kız nıye süründüreyim tanımadığım çocuğu eskisinin intikamını bundan mı alıcam puhahahahah:))))))))))yok oyle işim olmaz:)))))sadece tanır beğenirsem olur olmazsa herkez evine:)))))))))
iyiyiz şekerim... bildiğin gibi...
ben sadece şunu paylaşmak istiyorum sizinle... gelişme filan değil...
sadece ayrılığımızdan beri ilk defa birinden bir şey duydum ...
dün arkadaşlarımla buluştuk... benim bir arkadaşım onunla futbol filan oynardı... bir süredir onla görüşememiştik sınavları filan var diye... onlar da görüşmüyor diye düşünüyordum... birkaç kez yine beraber futbol filan oynamışlar ... ve her seferinde sormuş benim nasıl olduğumu... tabii arkadaşımla görüşemediğimiz için pek o da "ben de pek görüşemiyorum ama en son gördüğümde iyiydi" demiş...
ne ilginç değil mi ; madem nasıl olduğum seni ilgilendiriyor neden çıkmak istedin hayatımdan... madem çıkardın beni hayatından sanane nasıl olduğumdan ... merak ediyorsan ara ... aramayacaksan merak etme ... ne ona buna soruyorsun...:1closedeyes:
hissettiğim prenses 006 gibi ; beni sormuş diye umutlanmak değil... sadece komik geldi...
arkadaşım diyor ki ; kocaman insanlarsınız... neden daha sonra arkadaşça görüşmeyesiniz ki ?
cevabım ise hayır ... hayatımda başka bir sıfatla olacaksa olmasın...
o benim bu konudaki fikrimi biliyordu ... ayrılık demek hayatımdan bir insan çıkartmak benim için... ve bu kararı o verdiğine göre hayatımda başka şekillerde de olmayacak...
biri var mı diye sordum ... sanmam dedi... sen öyle san dedim ... benden önceki sevgilisiyle görüşüyor dedim... en azından tekrar hayatına sokmaya çalışıyor...
sonra bir ara sinemadan konu açıldı... Issız Adama gidecekmiş arkadaşım... " Noluuur onunla git " dedim ... "bir sahne var görmesini çok istediğim..." gideniniz varsa anlayacaktır... hani şu klasik " senden benden daha iyilerine layıksın " sahnesi... kaydirigubbakcemile3
arkadaşım bu konuştuklarımızın hiçbirini ona söylemeyecek biliyorum... sizle de paylaşmak istedim... yerimseniben
ama tek gidicem kızlar korkuyorum birsey olur diye ilk defa birbirimizi görcez resimler haricinde:))))))arabasına felan binmem zattençkorkuyorsan arkadasında gelsın dedi ama bilmiyorum götürsemmkı birisini ya beni kaçırrısa puhahahahaha:))))))))))))
kuşum senji yenı geldın mono bilmiyorsun olayları geriye dönüp bakınca okuyabilirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?