Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Valla ben budum yolunu da henüz test aşamasında.
Yöntem kalite kontrolden geçsin hemen açıklayacaım hem burda hem resmi gazetede.

kızlar ya benımkısı sanırım bırısını bulmuş şimdi girdim kız xciğim hayatım falan diye videolara yazdığı cümlelerin sonuna yazmış.normalde normal değil dimi?
ve kız çok çirkin bana çok benziyor ama umarım bu kızdır ya Allahım maymunla birlikte olsa daha iyi diye dalga geçerim barıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Vay be Ajan... gn gelecek senden de bitti sözünü de duyacak mıydım... insana ne kadar uzak geliyo imkansız geliyo bazı şeyler ama aslında ne kadar kolay.. iş sadece zamana bakar biraz.. o kadar.. yoksa unutmanın kaçarı yok, doğanın dengesi bu...

hayata Şekerım zaten yanlarında guzel gÖrÜrsek ŞaŞırız merak etme...
Kız nesıyle dalga geÇıÇen ben dedım bulmuŞtur..
Bunlar bÖyle benımkının yanındada ben gÖrmÜŞtÜm kızı cafede benım yanımdan geÇmez ama demekkı guzellık Çırkınlık Önemlı degıl Şeker..belkıde o bız onlara fazla gelıoruzdu..

Kızzz o ne demek çok çirkin bana çok benziyorr... lülülülülülü
Duymamış olalım. :umursamaz:

hayata boŞver koy ver gıtsın ..
Olsunlar ıstedıklerıyle umarız hepsı guzel bı tekme yer bÖyle...
Ah ben naptım derler..
ŞÖyle soyup sogana Çevırıler
..

Valla kızlar sizinkiler iyi gene. Gençler zamanları var. Geziyolar kızlarla. Benim ki adam gibi birini bulursa hemen evlenir. Yaş 35.. mafoldumben

bel_sel, Buucuuu, derya3458+, Lakito+, MonaPisa+, PamukPrensesPathem+
çoğalmışız

ayy kalabalığız ne güzel :)

ama lakitom gitmiş yaw ... şekerim benim üzme tatlı canını bu kadar ; hem kararını dilediğin gibi ver ... mintimin dediği gibi sen istanbula gitsen de ömür boyu orda kalacaksın diye birşey yok ki... hayat bakalım neler sunacak sana ; nerelere gideceksin... sen bir yerden başla bakalım ; sonra duruma göre karar verirsin elbet ... :teselli:

Ben diyorum.. Bu topikte anahtar kelime: ZAMAN opuyorumnanaktan
:lepi:

Tatlışım burdayım ben okuyrum yazılanları yetişemiyorum ki :)

bu topic sitenin reviri değilmi? kaydirigubbakcemile3
3 aşamalı bir hastalık..
-senin için herşeye değer!..
-verdiğim değeri haketmedi!..
-senin için değmezmiş!..

sence onun bu hareketi noluyo bu kadar zaman sonra

burcu evet bızımkıler bulsa evlenır man evlensınler..
Kızlar ben Çıkıorum..
Zaten Çok ÇalıŞtım yeter bukadar..
Yarın gÖrÜŞmek Üzere hepınızı beklıoruz
tekrar.
Guzel haberlerle ınŞ..
ÖpÜldÜnÜzzz

Valla kızlar sizinkiler iyi gene. Gençler zamanları var. Geziyolar kızlarla. Benim ki adam gibi birini bulursa hemen evlenir. Yaş 35.. mafoldumben

benimkinin de yaşı 30 tatlım, ailesi harıl harıl kız arıyo bu da bazısıyla görüşüyo bazısıyla görüşmüyo her an evlenebilir yanizemuszemus

benimkinin de yaşı 30 tatlım, ailesi harıl harıl kız arıyo bu da bazısıyla görüşüyo bazısıyla görüşmüyo her an evlenebilir yanizemuszemus

amaan benimki de 31oldu ama evlenmeye niyeti filan yok...

ben sanırım evleneceğim kişi 35 olmadan evlenmem... anca adam oluyor bunlar ya... :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…