Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kız nıye süründüreyim tanımadığım çocuğu eskisinin intikamını bundan mı alıcam puhahahahah:))))))))))yok oyle işim olmaz:)))))sadece tanır beğenirsem olur olmazsa herkez evine:)))))))))

hım tamam sen bilirsin ben süründürmeden kabul etmem eziyet yaparım neyse belki de çocuk o yüzden kaçtı:jeyyar:

kız nıye süründüreyim tanımadığım çocuğu eskisinin intikamını bundan mı alıcam puhahahahah:))))))))))yok oyle işim olmaz:)))))sadece tanır beğenirsem olur olmazsa herkez evine:)))))))))

ben dün okudum da cevap yazamadım sana canım...
hadi bakalım... git görüş tabii... kısmet bu nerden geleceği belli olmaz...

ama evet sonuçta hiç tanımadığın biri ... dikkat et sadece ... yerimseniben

canım arkadaşlarımıza bizi sormaları bizi hala düşündüklerini gösterir,demek ki hala aklından atamamış seni,belki de haksızlık ettimdiye düşünüyodur,umutlanmak değil bu tabiki hoşumuza gider unutulmamak kimin hoşuna gitmezki,ama bi süre sonra bu sinir bozucu oluyo,beni soruyodu arkadaşıma tamam,ama ölece kalıodu,yani senin de dediğin gibi merak eden insan arar sorar nasılsın der,ben bi ara artık arkadaşıma diyodumki beni sorunca ver ağzının payını,ne hala soruyosun de diyodum,çünkü o beni sordukça ben unutamıyodum,hayatımdan çıkaramıyodum tam anlamıyla,araya başkasını koymak da büyük bi hata bence,aç yüzyüze konuş,zaten bizimde en büyük hatamız araya başkalarını koymak oldu,yüzyüze konuşamadık bu konuları doğru dürüst,hep arkadaşım benle ve onla konuştu,ciddi konuları bile arkadaşım aracılığı ile konuştuk.yani olay umutlanma olayı değil,bi de bunun her arkadaşını gördüğünde tekrarlandığını düşün,aradan mesela 1 yıl geçmiş hala seni soruyor bunu düşün,bunu yaşadım işte ben,çok sinir bozucu kaydirigubbakcemile

Daaayyttttttttt.... nooluyo burda bakiiim.

Kim bu benim kızçelerimin canını yakanlar heee...klava:

Dağıtırm valla geçirirsem elime... Çok üzgünüm çoook

günaydın kızlar.. ben de burdayım.
ama forumda yalnızım anladığım kadarıyla:)
olsun genede selam:)

Kız bi dakka bi dakka.. nası ya siz birbirinizi görmediniz mi daha önceden hiç?
E be kuzum nasıl tanıştınız ki o zaman? :uhm: Ay kafam karıştı beeee...

ne yapmaya calisiyor biktim artik gercekten ne yapicaksa yapsin artik beni bu kadar üzmeye hakki yok ya sev ya birak bu ne ya bekle ben arayana kadar

kendimi cok kötü hissediyorum ne yaziki onu cok seviyorum

yoksa coktan ben silerdim inanin her günüm zehir gibi geciyor hic birseyeden mutlu olamiyorum

tüm gün niye nedenlerle geciyor kendi kendime konusmakla

bütün gün böyle geciyor yatincada rahat birakmiyor bu sefer rüyalara dogru dürüst uyuyamiyorum yaa bitsin artikkk bu günler kimsede yok burada kendi kendime yaziyorum neyse okursunuz

canım ya belli bir zamandan sonra daha az düşünüryorsun ama tamamen geçmiyor ben bile o kadar ay olmuşken kendi kendime konuşuyorum bazen dalıp giyorum en ç.okta insanı belirsizlik yıpratıyor o bekleyiş çok feci birşey bitirecekmi bitirmeyecekmi inş sonu senin istediğin gibi olur evde tek kalma çık dışarı dolaş yanında birileri olsun o zaman daha kolay zaman geçiyor

Len o kadar kızçe didik, laf attık biriniz tanımadınız he..

Hoşgeldin diyen bile çıkmadı..aslında ne işletirdim ben sizi ya kaydirigubbakcemile3 işim çok, vaktim yok :)

Benim şekerpareler, nam-ı diğer ellma meyvesi... alışın gari bu yeni nickim..eskisini diyene pat geliyo... :mymeka:

kizzzzz mona hanim nedendir bu nick degisikligi....
bu arada hepinize merhabalar efenim keyfiler nasil???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…