kıs belki de dönerler yaaaaaaaaaaaaa,hayat bu belli mi olur,her sürpriz her mucize her an olabilir,ne olmayacak şeyler oluyo bu hayatta
günaydınlar kızlar nabersiniz ben çok sıkıldım onu aramamak için kontörsüz geziyorum ne kadar dayanacam bakalım arayıp bana geri dön demek istiyorum ayrıldığımızda gitme demedim çok pişmanım ama istese gitmezdi gitme dememe gerek yoktu diyorum off kendi kendi konuşmaktan sıkıldım halla konuşuyorum arasam ne değişecek hiçbirşey asıl önemli olan isteyerek geri gelmesi aklım almıyo hem sevmiyor nişanlısını hemde nişanlanıyor bana onu seviyorum seni sevmiyorum demesini istiyorum sevmiyorum kelimesini duymak o zaman hiç aramam gururum ondan önde
napıyorsunuz kızlar tünaydın...ben geldım napıyorsunuz bakım ben yoğunum bugün giremedım şimdi yeni girdim eeee ne var ne yok....
tünaydın güzeller,ben bugün işe biraz geç kaldım,saat çaldı çaldı erteledim hep,sonra bi uyandım saat 8.30 olmuş,oysa mesaim 8.30da başlıyo,neyse taksiye atlayıp 5dkkalık bi gecikmeyle olayı hallettim,allahtan ev ve iş birbirine çok yakın.yürüme mesafesinde.bugün şimdilik hissiz gibiyim bişi hissedemiyorum bugün nedense,hayatımdaki tüm gereksiz insanları temizlemek istiyorum,bugün bir gereksizin beni msn.inden sildiğini gördüm,sevgili deil bi akraba,çok incitti çok kırdı beni.silmesine çok sevindim o ve onun gibi bütün gereksizleri hayatımdan çıkarmak istiyorum şu anda,sadece bunu hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?