Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kızlar öyle değil. Ben sabrediyorum, sabırlı olmaya çalışıyorum.Ama ailem öyle sabırsız ki ve gerçekten çok üstüme geliyor.Boğuluyorum, sıkılıyorum.Ben biraz zamana bırakmak istiyorum, evet şuanda içimden bişey yapmak da gelmiyor zaten.Ama ailem üstüme gelince bi taraftan kendi sıkıntım yetmiyor gibi ailemi de hayal kırıklığına uğrattığım için kendime kızıyorum.Kafamdan onuda atamıyorum bi türlü.Allahım keşke dönmeyecekse tez vakitte evlense ne olur...Benimki şuan gözümde öyle vicdansız insafsız ki...Son sözü:"Akışına bırak içimden gelince ben zaten ararım seni..." Böyle mi denir kızlar. Ha buun diyen adam 5 aydır aramıyor.Bitirdi belki. Sorsam bi daha asla dönmem diyecek.Ama olmuyor işte olmuyor...Bu son sözü %1'de olsa bi umut bırakıyor içimde.Bi açıklama istiyorum sanırım artık ne kadar acı olsa bile. Yoksa hiç bişey yapmıyorum.Bi açıklama yapmadı kızlar bana inanın bişey söylemedi...Bi taraftan bua canım sıkılıyor ara şunu konuş diyor ama öfkeyle hareket etmek istemiyorum.Bu arada sanmayın ki takıntılıyım...Takıntılı olsam bana döndüğü zaman evlenirim demez, bunu istemezim. Ama ben o adamla evlenmek istiyorum yani onu evlenecek kadar seviyorum ve bi o kadarda içime siniyor anlatabiliyor muyum...Anlatamıyorum biliyorum...

bıraz gecmıse goz gezdırdım...

once dun gıremedım buucuucum nıce senelr dılıyorum sana hersey gonlunce olsun ınsallah...

prenses006 canım sevındım devranın donmesıne cok guzel takılmıssın..sen bole devam et ..zaten bocukle anlasmıssınız aynen devam

böcükcümmm....ben gormedın dıye sevındım aslında..gercı ha duymnusun ha gormusun ama ..olsun...
ınsallah o senı gecerken gormustur...
köpegınlede sana kolaylıklar dılıyorum:))

cenabazım ugramıs buralara:))

Canım ara akacak kan damarda durmaz derlerkı bende senın gıbı bekledım bır ay en sonunda dayanamayıp osrdum oda bıttı dedı bu cÜmleye hazır ol ama ben hazırım sandım ama canım Çok yandı o kelıme beynımde hala bıttı demesı

Arayıp sormak istiyorum.Dönüşü yoksa bilmek istiyorum...Ha inanın çok korkuyorum ama böylede kendime kendi hayatıma zarar veriyorum.

valla ben anlıyorum lakıto...ne hıssettıgını ne dusundugunu..nasıl arada kaldıgını..aılenınde bazen senı hıc anlamadıklarını dusundugunu...onlara yerı geldıgınde cok kızdıgını....
ve tum bunlara sebep olarak vecıhıyı gosterdıgını ve haklı oldugunu anlıyorum...

aılenın ısrarı ıs konusumu bılmıyorum ama ...oleyse onalara dusuncenı rahatlıkla anlatabılırsın...
dedıgın gıbı yazın sızın meslek durgun dıye duymustum..raömazandan sonra ıyıce netlestrrsın kafanda....ınsallah en hayrlı ıs kapısı acılsın sana...

ve o %1 umudun varya ordsa sen cok haklısın...o umut bıtmıyo...suan gel bana sor...tamam alıstım ıyıyım allaha sukur ama ınsan dusunmeden edemıyo...yanı senın bu yasadıkların dusunduklerın umudun hepsı cok normal...ve onun son sozu senın umudunu tuketmez...
ama dılerım sende en tez zmanda yolunu cızersuın...
allah her konuda sana tez zamnda yardım etsın...dua et...

bı ınsanın ıcıne sınmesı ne demek burdakı herkez bunu ıyı bılır ...neden bız boleyız onları evlencek ınsna olarak gordugumuz ıcın ..yanı ben en azından...
allah tez zamanda yerlerını doldursun artık bole dua edıyorum

lakitocum nedsek boş galiba sen baya dagılmssın sakın egerki cvp almak rahatlatıcaksa ara dicem ama bukadar zaman aramayan biri..zaten arasanda çok olumlu bişey söylemez.....

prenses bende ıı olmaya ÇalıŞıorum..sen nasıslın
lakıtoya ÜzÜldÜm bırazda kendıme..
Bende ıyıyım ama tabıkı lakıto daha kÖtÜ durumda bızden ınsanın aklına gelı elımızden bıŞey gelmıo sadece..

