Ya sus benimkide 30:sinifsinif:benimkinin de yaşı 30 tatlım, ailesi harıl harıl kız arıyo bu da bazısıyla görüşüyo bazısıyla görüşmüyo her an evlenebilir yanizemuszemus
benimkinin de yaşı 30 tatlım, ailesi harıl harıl kız arıyo bu da bazısıyla görüşüyo bazısıyla görüşmüyo her an evlenebilir yanizemuszemus
sence onun bu hareketi noluyo bu kadar zaman sonra
Yapma yaaa :gitme:
O zaman bizde sevgilisi evlenenler topiği açarız. opuyorumnanaktan
Belki vardır öyle bi topik kaydirigubbakcemile3
Ne olacak.
"Nası oluyo ya... yav bu kız bana kul köle değil miydi? Hani bensiz yapamıyodu? Aha unuttu mu lan yoksa? Dur ya nası olur... kendimi bi hatırlatayım şuna...len lennn yoksaaa...."
Belki ben çok kötümserim ama bu tip örneklerde ben aksini hiç görmedim daha.
Çünkü seven zaten yanındadır, kopamaz öyle kolayca senden.
Ama sevilmeyi seven koptuktan sonra kaybettiği ilginin peşine düşer, ilgisini özler arar, seni değil.
amaan benimki de 31oldu ama evlenmeye niyeti filan yok...
ben sanırım evleneceğim kişi 35 olmadan evlenmem... anca adam oluyor bunlar ya... :umursamaz:
allam yaaa .... ben gelmem o topiğe söyleyeyim... :dilcikar:
benimki genç evleniyo 24 de gencecikkaydirigubbakcemile3
Sevmiyorlar değil mi bizleriİşte acı gerçek bu
Nayır nolamaz!!! Sevmiyorlar sevmiyorlar işte ühüüüüüü
Ne olacak.
"Nası oluyo ya... yav bu kız bana kul köle değil miydi? Hani bensiz yapamıyodu? Aha unuttu mu lan yoksa? Dur ya nası olur... kendimi bi hatırlatayım şuna...len lennn yoksaaa...."
Belki ben çok kötümserim ama bu tip örneklerde ben aksini hiç görmedim daha.
Çünkü seven zaten yanındadır, kopamaz öyle kolayca senden.
Ama sevilmeyi seven koptuktan sonra kaybettiği ilginin peşine düşer, ilgisini özler arar, seni değil.
O zaman kardeşimin üniversitedeki arkadaşı bana aşıktı. Halen soruyoruş benikaydirigubbakcemile3 Benden 5 yaş küçük ama daha adamdır belkikaydirigubbakcemile3 Hem bölümüde iyikaydirigubbakcemile3 Kendi ellerimlede mezun ederim ben onukaydirigubbakcemile3 Hem çıtır yani ona mı baksamkaydirigubbakcemile3İnan bana olmuyorlar sırnaşık şey
kendimden biliyorum... :roflol: :roflol:
İnan bana olmuyorlar sırnaşık şey
İnan bana olmuyorlar sırnaşık şey
Yok canım. Bu acı gerçeği henüz anlamadık. Anlamış gibi yapıyoruz ama, anlasaydık burda olmazdık herhalde...:sinifsinif:
Belki kalbinin bi köşesinde bi kırıntı kalmıştır be gülüm :dilcikar:
Evet o umutla bekliyoruz zaten demi :) O kırıntı kıvılcım belki büyür kocamaaannn bi alev olur diye demilaelaelaelaelae Şimdi çok isterdim aşk kırıntısıyla doymaktansa tek başıma aç kalıırm şu hayatta demeyikaydirigubbakcemile3Yok canım. Bu acı gerçeği henüz anlamadık. Anlamış gibi yapıyoruz ama, anlasaydık burda olmazdık herhalde...:sinifsinif:
Belki kalbinin bi köşesinde bi kırıntı kalmıştır be gülüm :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?