Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

al benden de o kadar ... ben de hiç düşünmemiştim... sırnaşık şey

bu arada black'i merak ediyorum ben,gören varmı yaa,iki gündür yok ortalıkta,ay kendi kendime konuşuyo gibiyim,kimse yok galiba puhahhaaaaaa aa böcüğüm burdaymışş böcüğüümm napıosunn ses verr

Hatırladım ben o konuyu okumuştum, black'in kafası nası karışmıştı yaaa kopmuştum orda :roflol:
Yalnız var ya o terbiyesiz hakkaten öyle mi yazdı ya? İyi eğlenceler şekerim? Vay köftehor, tam dayaklıkmış he :mymeka:
Belki de sen başkasıyla buluşacağını söyleyince kıskançlık mı yaptı diyeceğim ama kıskanan adam peşine düşer, bırakmaz öyle. Sersem. Bi daha görüşmediniz di mi?

acilen sevgilliler gününe kadar birisini bulmalıyım yoksa kafayı yerim ben :))hediye almak istiyorum artık sevgilime yaaaaaaaaa........

:) aklıma 2 yıllık ilişkimdeki sevgililer günleri geldi...aslında ben pek önemsemiyorum bugünü... gereksiz gelliyor...
ilk yıl askerdeydi ... telefonla bile görüşememiştik... tam sınırdaydı çünkü askerliği...
2. yılımızda da ben aynı önemsememe psikolojisi ile üzerinde durmadım... hediye filan da düşünmedim... zaten yine izmirde değildi... ama o kutlamıştı ; hem de msnden çiçek yollamıştı... normalde yapmazdı öyle şeyler ... valla çok şaşırmıştım naniknanik

bu sene sessiz sakinim yine ...

hayır tabikide görüşmedik,bu ondan yediğim ikinci kazıktı hemen msnden falan sildim yokettim,ona çok güvenmiştim ilkokul arkadaşımdı face.den bulmuştuk birbirimizi,bana çok farklı gösterdi kendini ama meğer çok farklı bi insanmış.annemi bile o adam gibi adam görüntüsüne inandırdı yani.ilkokulda bana aşık olduğunu s ölemişti puhahahaaaa ilk aşkımsın derdi,ama bana o da kazık attı iki kere,diyorum ya ben busevdiğim kişiden sonra akıllandım,yürümeyecek ilişkileri kesip atıyorum aynen bunda olduğu gibi:çok üzgünüm:

ayy kızlar ben bunu başka topicde de anlatmıştım ama sizlere söylemedim galiba... size de anlatayım ...

benim eşşek kafalı eski sevgilim bana ayrılmak istediğini söyleyip de sonra tekrar düşünmek istediğini söylediği süreçte ; ben ilk başta bitti diye berbat 2 gün geçirdim... sonra baktım ki günler böyle geçmiyor ... zaten karar verdiğinde olumsuzsa yine berbat günler geçiricem en iyisi iyi olanı düşüneyim dedim... aldım elime secret 2 kere okudum ... okumak ne kelime ezber yaptım... ve uygulamaya başladım... nasıl bir huzur ; mutluluk ; umut ... anlatamam ...

o bana dönecek ; hem de çok severek dönecek diye geçirdim günlerimi... hatta yasa gereği bu gerçekmiş gibi davrandım... en yakın arkadaşımla ( ki o da secret delisidir ) sanki hiç böyle bir olay yaşanmamış gibi davranmaya karar verdik... sanki benim ilişkimde herşey normalmiş ve ben çok mutluymuşum gibi... konuşmalarımız filan öyle...
ben sinemalara filan bakıyorum sürekli ; hangisine gitsek diye... hatta bilet de alacaktım da sonra hadi dedim belki benim aldığım gün uymaz diye vazgeçtim... sonra hep yaptığım gibi iş yerinde numuneler arasında ona vermek üzere t-shirtler seçtim... hatta arkadaşım sevgilisi için istedi olmaz dedim bunlar benim sevgilime ... laelaelaelaelae

yani resmne yaşadım ... ama sonuç benim beklediğim gibi olmadı... ve gerçekten şok geçirdim... bana ayrılma kararının değişmediğini söylediğinde hıçkırıklarla ağlarken söylediğim şey ; " ben sana inanmıştım ; ben senin sevgine çok inanmıştım " olabildi... çünkü gerçekten inanmıştım... :çok üzgünüm:

bu durumda ben hayırlısı olmadığına karar verdim ... başka ne düşünebilirdim ki :sm_confused:

ee ben burdayım bocukcum nasılsın

yoruldum canım... şimdi de işten çıkıp eve gideceğim...
kankam gelmiş izmire ; sınavı varmış...
onla yemek yiyeceğiz...

bir de annemim yarın doğum günü ona hediye alıcam...

sen nasılsın ; var mı bir tepki ?

neyse sen yaz...yarın okuyabilirim sanırım...
benim çıkmam gerek... iyi akşamlar hepinize... :teytey:

afıyet olsun canım
annenın dogungunu kutlu olsun nıce senlere ısallah

nıkımı degıstım ben
ole beklıyom ıste
sendede bıse yok herhalde
hayırlısı hepımız ıcın
ıyı aksmlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…