Merhaba kızlar geldim. Hepinize teşekkür ederim Pamuğum, Deryacım, Umudum...
Mutfaktaydım biraz bişeylerle uğraştım...Pamukcum bencede aramamalıyım. Yok arayamam kızlar yapamam sanırım. Hem nasıl olsa evlenirse bişey olursa haberini duyarım. Arkadaşlarımız var ortak. O kadar düşman değiller ya bana söylerler.Hem kara haber tez duyulur.Şimdi ben arasam ne olacak ki dahada çok kaçacak...Hem mailde attım bir hafta kadar önce. Olumsuz bişey söyleyeceksen hiç bişey yazma dedim. Bişey yazmadı zaten.Hem bide şöyle bişey var, Sevinç artık seni sevmiyorum dese bile benim sevgim bitmediği sürece umudum bitmeyecek ki...Ha ancak o evlenince umudum biter galiba...Offf bunu füşünmek bile o kadar acı ki...O benim dünyada onun için uğruna herşeyi yapacağım insanlardan biri çünkü.Hem birazda kader işte...En iyisi dualarıma devam etmek ve sabretmek...Fakat gerçekten iş konusunda da çok sıkıntılıyım.Mesela o olmasaydı ben basar İstanbul'a yerleşirdim ama şimdi öyle bi karar alamıyorum kızmayın sakın...Gerçi Allah herşeyi bi yoluna koymuştur. Eğer benim kaderim onunla yazılmışsa ben zaten İstanbul'a yerleşemem hep bi engel çıkar. Çok ince hassas düşünüyorum herşeyi. Aslında düşünmemek lazım.Allahım öyle çok isterdim ki beni aramasını...Ama yok işte...Herşey onun keyfinde.Beni içinden geldiğinde arayacak ya...Belki bana acıyor ama gün gelecek beni bıraktığı için kendine öyle bi acıyacak ki...Acısında yani isterse beddua deyin buna kızlar ama böyle geçiyor içimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?