Lakıto ara ucunda ÖlÜm yokya ıyı yada kÖtÜ sonucnun olur bıteceksede Öylede bÖylede bıtıyor

eevet sadece geÇıÇek dıoruz canım ama 5 ay olmuŞ artık uzun bı zaman degılmı..
Lakıto aramak ıstıosan ara genede sen ıısın bılırısın..
Kararsız kalcagna en kÖtÜ kararı duymak daha ııı olsa gerek

bence aramamalı kızlar ..yanı ben bole dusunuyorum...
tabı kendısı bılır ama..neyse yazmıcam bıse kendısıde oflıne olmus zaten...
bıde uzgun gelınce kon usuruz

slm kızlar yazdıklarnızı okuyorm deminden beri.ben çok kötüyüm ya dün gece 4 yıllık ilişkim bitti gözümün yaşı dinmiyo

kızlar ilk günleri nasıl atlattınız derya3458 senin 5 ay olmuş nasıl baş ettin canım ya

HoŞgeldınmı deyım bılemedın ama hoŞgeldın ben hergÜn burdaydım nıye ayrıldınız anlatmak ıstermısın

Merhaba kızlar geldim. Hepinize teşekkür ederim Pamuğum, Deryacım, Umudum...
Mutfaktaydım biraz bişeylerle uğraştım...Pamukcum bencede aramamalıyım. Yok arayamam kızlar yapamam sanırım. Hem nasıl olsa evlenirse bişey olursa haberini duyarım. Arkadaşlarımız var ortak. O kadar düşman değiller ya bana söylerler.Hem kara haber tez duyulur.Şimdi ben arasam ne olacak ki dahada çok kaçacak...Hem mailde attım bir hafta kadar önce. Olumsuz bişey söyleyeceksen hiç bişey yazma dedim. Bişey yazmadı zaten.Hem bide şöyle bişey var, Sevinç artık seni sevmiyorum dese bile benim sevgim bitmediği sürece umudum bitmeyecek ki...Ha ancak o evlenince umudum biter galiba...Offf bunu füşünmek bile o kadar acı ki...O benim dünyada onun için uğruna herşeyi yapacağım insanlardan biri çünkü.Hem birazda kader işte...En iyisi dualarıma devam etmek ve sabretmek...Fakat gerçekten iş konusunda da çok sıkıntılıyım.Mesela o olmasaydı ben basar ıstanbul'a yerleşirdim ama şimdi öyle bi karar alamıyorum kızmayın sakın...Gerçi Allah herşeyi bi yoluna koymuştur. Eğer benim kaderim onunla yazılmışsa ben zaten ıstanbul'a yerleşemem hep bi engel çıkar. Çok ince hassas düşünüyorum herşeyi. Aslında düşünmemek lazım.Allahım öyle çok isterdim ki beni aramasını...Ama yok işte...Herşey onun keyfinde.Beni içinden geldiğinde arayacak ya...Belki bana acıyor ama gün gelecek beni bıraktığı için kendine öyle bi acıyacak ki...Acısında yani isterse beddua deyin buna kızlar ama böyle geçiyor içimden.

lakıtocum...yasaannlar bırazda nasıp kısmet...hep kendı elınde dıyolar ama ben bıeraz kaderıyım galıba...
sımdı dedıgın gıbı allah muhakkak bı yoluna koymustr ve bu yasanaların hepsınde bı hayr var...hersey aslında yolunda gıdıyo ama bız farkında degılız hersey bırbırıyle baglantılı...
sımdı senı ıs konsnda ılskı konusunda hep oonunla ılgılı bıseyler tutuyo ama...emın ol bu surecte gecıcek....bununda bı suresı var...
bı soz ogrendım bu yakında...cokta dogru buldum cok hosuma gttı..
'kul plan yaparmıs ...kader gulermıs'
ne kadar dogru...okadar plan lar yaptık..vala ben cok yaptım ...ne oldu ...koca bı hıc....
en ıyısı hıc plan yapmadan bıraz bazı seylerı gıdısıne bırakmamk...cok zor ma gereklı olan bu...
sımdı sen onu arasaan nolucak....yıne uzulceksın...zaten o sana mutlulugu yasatmak ıstese bı an beklemez arar...acık kapı bırakarak gtt zaten...
bıde zaten yazmıssın olumsuzsa maıl bıle atma demıssın ..oyuzden kesınlıkle aramamk taraftarıyım...
ne kadar acıda ceksen...aramıcaksın..sozunde durcaksın...
valla bak hepsı gecıcek...alısıcaksın....bak 5ay nasıl gectı...oldukmu olmedık...bundan sonrasıda gecıcek....
ınsalah onun evlılık haberını almadan senın hayatında senı cok mutlu eden seyelr olsunda onun uzuntusunu hıc duyma

Canım kendin için en doğru olanını yine sen bilirsin. Kimisi ara demiş kimisi arama. Benim lale benden ayrılırken bana karşı duyguların bitti mi artık diye sorduğumda neden zamana bırakmıyosun demişti. Ben de bir daha üstine gitmedim. Bekledim 1 ay boyunca gözüm telefonda. Zamana bırak dedi ya. Tam bir ay sonra aradım. Açar Açmaz ben hala bekliyorum dedim. Neyi dedi. Seni dedim. Neden dedi. Bana zamana bırakmamı söylemiştin dedim. O da gülerek ya burcu lafın gelişi o ben sana dönecek olsam bu kadar zaman geçtikten sonra mı dönerim Allah aşkına dedi. Yani erkeklerin yapmak istediği bence "senden sıkıldım seninle olmak istemiyorum. Ama olur da birini bulamazsam canım sıkılırsa ben seni ararım. Üstüme gelme, zamana bırak" derler resmen... Tabi ki senin lale de biliyor benim lale de.. Bu sitedeki herkesin lalesiii. Aman ne lale kaktüs hepsi.. Neyse hepsi o kadar emin ki. Hissediyorlardır zaten hala sevildiklerini beklendiklerini...

Fibritçim
içinden geleni yap ara nolucak ki en kötü karar kararsızlıktan iyidir
sabrettin yeterince onu sıkıştırmadınki için rahat yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…