Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ne o bi laf var ya tedbil-i kıfayette keramet vardır mı derler.. :) öyle bişey işte.

Jelibon sana yazacağım yazacağım da, acaba biraz daha beklesek mi diyorum ya.
Çok iyi anlıyorum seni, böyle havada asılı kalması perişan ediyor, yani bitsin bittiğini bileyim diye düşünüyorsun farkındayım.

Ben sana en başta "bunu kabul etmeyi düşünmüyorsun di mi" diye sormuştum aslında.
Ama sen çok fazla sevdiğin için üzerine gelmek istemedim.
Bir de ne olur ne olmaz belki eşşşeen aklı başına gelir diye biraz zaman geçmeli diye düşündüm.

Lakin doğrudur ya da yanlıştır bilemiyorum ama ben belirsizliklerden hoşlanmayan bir insan olduğum için senin yerinde olsam köprüleri yakardım. Ama ben olsam yapardım bunu. Sana da yap diyemem. Sonuçlarına katlanabilecek misin...geriye dönüşü olmaz bunun çünkü...

iyiyim canim...
biliyorum ve su anda seni cok iyi anliyorum...
belirsizlik ve beklemek zorunda olmak...
hicbir sey yapmamak kolay degil...

kızlar ben ebru yaşar dinliyorum evlendi diyorlar diye komik şarkı
ee niye suskunsunuz
mona pisa hoşgeldin:)yeni nick hayırlı olsun

kızlar ben ebru yaşar dinliyorum evlendi diyorlar diye komik şarkı
ee niye suskunsunuz
mona pisa hoşgeldin:)yeni nick hayırlı olsun

Canım benim, sağol, yaa bu arada sen miydin kız çekim yasası yaptındı da aynı gün işinden ayrıldın? ben mi karıştırıyorum yoksa yine? bu çekim yasası bana da hiç yaramıyo da kaydirigubbakcemile3

onu cok sevdigim icin bunu göze alamiyorum biraz daha beklemek istiyorum gerci her gecen gün dahada zorlasiyor hersey bir yandan kendimi kötü hissediyorum sen bekle ben arayana kadar seytan diyor ara bitti de hadi sen yoluna ben yoluma ama cok sevdigim icin yapamiyorum cünkü bitirirsem geri dönüsü hic olmaz (( offffffffffffffff yaaaaaaaaa ne zormus yarabbim ona cok kiziyorum icim öfke doluuuuuuuuu bana bunlari yasatiyorrrrrrrr

valla bende bekledim bekledim ama beklerken benden neler gitti bir ben bilirim...
ben senin yerinde konusurum onunla....
yani öyle üstüne gitmeden...
ne bileyim mesaj yaz mesela...
müsait oldugunda konusalim de...
bakalim ne cevap vericek....

simdi ben onu arayamam en son o laflardan sonra ...
ya aricam ben bitti diyecegim

yada böyle suscam geri geldiginde biseyler diyecegim o zaman güclü olmam gerek

ama bunun yaptigini cok kötü bisey eger kendi bitirdiyse beni banada söylemiyorsa allah benim yasadiklarimi yasatsin ona baska bisey demiyorum kendi rahat olabilir ama ben burada neler cekiyorum

uzak ol dedi bi hafta gecti ne düsünüyor bu beyefendi neee ah bi bilsemmmm kafasinda neler dönüyor
olan bana oluyor

yok canım çok şükür işimden ayrılamadım ben sevgilisi nişanlanan:çok üzgünüm:
bu arada şu çekim yasasını bende deneyim bari ya sıkıldım kaç gündür aramayım diye kontörsüz gezmekten ama kontör olsa hemen ararım:jeyyar:

yine ayni seyleri duymaktan korkuyorum canim benim uzak ol demesinden
sogudum dedi en son
daha fazla yikilmaktan korkuyorum

birde sürekli pesinden kosan biri olmak istemiyorum offf yaa offf senağlama senağlama senağlama senağlama

Hah işte tam da bu sebeple sana da at köprüleri diyemem.
Oysa bana sorarsan onun yaptığı çok büyük bir ayıp.
Normal şartlarda bunu söylediği anda bile yok yaaaa...hadi ordan be sieeeeee deyip basıp gitmek gerekir.
Daha önce dediğim gibi, kimsenin kimseyi bu şekilde tekeline almaya hakkı yok.
Ama senin halen bir umudun olduğu için haklı olarak bekliyorsun.
İnan bana neyi beklediğimizi ben de bilmiyorum. Er ya da geç ondan bir ses çıkacak ama iyi mi kötü mü işte orasını Allah bilir.

Yani inan bana şunu da düşünmüyor değilim.
Yarın bir gün geri dönmeye karar verdiğinde seni bıraktığı yerde bulacak.
Sonrasında bu tip hareketler yapmaya hep hak bulacak mı kendinde acaba?
Jelibon nasılsa bırakamaz beni, ne desem yapar, bütün ipler benim elimde.

İnan gülüm karar veremiyorum ve kararsızlığımın tek sebebi senin bu kadar seviyor olman ve acı çekmen.
Seni az daha güçlü görsem diyeceğim ki ulaş ona de ki.. hadi koçum hadi güzelim.. senin keyfini bekleyecek kadar uzun değil ömür hade hadeeee....
Ama sen buna dayanamazsın. O yüzden yapmamalısın.
Henüz o kadar güçlü değilsin ve ennnn önemlisi henüz en kötüsüyle de karşılaşabileceğine hazır değilsin kafanda.

Sana yine ufak bi abla tavsiyesi... bekleyeceksen de lütfen lütfen en kötü senaryoya da hazırlıklı ol... iyisi gelirse daha çok mutlu oluruz....lütfen.

hayir canim ne demek pesinden kosan biri...
sen sadece artik kararini vermesini isteyeceksin...
daha ne kadar böyle beklemen gerekiyor ona soracaksin...
eger senden sogumussa böyle uzak kalarak daha soguyacak yani bunun dogru bir karar olmadigini söyleyeceksin...
eger bir sorunu varsa beraber asalim diyeceksin...

şişt ben geldim
doğru durun bakayım...
ne oldu enson..

hosgeldin canim...
ne olsun valla....
yeni gelisme bu topigin sahibi nick degistirdi artik MonaPisa...
iste birde jelibonum yine kötü...

kızlar buraya resmimizi koyimmi şahısla.
sonra kaldırırm.
geçenlerde elime geldi de napcamı şaşırdım:)

becerebilirsem koycam canım. akşama doğru halledicem galiba.
bi de şey çekim yasasını başlatıyoruz hadi.
bu akşam çok güzel şeyler olacak hissediyorum?
sizde hissediyomusunuz??
güzel haberler falan alıcaz sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…