monapİsa Çok dogru yazmıssın Şeker..
Ama bunu dengede nasıl tutcaz yavvv bende bÖle yapa yapa gİttİ zaten tınlamadıgım İÇİn hehhee gİden gİttİ Çokta Önemlİ degİlde bunun ortasını bulmak Önemlİ ........
Bulanlarımız olur umarım......
Bizde denektik galiba demiiiiValla ben budum yolunu da henüz test aşamasında.
Yöntem kalite kontrolden geçsin hemen açıklayacaım hem burda hem resmi gazetede.
kızlar ya benımkısı sanırım bırısını bulmuş şimdi girdim kız xciğim hayatım falan diye videolara yazdığı cümlelerin sonuna yazmış.normalde normal değil dimi?
ve kız çok çirkin bana çok benziyor ama umarım bu kızdır ya Allahım maymunla birlikte olsa daha iyi diye dalga geçerim barıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Vay be Ajan... gn gelecek senden de bitti sözünü de duyacak mıydım... insana ne kadar uzak geliyo imkansız geliyo bazı şeyler ama aslında ne kadar kolay.. iş sadece zamana bakar biraz.. o kadar.. yoksa unutmanın kaçarı yok, doğanın dengesi bu...
Tatlışım burdayım ben okuyrum yazılanları yetişemiyorum ki :)ayy kalabalığız ne güzel :)
ama lakitom gitmiş yaw ... şekerim benim üzme tatlı canını bu kadar ; hem kararını dilediğin gibi ver ... mintimin dediği gibi sen istanbula gitsen de ömür boyu orda kalacaksın diye birşey yok ki... hayat bakalım neler sunacak sana ; nerelere gideceksin... sen bir yerden başla bakalım ; sonra duruma göre karar verirsin elbet ... :teselli:
Vay be Ajan... gn gelecek senden de bitti sözünü de duyacak mıydım... insana ne kadar uzak geliyo imkansız geliyo bazı şeyler ama aslında ne kadar kolay.. iş sadece zamana bakar biraz.. o kadar.. yoksa unutmanın kaçarı yok, doğanın dengesi bu...
Tatlışım burdayım ben okuyrum yazılanları yetişemiyorum ki :)
Valla kızlar sizinkiler iyi gene. Gençler zamanları var. Geziyolar kızlarla. Benim ki adam gibi birini bulursa hemen evlenir. Yaş 35.. mafoldumben
bu topic sitenin reviri değilmi? kaydirigubbakcemile3
3 aşamalı bir hastalık..
-senin için herşeye değer!..
-verdiğim değeri haketmedi!..
-senin için değmezmiş!..
benimkinin de yaşı 30 tatlım, ailesi harıl harıl kız arıyo bu da bazısıyla görüşüyo bazısıyla görüşmüyo her an evlenebilir yanizemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?