:kedi:Arkadaşlar benim kafam çook karışık. İçinden çıkamıyorum ya. Bir yandan benim laleyi düşünüyorum. Eski günler yaşadıklarım aklımdan çıkmıyo. Özlüyorum o günleri. Sonra bittiğini kabullenmeye çalışıyorum. Bocalıyorum yani.
Ama sadece durumum bu olsa iyi. Yaşar giderim böyle. Daha önce bahsetmiştim. Çok yakın bir arkadaşımın düğününde damadın yiğeninden etkilenmiştim diye. Düğünden sonraki ilk günler etkisindeydim. Ama sonra ondan ses çıkmayınca umudu kesmiştim. Ama aramış damadı numaramı istemiş.Yüzyüze konuşacaklar. Çünkü ben 2 yıl önce damadın bir arkadaşıyla 2 ay çıkmıştım. Yiğeniyle tanışıyorlarmış meğersem o çıktığım çocuk. Gelince yüzüne söyleyecekler. Ve eğer hala isterse benle görüşmeyi görüşeceğiz.
Şimdi ben o insandan evet etkilendim. Ama onunla birlikteyken aklıma benim lalenin gelmesini hiç istemiyorum. Bocalıyorum. Sil aklından diyorum ama bir yandan eski günler geliyo aklıma.
Ama bu insanı da kaybetmek istemiyorum. Zaten ağustos ta askere gidecek kısa dönem yapacak. Benden 5 yaş büyük. Ya ne bileyim. Offff offfff... Allahım inşallah eğer onunla olursa benim eski laleyi silebilirim. Ya en azından başkasından etkilenmek de bişeydir. Hoş bir yanımda sevgi,hayaller, tükenmiş umutlar... Bir yanımda sadece 1 kez muhabbetimin olduğu ama etkilendğim birisi. Bir yanda çıkmaz bir ilişki. Hatta olmayan, belki de birdaha olmayacak bir ilişki.. Diğer yanda umut vaad eden bir ilişki. Ne yapacağım akıl verinn...
benİm aldıgım cvp dahada farklı oldu Şeker..
Sen gene İİsİn.
Bırak gİden gİtsİn ..
Cİddİ sevselerdİ sogumazlardı zaten..
BoŞver artık hİÇde takma bence ben artık umursamıoum bİle ...
Hayatıma kaldıgım yerden devam edİorumÇ....
Sİz ne kadar oldu ayrılalı
Neyse daha fazla ayrıntı yazamam buraya. Çok doluyum gerçekten. Emin olun içinde bulunduğum durum hiçte öyle kolay değil.Çok sıkıntılı...Ve ben ne yapacağım, nerden başlayacağım hiç bilmiyorum. Dahası gücüm yok!!! Yaşama sevinci olmayan birinin zaten nasıl neye gücü inancı olabilir ki!!!!!Sabret sabret sabret diyorum kendime ama sabretmeme bile engel oluyorlar.Neyse ya ben sadece içimi geldim döktüm. Bi yorum yapmayın ne olur...
Canım neyin var ne oldu ya. Bu kadar sıkma kendini. Hassas dönemindesin. Üzme kendini ne olurrr şutarafagitti
hayırlısı olsun canım :)
[ı]aynen canım etrafımdaki herkezde bana aynı yorumu yapıodu ..canım tam iki ay oldu ama tabi bu arada ben üstüne gittim aradım filan. Yeni sayılırı ama ben de artık bunaldım.
Hindi gibi düşün düşün nereye kadar... O beni kayebttiğine yansın. Gelmiş 35 ine. Saçları da beyazlamıştı zaten. Benim gibi fıstık gibi hatunu kaçırmış.. öyle yahuşuklu da değildi zaten kimse yanına yakışmıyo diyodu ilk başlarda....opuyorumnanaktan
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Boşver...lakİto noldu sana anlamadım bİŞey
Genelde kötüyüm ki. Sadece arada işte iyiyim deyip kendimi kandırıyorum sanki...Bu kadar sitem kendime aslında. Kimseye değil.Aslında O'na...O'nun yüzünden ben bu kadar güçsüzüm, mutsuzum, inançsımız, zoraki yaşıyorum...Ve ben böyleyken kimse anlamıyor.Saçma geliyor.Anlatamıyorum. Sonra üstüme sütüme geliniyor...baya kÖtÜ gıbısın bukadar sıtem kıme neye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?