- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
haklilar canim benim....
bosver ne olmus onun dogum günüyse...
sanki dogmusta güzel birseymi olmus...
bu kutlanacak birsey degil yani... kaydirigubbakcemile3
firtina öncesi sessizlikte olabilir...
İster misin akşam ağzımızı şaşkınlıktan açık bırakacak.. naa bööle :1shok: (hoş bunun gözü açıkmış yav ağzı değil) olaylar yaşansın.
Dur dur çekim yasası yapalım... bugün çoook güzel şeyler olacak. Hissediyorum evet evet.. böyle sağdan sağdan geliyorlar... hee vallah...
İster misin akşam ağzımızı şaşkınlıktan açık bırakacak.. naa bööle :1shok: (hoş bunun gözü açıkmış yav ağzı değil) olaylar yaşansın.
Dur dur çekim yasası yapalım... bugün çoook güzel şeyler olacak. Hissediyorum evet evet.. böyle sağdan sağdan geliyorlar... hee vallah...
valla ellmacık moralini bozmak gibi olmasın da,dün bende sahiden bi umut vardı bi beklenti vardı,seviyo düşünüyo iyi bişiyler olcak falan gibisinden,evet oldu ama olan şey anca onu rüyamda görmem oldu puhahahahaaaaa :roflol:
valla ellmacık moralini bozmak gibi olmasın da,dün bende sahiden bi umut vardı bi beklenti vardı,seviyo düşünüyo iyi bişiyler olcak falan gibisinden,evet oldu ama olan şey anca onu rüyamda görmem oldu puhahahahaaaaa :roflol:
Kuzum ben sana ne diyeyim. 3 gün 5 gün değil ki 5 yıldan bahsediyorsun.
İşte anca böyle rüyanda görürsün diyebiliyorum.
Hayır bak kendinle öyle çelişiyorsun ki.
Bugün bi ara dedin ki, hayatıma elbette birileri girdi ama umduğumu bulamadım gene onu düşündüm.
Yani bacım bu adam zaten doğru adam olaydı şu anda yanında olurdu di mi?
Neden onu da "umduğunu bulamadığın" insanların kategorisine bi sokmuyorsun artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?