mint iletin çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burcu ben küstüm sana benım adımı unuttunsenağlama
mint iletin çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hatırlıyo musun yaklaşık bir milyon mesaj kadar önce kaydirigubbakcemile3 bi şey demiştim. Şimdi yeni arkadaşlar için tekrarlayayım onu. Hayatta sevgili konusunda düstur edinmeniz gereken bi ilke var kızçeler unutmayın. Şudur ki...
Avludaki iti çatıya çıkarma, döner tepene s....r.
Kendimden biliyorum.... :roflol:
Tamam ders bitti daalın şimdi...
Evet Mintin iletisi çok cici di mi?
Avatar'ı nasıl peki? Beraber çektirmiştik o resmi, güzel di mi?
ehahahaaa...
Ya çok komik her kafadan bi ses çıkıyorkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
La Ajan gacısı..kızım hani link vericektin, bekliyoruz burda?
Ayy bu nasıl ajanlık yapıyo anlamıyorum ki, ne linki bulabiliyo ne yorumları fark edebiliyo... nasıl idare ediyosun müşterilerini anlamıyorum, müşteri her zaman haklıdır mı diyosun? :roflol:
güzellerim merhaba sizlere anlatmak istediklerim varzemuszemus
çoğunuz biliyosunuz, en yakın arkadaşım benimkinin kuzeniyle çıkıyor yani bizimkiler kuzen (hani bu arkadaşımla küsmüştüm ondan hbr almamak için,biz barıştık 1 aydır tekrar görüşüyoruz arkadaşımla)
cuma günü biz buluştuk akşam oldu arkadaşımın sevgilisi bizim buluştuğumuzu biliyordu geldi arkadaşımı oturduğumuz yerin önünden eve götürmek üzere aldı.ankaralılar bilir 7,caddede sedada oturuyorduk kaldırımla oturulan yerler nerdeyse bir,buraya kadar herşey normal,
aradan bir saat geçti geçmedi bi baktımki kim geliyor??!! benimki!! :1shok:belliki kuzeni söylemiş nerede olduğumuzu o da hemen soluğu bizim olduğumuz yerde almış.yanımızdan geçerken nbr dedi gevşek gevşek suratında da bi pişmiş kelle sırıtışıyla iyii senden dedim gördüğün gibi dedi yine gülerek,arkadaşıyla geçtiler, sonra tekrar geri döndüler yukarı doğru yürüdüler gittiler sandım, aradan yine 1 saat geçti geçmedi baktım geri geliyolar yanımdan tam geçerken bu sefer gevşek bi şekilde deil de ciddi bi şekilde iyi akşamlar dedi, yanımdan geçene kadar da bakışlarını hissettim,sonrada onların geri dönmesini görmeden biz kalktık saat 12ye geliyodu çünkü
demekki kızlar neymiş sabretmek gerekirmiş demekki neymiş gün gelir devran dönermiş alkisalkisalkis geçen sene yine aynı yerden geçerken yüzüme bakmıyodu selam bile vermiyodu, oysa o gün resmen kuzeninden haberimi alıp bilerek oraya geldi bir zamanlar ben onu görmek için saatlerce caddelerde turlardım gerçekten gün gelip devran dönüyor ama kızlar ben sevinemedim bile hiçbişi hissetmedim desem yeridir, onu görünce heyecanlandım evet benim için geldi diye içimde bi kıpırtı oldu evet ama asla eski hislerim yok bitmiş galiba evet bitmiş sabırlı olun sadece gün gelip roller deişiyor ve gün geliyor eski hisleriniz kalmıyor sadece sabır ve zamanopuyorumnanaktan
oluyor böyle tatsız durumlar böcüğüm, ama bunun üzüntüsü de geçecek emin ol,gücünü ve azmini hep takdir etmişimdir kaydirigubbakcemile5bunu da sarışın çocuğa bile gerek duymadan atlatacaksın 1-2 gün üzülüyor insan sonra yeniden toparlanıyorsun :1hug:bence o seni görmüştür cafenin önünden geçtiysen. benim arkadaş da sevgilisine zarf atmış,k...'i (benimki) görür gibi olduk bahçelide demiş benimki gelmeden önce.halbuki gördüğümüz falan yok zarf atmış resmen.sonrada heralde çocuk benimkini aradı bahçelidemisin diye o da fırsat bildi bunu geldi, hani sanki bahçelideymiş gerçekten gibi :roflol:
hiçbişi yapmayı düşünmüyorum aynen devam deilmiCADIARZU
evet canım, arkadaşım sevgilisine k..i gördük sanki demiş görmediğimiz halde, o da szarfı yedi benimkini aradı heralde, bahçelidemisin diye,benimkide ayrı bi saf kalktı geldi, hani zaten bahçelide ya, biz görür gibi olduk ya,özel olarak gelmedi yani:roflol::roflol:bu erkekler ne kadar açıkgöz geçinselerde muhakkak bi saf yanları oluyo kaydirigubbakcemile3
yalnız kızlar ben rest çekmedimki sadece mrb ii akşamlarına cevap verdim,şaşkın bakışlarımı da gördü öle bakakaldım yani,ilk geçerken slm verdiğinde çok gevşekti sırıtıp duruyodu dalga geçiyo sandım, ama ikinci geçişinde gayet ciddi şekilde ii akşamlar dedi geçerken gözgözede geldik baktığmı gördü
Gelme miiii geldi geldi coştuk baksana kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3EN İYİ ERKEK ÖLÜ ERKEK ..........
:sm_cool:
LAKİTO KEYFİN YERİNE GELDİMİ BİRAZ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?