Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

haklilar canim benim....
bosver ne olmus onun dogum günüyse...
sanki dogmusta güzel birseymi olmus...
bu kutlanacak birsey degil yani... kaydirigubbakcemile3

Ay anam gene doğumgünü oldu konu ama hiç değilse kendi tarafımıza çektim, düşman sathından kurtulduk.. :roflol:

firtina öncesi sessizlikte olabilir...

İster misin akşam ağzımızı şaşkınlıktan açık bırakacak.. naa bööle :1shok: (hoş bunun gözü açıkmış yav ağzı değil) olaylar yaşansın.

Dur dur çekim yasası yapalım... bugün çoook güzel şeyler olacak. Hissediyorum evet evet.. böyle sağdan sağdan geliyorlar... hee vallah...

kizzz yirim seni ben.... Şeniz
valla ben cekim yasasini bi ara cok uyguladim gercekten oluyor...
ben hep ben sunu sunu yasiyacam dedim yasadimda yani tabiki istediklerimi söylüyordum hep... :dance:
inanin arkadaslar icinizde o cekici güce inanin... :lepi::icecream:

valla ellmacık moralini bozmak gibi olmasın da,dün bende sahiden bi umut vardı bi beklenti vardı,seviyo düşünüyo iyi bişiyler olcak falan gibisinden,evet oldu ama olan şey anca onu rüyamda görmem oldu puhahahahaaaaa :roflol:

canim benim sen bundan baska seyler umut etcen baska yolu yok....
her sabah uyandiginda, gece yatiginda hep ayni seyi isteyeceksin...
bak cümle bu: allahim ne olur zengün, yakusuklu, yasi yasima denk, beni cok mutlu edecek o herüfü bana nasip et!!!!!!!! :Saruboceq::lepi:kaydirigubbakcemile3

Kuzum ben sana ne diyeyim. 3 gün 5 gün değil ki 5 yıldan bahsediyorsun.
İşte anca böyle rüyanda görürsün diyebiliyorum.
Hayır bak kendinle öyle çelişiyorsun ki.
Bugün bi ara dedin ki, hayatıma elbette birileri girdi ama umduğumu bulamadım gene onu düşündüm.
Yani bacım bu adam zaten doğru adam olaydı şu anda yanında olurdu di mi?
Neden onu da "umduğunu bulamadığın" insanların kategorisine bi sokmuyorsun artık?

evet canım öyle dedim,çünkü hayatıma insanlar girdi,ama ilişkilerim yürümedi,ben onu hiçbirzaman unutamadım,ilişkilerimin yürümeyişi onu unutamayışımdan kaynaklanmıyor,kendime uygun kişilerle birlikte olmamamdan kaynaklanıyor,belkide güzel bi ilişki yaşasam,aşık olsam mantıkende yürek olarakda vazgeçerim ondan,çünkü zaten olması gereken bu,bunu biliyorum,5 seneye yayıldı çünkü adam gibi hayatımdan çıkarmayı beceremedim,bu 5 sene içinde ben ondan ayrıldımda sürekli arayıp sorup taciz ettim değil arıyorum derken yanlış anlaşılmasın,o da çok aradı,çok görüştükde konuştukda,ama adam adam değil,çok farklıyız,ve tabiki 5 senedir hayatımdan çıkaramayışımın en önemli sebebi de sevdim onu...

O zaman bu çekim yasasını özellikle sana uygulamak lazım.

Biliyorum en geç 15 gün içinde hayatına aklını başından alacak birisi girecek ve sen masallardaki gibi bir aşk yaşayacaksın.

Sonra da burada hep beraber gülüp eğleneceğiz bütün bu olana bitene.

puhahahhaaaa keşkeee,belki bu sefer diye umutla ilişkiye başlıyorum, ama hepsi bi öncekinden beter çıkıyo,bi unutabilsem bidaha aşık olmıycammmm.ellmacım ve diğer arkadaşlarım,size bi link vercem o da hayatıma ondan sonra giren biriyle yaşadıklarım.geçende vermiştim heralde kimse görmedi,linki bulup vercem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…