Aha böcük demiş zaten :)aaaaşşşk kırıntısııııyla doymaktansaaa
teeek başıma aç kalırım bu hayaaattaaaaa... :umursamaz:
a.s evet tatlışım haklısın sanırım öyle arkadaşım zarf atıyo sevgilisi yiyo sonra benimkini arıyo cidden bahçelidemisin diye o da kalkıp geliyo güya özel olarak gelmemiş gibi zaten orda gibi, yani bi bakıma bu lenn noluyoo'ya işaret kafam karışık yani anlam veremedim napmaya çalıştığına o yüzden fisfisfis
O zaman kardeşimin üniversitedeki arkadaşı bana aşıktı. Halen soruyoruş benikaydirigubbakcemile3 Benden 5 yaş küçük ama daha adamdır belkikaydirigubbakcemile3 Hem bölümüde iyikaydirigubbakcemile3 Kendi ellerimlede mezun ederim ben onukaydirigubbakcemile3 Hem çıtır yani ona mı baksamkaydirigubbakcemile3
çat diye düştüm arkidişler... ben çıkıyoruuum... :teytey:
Yaaaa.. Benimki gerçekten adam gibiydi yaa. Ağır oturaklı. Kızlar benim durum çok vahim aslında...
O 35 ben 23... Yani olgunluğa ağırlığa alıştım ya, ben öyle çıtırkarla yapamam. 40 tan aşağısı kurtarmaz benii.. Napçazzzzmafoldumben
Zaten maykıl da öldü.... ahhh gençliğimmm...
boşver güzelim ... daha olgunlaşmamıştır ki ne evliliği yaaa...
ben inanmıyorum genç yaşta evliliklere...
çocuk oyuncağı sanıyor bu erkekler zaten ... :1closedeyes:
Aha böcük demiş zaten :)
Yaaaa.. Benimki gerçekten adam gibiydi yaa. Ağır oturaklı. Kızlar benim durum çok vahim aslında...
O 35 ben 23... Yani olgunluğa ağırlığa alıştım ya, ben öyle çıtırkarla yapamam. 40 tan aşağısı kurtarmaz benii.. Napçazzzzmafoldumben
canım benim yaaa öyle düşünme...
vahim filan değil ... hem bi de eğlenceli bir ilişkinin tadına bak...
sonra karar verirsin ne istediğine... sengözlerimebaksanab
doğru dedin tam ana kuzusu olgun olsa onların bulduğuyla evlenmezdi inş bir gün kapıma gelir ama bu sefer ben tekme basrım
kızlar iyi akşamlar
Zaten maykıl da öldü.... ahhh gençliğimmm...
Halala ya.. herkes kendi sularında yüzsün :dilcikar:
Oldu hem çıtırlar sizin hem olgunlar... biz naapcaz o zaman... zate adam yok piyasada... elleşme 40+ benim valla bak acımam heeeeee :mymeka:
Ama bulursan şööle zengin, yakışıklı ve romantik 2 kardeş paylaşırım
Aynen ya. Onun öldüğünü duyunca çocukluğumun ne kadar eskide kaldığı hatırladım. yaşlandık vesselamm yaşlanıyoruzz.buyrunnnnnnnnn
Halala ya.. herkes kendi sularında yüzsün :dilcikar:
Oldu hem çıtırlar sizin hem olgunlar... biz naapcaz o zaman... zate adam yok piyasada... elleşme 40+ benim valla bak acımam heeeeee :mymeka:
Ama bulursan şööle zengin, yakışıklı ve romantik 2 kardeş paylaşırım
Bulmam mı yavruuumm. Babası duldu benimkinin 70 indeydi ama aylık 20 milyar geliri vardı... Ne güzel olurdu... Bana kaynana olurdunn zemuszemusopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?