Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben artık unutma kararı aldım burcu ve ıstersen sevgılısı olmayan kızlar gelın bırbırımızı avutalım topiğine gel .onlardan konuşanın ağzına ben biber sürücem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayy öyle bi topik mii varr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Dur bir de oraya bakayım merak ettim. Muhabbet neymişşş

Bi tane denizci varmış bir deniz kızına aşık olmuş.
Kızı bir tek defa görebilmek için her gün denize açılırmış.
Bir gün kız da denizciye olan aşkını belli etmiş.
Denizci de o günden sonra bir daha denize açılmamış.

Felsefi kıssadan hisse: Aşk ulaşılamayandır.
Monanın kıssadan hissesi: Bu erkek milleti masalda da odun reelde de.

Peeh...

idolumgelmişşşş
monişim açmışın topik bi bakın yawww
kızçelerin nedir ne değildir

delikafadulden

evet prenses hakkında gelişme var ve süper bir gelişme.
lakitocum sana gelince adam beni göya çok sevmıştı aradı görüşelim dedi gene ortadan yok oldu ben görüşmek istedim aynı şeyleri duymuyorum dedı.sonrasında iş hayatım benı bır depoya yönlendirdiler istedikleri iş yapılamaz durumda ve bu tarafta başka depo yok.hepsı anadolu yakasında ya gebzeye gıdıcem yada şehir dışına ve geçen yaz müdürümle olan bazı olaylardan dolayı ablamı böyle bir ihtımal dogması bıle onu çıldırttı.ama elımden gelen bsy yok.istifanı ver çık dıyor hatun.ama istifamı verip çıkarsam hiçbir yerde bır daha ış bulamam çünkü bizim sektördeki en büyük şirtkette çalışıyorum.yurtdışına gitmek istiyorum cesaretim yok.müdürüm kendisi çok yogun oldugu için izin lafını ettirmiyor ,dolayısıyla bende edemıyorum.yazlıga gidince sinir basıyor onu çok özlüyorum. ama elden gelen bsy yok.aılemden baskı görüyorum ben çok uzun saatler depoda kalmak zorundayım neden niçin soruları akıllarına geliyor ve yenı mezun bırısı olarak eskıden 24 saat uyuyabılen bırısı olan ben artık 3-4 saatle yetınmek zorundayım.ailem şehirdışında en ufak lafta irkiliyorlar yada benım geçen senelerde benımkıyle bırlıkte kaldığımı annem bılıyor sürekli tetikte tekrar kalacakmışım da yalan söylediğimi düşünüyor.ilişkimin bittiğine inanmıyor yani her insanın derdi var ama napalım dayanmak zorundayız.bugünler bıtecek güzel günler göreceğiz.

on numara hikaye ve yorum :lepi:

kesınlıkle monapisa hep odunlar istisnalar hariç ve bır erkeğe bırsey yaptırmak istiyorsan onu sevdıgını senın için değerli oldugunu belli etmeyeceksin yani x'e değer verirsen nolur götü kalkar sözünde oldugu gibi kalas olmalarına ragmen kendılerını melek zannediyorlarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…