Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

potubör ben pek anlamadım yeni yeni bakınıyorum foruma elma kodadlı yeni nikini bilemediğim arkadaşım sayesinde sen yaşamıyosundur umarım yazdıklarını ; eğer yaşıyosan boşver canım ya değer mi üzülmene eğer anlattığın gibi sana maddi durumun yada fiziksel özelliklerini önplana çıkaran birine üzülme ;hakedene sevgi +saygı duymak lazım canım

Dur kız daha değişmedi nick, mail attım yeni. Ben halen benm yani :)

Potubor, sana tek diyeceğim şu ki, en kısa sürede bütün ama bütün bağlarını kopar bu adamla.
Hiç tekin biri olmadıı çok belli.
Aşk acısı, ayrılık acısı tamam anladık, bi yere kadar ama bela getiren insanlardan gözünüzü seveyim uzak durun.

günaydınlar kızlar nabersiniz ben çok sıkıldım onu aramamak için kontörsüz geziyorum ne kadar dayanacam bakalım arayıp bana geri dön demek istiyorum ayrıldığımızda gitme demedim çok pişmanım ama istese gitmezdi gitme dememe gerek yoktu diyorum off kendi kendi konuşmaktan sıkıldım halla konuşuyorum arasam ne değişecek hiçbirşey asıl önemli olan isteyerek geri gelmesi aklım almıyo hem sevmiyor nişanlısını hemde nişanlanıyor bana onu seviyorum seni sevmiyorum demesini istiyorum sevmiyorum kelimesini duymak o zaman hiç aramam gururum ondan önde

günaydın herkese ...

salihacım ya; yapma böyle ... neden inat ederiz ki illa onlardan kötü; bizi incitecek sözler duymak için... seni seviyor olsa da düşün o seni bırakıp başka biriyle nişanlanmış... seni bu kadar incitebilen bir adama tekrar nasıl güveneceksin ?? tekrar seni yarı yolda bırakmayacağına nasıl inanacaksın... sen gitme demesende gitmek isteyen gidiyor... bizim değil gidenlerin isteği önemli... ve aynen dediğin gibi kendisinin isteyerek gelmesi önemli... belki o zaman ona güvenip güvenmemeyi düşünürsün...

doğru diyorsun böcükcüğüm ne bilim incitecek bir söz kendimi daha iyi hissettirir kendimi suçlu hissetmem ne bilim işte kötü söz daha iyi saçma bir ayrılık sebebinden ilerde mutsuz oluruz şimdi çook mutlu mu oldum kendi kendime hep bu sözü diyorum haykırmak bağırmak istiyorum onada şimdi mutlumusun diye ama olmuyor aramıcam her ardığımda merak ettim diyip heveslendirdi merak etse arardı çok safım ne bilim belkide onun için yaptığım fedakarlıklardan sonra gitmesi koydu sebepsiz ayrılığımız bile ilginçti

sebepsiz de olsa ayrılık işte ... ve başkasına gitmiş bu adam... çok üzgünüm ama o senin gibi düşünüyor olsaydı bu adım için beklerdi... bence nişanlım dediği bir insan varken hayatında seninle ilgilenip sana ümit vermesi gerçekten saygı kavramıyla ilgili bir problemi olduğunu düşündürdü bana... bu adam gerçekten sevilmeye değer biri değil inan... özellikle senin sevgini haketmiyor...

o duyacağın kötü söz ondan uzaklaşmana neden olacak... sadece bir araç...
ama senin ondan uzaklaşman gerek zaten... sonuç değişmeyecek yani :teselli:

tşk böcük aslında bende bazen senin dediğin gibi düşünüyorum her neyse şarkı indiriyorum bildiğin şöyle güzel şaarkılar varsa söylede indireyim hareketli olsun:)

Ben en çok Seni sevdim her şeyin ötesinde...
Yüreğimdeki yerini sevdim...
Duruşunu,umman bakışlarını...
Susuşunu,konuşmanı..
Mutluluk veren sesini,
o kocaman yüreğini ve bir de dokunamadığım ellerini sevdim....
Ben en çok sende sevdim seni sevmeyi...

napıyorsunuz kızlar tünaydın...ben geldım napıyorsunuz bakım ben yoğunum bugün giremedım şimdi yeni girdim eeee ne var ne yok....

