Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Alah cezanı vermesın tamam mı bende dıyorum yen birisi gelmıs aramıza:))))))))puahahahahha diyorum sen olayları bilmiyorsunm:)))))))))))))koptum yaaa kekledı hatun bizi hay ben senin elma ısırcam senı heeeeee :))))puhahahahahjahahagha:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Hee gııı.. bunların heç birücüğü beni tanımadı :çok üzgünüm: tanıdık diyo zilliler emme...
Kışlıklarımı giyindim de geldim :roflol:

insan bi hoşgeldin yavrum anlat bana derdini falan der.. bi gaza neyim getirir şöyle bi ediz hun-hülya koçyiğit draması yazdırır buraya.. ehe.. hatun direkt artizlik yaptı.. bilmiyon sen bi kere..çeküll bakeeem :roflol: oku da gel.. zuahahahhauauuauahauahuuaaa

tebi kzımmmm yabancı bır hatun girmiş oku oylee gel sen bilmiyorsun bizim olayları felan dıyorum :))))))))))))koptum yaa..
mona pisa ne nan:))))))))))))allah cezanı yaaaa :)))çatlak hatun...

:roflol: mona lisa'nın yamulmuş hali... orjinali bile yamukken bi de yamulmuş halini düşün.. ahanda işte beennn :roflol: :roflol:
enaamm.. buraya ben çok acı çekiyorum demeden girmemek lazım demek küüü... biz burda yabancıları sevmeyiz dostum muamelesi görüyon direkt ahauahauahuaaa :roflol:

selam canlarıımm giremedim işlerdenn, :teytey:forum canlanmış kızlarhareketlenmiş, kıs mona valla katmışsın forumu birbirine,keklenenler falan bayağı canlanmış burası, bende bi gelişme bi farklılık yok,herşey aynı burası da olmasa çekilmez valla

kızçeleri görünce anladım ben şekerim :jeyyar:

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun ...

yaaa niye hep ben geldiğimde kimse olmuyoooor... :uhm:

sevmiyomusunuz beni yaaaa... :dilcikar:

ben yine çok koşturdum bugün ; müşteriler , numuneler vs... ayyy çok yoruldum gece de geç yatmıştım... eve gidip uyumak istiyorum ama yaprak dökümü izleyeceğim sanırım koltukta uzana uzana ... belki sızarım... mirmirmirmir

Ben burdayım tatlım ama ben de dakikaları sayıyorum çıkmak için, çok bunaldım bugün burada.
İçim şişti resmen. Ben öyle hemen yatamayacağım da, kuzunun karnı açtır şimdi, yemek faslı var tabe.. acaba öpsem öpsem öpsem doymaz mı karnı? :) yok o zaman benim karnım doyar de mi? :)

sanırım öle olur kaydirigubbakcemile3
ama bir dene bakalım belki çocuuu öpücüklerle bayıltır sonra da yemek yapmak zorunda kalmazsın...

valla benim de annem yapmıştır yemek ... ohh misss :jeyyar:

monapısa
hosgeldın
ılk kulübü acınca ılk ellma nın msjı cıkıyodu karsıma
allah allah baska bıyemı actım dedım
baktım yok dogru nıkı degısmıs dedım
hayılı olsun

nerden ıcap ettı kı
bırazda bole devam et bakalım
keske guzın bla falan olsadı:)
yakısırdı valla

hayda ben size takılmaya başlayalı kimseciklere rastlayamıyorum ; işteyken yazışıyosunuz bizde net bağlantısı yok virüsten dolayı(((
aaa unutmadan yeni nikin hayırlı uğurlu olsun ''apple'' :)))
benim fikrimde gayet yaratıcıydı be teessüf ederim kullanmadın yani pesss:))))
neyse selamlar herkese sanada monalisa :)

mintcim selam canım.
yazıp kaçıyosun sendegamyoncuiremsu
ne zaman gelsem sen gitmiş oluyosun kaydirigubbakcemile5
sende mi sevgilinden ayrıldın yoksa destek için mi burdasın?
akşamları ve geceleri daha kalabalık oluyoruz aslında gündüze göre..

kızlar yaa ne sorucam..
onu aramayalı 10 gün oldu.
yani son kez aradığım msnde görüştüğüm vs. tam 10 gün geçmiş.
10 gündür ortalıkta yokum. yani msnden sildim facebooku kapattım. cepten en ufak aramadım.
kaç günde bi erkek yokluğunu hisseder ya??
yani tamam artık bu kız benden vazgeçti diye düşünür?
fikriniz var mı??

ve bi soru daha..
bugün telefonda arkadaşım söyledi
o da 4senelik sevgilisinden ayrıldı.
bi süre daha yaşıcaz bu acıyı- en büyük acılar bile 6 ayda unutuluyormuş dedi.
gerçekten öyle mi sizce de?
yani bu acının soğumasının limiti 6 ay mıdır?
ya da daha reel bir soru sorayım.. bu acı biter mi??
perişan oldum gün boyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…