Hee gııı.. bunların heç birücüğü beni tanımadı :çok üzgünüm: tanıdık diyo zilliler emme...
Kışlıklarımı giyindim de geldim :roflol:
Alah cezanı vermesın tamam mı bende dıyorum yen birisi gelmıs aramıza:))))))))puahahahahha diyorum sen olayları bilmiyorsunm:)))))))))))))koptum yaaa kekledı hatun bizi hay ben senin elma ısırcam senı heeeeee :))))puhahahahahjahahagha:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Len o kadar kızçe didik, laf attık biriniz tanımadınız he..
Hoşgeldin diyen bile çıkmadı..aslında ne işletirdim ben sizi ya kaydirigubbakcemile3 işim çok, vaktim yok :)
Benim şekerpareler, nam-ı diğer ellma meyvesi... alışın gari bu yeni nickim..eskisini diyene pat geliyo... :mymeka:
hoşgeldin mona lisa ama ben seni önceden bilmiyorum yeni katıldım bu kervana
Ben burdayım tatlım ama ben de dakikaları sayıyorum çıkmak için, çok bunaldım bugün burada.
İçim şişti resmen. Ben öyle hemen yatamayacağım da, kuzunun karnı açtır şimdi, yemek faslı var tabe.. acaba öpsem öpsem öpsem doymaz mı karnı? :) yok o zaman benim karnım doyar de mi? :)
hayda ben size takılmaya başlayalı kimseciklere rastlayamıyorum ; işteyken yazışıyosunuz bizde net bağlantısı yok virüsten dolayı(((
aaa unutmadan yeni nikin hayırlı uğurlu olsun ''apple'' :)))
benim fikrimde gayet yaratıcıydı be teessüf ederim kullanmadın yani pesss:))))
neyse selamlar herkese sanada monalisa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?