tünaydın güzeller,ben bugün işe biraz geç kaldım,saat çaldı çaldı erteledim hep,sonra bi uyandım saat 8.30 olmuş,oysa mesaim 8.30da başlıyo,neyse taksiye atlayıp 5dkkalık bi gecikmeyle olayı hallettim,allahtan ev ve iş birbirine çok yakın.yürüme mesafesinde.bugün şimdilik hissiz gibiyim bişi hissedemiyorum bugün nedense,hayatımdaki tüm gereksiz insanları temizlemek istiyorum,bugün bir gereksizin beni msn.inden sildiğini gördüm,sevgili deil bi akraba,çok incitti çok kırdı beni.silmesine çok sevindim o ve onun gibi bütün gereksizleri hayatımdan çıkarmak istiyorum şu anda,sadece bunu hissediyorum

napıyorsunuz kızlar tünaydın...ben geldım napıyorsunuz bakım ben yoğunum bugün giremedım şimdi yeni girdim eeee ne var ne yok....

iyiyiz şekerim... bildiğin gibi...

ben sadece şunu paylaşmak istiyorum sizinle... gelişme filan değil...
sadece ayrılığımızdan beri ilk defa birinden bir şey duydum ...

dün arkadaşlarımla buluştuk... benim bir arkadaşım onunla futbol filan oynardı... bir süredir onla görüşememiştik sınavları filan var diye... onlar da görüşmüyor diye düşünüyordum... birkaç kez yine beraber futbol filan oynamışlar ... ve her seferinde sormuş benim nasıl olduğumu... tabii arkadaşımla görüşemediğimiz için pek o da "ben de pek görüşemiyorum ama en son gördüğümde iyiydi" demiş...

ne ilginç değil mi ; madem nasıl olduğum seni ilgilendiriyor neden çıkmak istedin hayatımdan... madem çıkardın beni hayatından sanane nasıl olduğumdan ... merak ediyorsan ara ... aramayacaksan merak etme ... ne ona buna soruyorsun...:1closedeyes:

hissettiğim prenses 006 gibi ; beni sormuş diye umutlanmak değil... sadece komik geldi...

arkadaşım diyor ki ; kocaman insanlarsınız... neden daha sonra arkadaşça görüşmeyesiniz ki ?

cevabım ise hayır ... hayatımda başka bir sıfatla olacaksa olmasın...
o benim bu konudaki fikrimi biliyordu ... ayrılık demek hayatımdan bir insan çıkartmak benim için... ve bu kararı o verdiğine göre hayatımda başka şekillerde de olmayacak...

biri var mı diye sordum ... sanmam dedi... sen öyle san dedim ... benden önceki sevgilisiyle görüşüyor dedim... en azından tekrar hayatına sokmaya çalışıyor...

sonra bir ara sinemadan konu açıldı... Issız Adama gidecekmiş arkadaşım... " Noluuur onunla git " dedim ... "bir sahne var görmesini çok istediğim..." gideniniz varsa anlayacaktır... hani şu klasik " senden benden daha iyilerine layıksın " sahnesi... kaydirigubbakcemile3

arkadaşım bu konuştuklarımızın hiçbirini ona söylemeyecek biliyorum... sizle de paylaşmak istedim... yerimseniben

çok güzel yazmışsın böcük en iyisi arkadaş olmamak bitiyse defolsun gitsin o layıkını bulmuş eden buluyor ilahi adalet

hadi bakalım ; yeni gün yeni umut demek...

bence de bazen etrafımızda gereksiz diyebileceğimiz insanların varlığı çok sinir bozucu ...
destek olmazlar ; olmanı istemezler... aramaz ; sormazlar... sen ararsın geri dönüşü olmaz... vs... vs... hayatımızda olmasınlar daha iyi... :jeyyar:

ya bır çıksın gitsinler hayatımızdan walla ben çok mutluyummm yeniyle görüşcez cumartesi şartlarıda bana uygun daha ne olsun...

ama tek gidicem kızlar korkuyorum birsey olur diye ilk defa birbirimizi görcez resimler haricinde:))))))arabasına felan binmem zattençkorkuyorsan arkadasında gelsın dedi ama bilmiyorum götürsemmkı birisini ya beni kaçırrısa puhahahahaha:))))))))))))

var ben varımda yazamıyorum ne güzel ayarla işte kafana görerse 14 şubatta sevgilisiz kalmasın ama önce biraz sürünsün sonra kabul et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…