada işte iyiyim deyip kendimi kandırıyorum sanki...Bu kadar sitem kendime aslında. Kimseye değil.Aslında O'na...O'nun yüzünden ben bu kadar güçsüzüm, mutsuzum, inançsımız, zoraki yaşıyorum...Ve ben böyleyken kimse anlamıyor.Saçma geliyor.Anlatamıyorum. Sonra üstüme sütüme geliniyor...

Neyse kızlar ne olur bişey sormayın. Böyle yazamıyorum, açıklayamıyorum. Sonra bu yazdıklarımı kendim bile okuyunca kendimi kötü hissediyorum.

canım sen yaz aklındakileri arada banada olur boğulursun her yer dar gelir herkesten nefret eersin ölmek istersin bunada cesaretin yoktur öylesine yaşarsın

anlık hareketler bunlar Şeker anlıorum ama artık yetmezmı bukadar ÜzdÜgÜne kendını..
Kendını bukadar gucsuzmu gÖrÜosun Şeker..
Bu hayatta senden ve aılenden Önemlı hıÇbıŞey yok canım umutma..
Sen bı yerlerden baŞlamıosun baŞlamakta ıstemıosun bence bÖylesı senın ıŞınemı gelıo..kalk bı sırkelen yaa...
Hayattan tad alıcagın Şeylere yÖnel sosyal faalıyetler..
ArkdaŞlarınla takıl gez eylen ....
Aılen aslında sana ıı konussada senın zoruna gııdodur aılenden herŞeyın acısını Çıkarıosun bence.Ç...
Lakıto Üzme kendınıb bukadar..

ÖlÜm bunalıma gırmek hıÇbıŞey ıÇın ÇÖzÜm degıl..o Öylemı yaptı sız dahada guÇlenıceksınız ayakta durucaksınız...kendınız ıÇın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…