Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hebe burdasın niye konuşmuyorsun bizi kızdırmışsın ama anlaşılan derdin var anlatırsan dinleriz

bızım topıce nıe gırmıosunuz bakımm klava:
burası ck bunalım takıoo yaa
yapmayın kızlar zararı sızee..

ever ecrin benide öle sanıolar hehehe kız o yuzden talip yok galiba nasıl olcak pekii

ınan bole oldu kız..
aynı ısyerınde calıstıgım pek muhatap olmadıgım kızlar bıle kendı aralarında bole dıolarmıs herkes var sanıooo bu yzuden olmuoo ama olsun ıstıorummm artıkkkk ((((
kızı cok sevıorum ama uzun zamandır gormuodum ben bulucm sana donucem mutlaka bekle dedı beklıorrummmm bende nabımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

banada burda yazıorum ya size sanıolarki sevgilime yazıosun diolar..
yok diorum inanmıolar...............

benımde aynı şekilde sen duramazsın kuzun napıyor nasıl falaan dıyorlar bende ayrıldık 2 ay oldu hatta dıyorum herkes dıyorkı bu sefer rekor kırmaya nıyet ettınız heralde çağralımmı bu ayrılıgınızı kayıt etsınler mıllet bırbırımıze ınat gene ayrıldık sanıyor delırıyorum...

hayata malesef insanlar çok düşüncesiz bende dün ilk onu düşündüm herkes soracak şimdi diye ama duymamak lazım bazı şeyleri

evet kötü olunca olunca hepsi yanında zaten..iii olunca veya ayrılınca kimse yanınızda olmuo bence..hemen tartışmanda çevrendekiler kötü yorum yapar meseleye ..
bitincede ilişki çıtları çıkmaz ben biz herşeyimizi anlatmakla ii yapmıoruz yakın çevremizdekilere..
burdaki insanlara anlatırım daha iiii

haklısın derya şurda sizinle paylaştıklarımı kimseyle paylaşmadım mesela bir de çevremizdeki insanlar 2 yüzlü olup üzüntümüz onları mutlu edebiliyor burda daha bir güveniyor insan sizlere

canım çok güzel yazmışsın :)

eevet canım öyle valla bazen ben kendime çok kzıorum özel hayatımla ilgili cevreme konuşmayı aslında yanlış ben nasıl anlatırsam cevremdekiler onun hakkında öyle düşünür...biraz cahilllik diyelim ama artık anlatmıorum aklım basıma geldi valla.
sen ne kadar açık verirsen onlar daha çok vuruo senii bi çok konuda pişmanım ama olan oldu yapıcak bşey yok artık....

ben görüşmemeyi seçtim arkadaşlık canımı acıtıyordu kimseye tavsiye etmem bi kere hiç bişey yokmuş gibi konuşulmuyor, denemedim bile arkadaş kalmayı, hem madem bir karar aldı sonuçlarını görmeli dimi bensizliğin ne olduğunu görmeli..ha umurunda olur muyum olmazmıyım bilemem muhtemelen değilim yeni kız arkadaşıyla mesuttur ama en azından ben daha fazla kendimi acıtmadan arkadaş kalmadım bu kararımdan da memnunum

haklısın görüşünce daha bir yaralanıyor insan kendine engel olamıyor fiziksel temasta bulunuyorsun sonra daha da yaralanıyor insan

bencede azra engellemimiz lazm artık kendimizi..
daha dogrusu artık kendi kendimize yetmeyi bilmeliyiz bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…