Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

benimkinin de yaşı 30 tatlım, ailesi harıl harıl kız arıyo bu da bazısıyla görüşüyo bazısıyla görüşmüyo her an evlenebilir yanizemuszemus

Yapma yaaa :gitme:

O zaman bizde sevgilisi evlenenler topiği açarız. opuyorumnanaktan

Belki vardır öyle bi topik kaydirigubbakcemile3

sence onun bu hareketi noluyo bu kadar zaman sonra

Ne olacak.

"Nası oluyo ya... yav bu kız bana kul köle değil miydi? Hani bensiz yapamıyodu? Aha unuttu mu lan yoksa? Dur ya nası olur... kendimi bi hatırlatayım şuna...len lennn yoksaaa...."

Belki ben çok kötümserim ama bu tip örneklerde ben aksini hiç görmedim daha.
Çünkü seven zaten yanındadır, kopamaz öyle kolayca senden.
Ama sevilmeyi seven koptuktan sonra kaybettiği ilginin peşine düşer, ilgisini özler arar, seni değil.

Kıyamam ya. Ama benim ki 35. Hoşş saçları bembeyaz. 40 gibi gösteriyo. Ama olsun. Parası var bulur mu bulur. Ama o anlar, o kız onla parası için mi evlenecek yoksa sevdiği içinmi. Beni çok denedi mesela. Amaaaa işte gel gör ki benim gibi seven bulamaz...
Kızlar diyoruz ya, kimse benim sevdiğim gibi sevemez, böyle seven bulamaz diye. Aslında onlar seven değil sı.an arıyolarr

çok acımasız ama gerçek maalesef :1closedeyes:

Sevmiyorlar değil mi bizleri İşte acı gerçek bu
Nayır nolamaz!!! Sevmiyorlar sevmiyorlar işte ühüüüüüü

Yok canım. Bu acı gerçeği henüz anlamadık. Anlamış gibi yapıyoruz ama, anlasaydık burda olmazdık herhalde...:sinifsinif:

Belki kalbinin bi köşesinde bi kırıntı kalmıştır be gülüm :dilcikar:

a.s evet tatlışım haklısın sanırım öyle arkadaşım zarf atıyo sevgilisi yiyo sonra benimkini arıyo cidden bahçelidemisin diye o da kalkıp geliyo güya özel olarak gelmemiş gibi zaten orda gibi, yani bi bakıma bu lenn noluyoo'ya işaret kafam karışık yani anlam veremedim napmaya çalıştığına o yüzden fisfisfis

İnan bana olmuyorlar sırnaşık şey
kendimden biliyorum... :roflol: :roflol:
O zaman kardeşimin üniversitedeki arkadaşı bana aşıktı. Halen soruyoruş benikaydirigubbakcemile3 Benden 5 yaş küçük ama daha adamdır belkikaydirigubbakcemile3 Hem bölümüde iyikaydirigubbakcemile3 Kendi ellerimlede mezun ederim ben onukaydirigubbakcemile3 Hem çıtır yani ona mı baksamkaydirigubbakcemile3

ya bence hiç adam olmuyorlar da ; hani artık o yaşlarda eğitilebilir hale geliyorlar diye düşünüyorum ben kendim şahsen ... -tatlicadiarzu-

belki de yanılıyorum :sm_confused:

ayyy canım acayip cips istedi ... :bbo:

buucuuu Çenebaz derya3458 gnydn64 küçük böcük Lakito MonaPisa PamukPrensesPathem prenses006 Umudum

Afferin tamsınız yine zemuszemus

Ama Prenses Pathem adını yazcam diye yoruluyom yaa:kedi:

aaaaşşşk kırıntısııııyla doymaktansaaa
teeek başıma aç kalırım bu hayaaattaaaaa... :umursamaz:

Evet o umutla bekliyoruz zaten demi :) O kırıntı kıvılcım belki büyür kocamaaannn bi alev olur diye demilaelaelaelaelae Şimdi çok isterdim aşk kırıntısıyla doymaktansa tek başıma aç kalıırm şu hayatta demeyikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…