Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar içim içime sıgmıyo ehliyet soruları cewapları acıklanmıs baktım şimdi hepsi 90ın üstünde uçuyorum sanki kacıyorum birazdan hepinizi sewiyorum muuucccck

cnm kastetdıgım pısmanlık dgl yanlıs anlasılmasın
sadece o an hıslerınız ne dıo ıcınızden ne gcıo mantıgınız ne dıo..
az once bırı daha bole yazmıstı ama kım old. unuttum o kadar ck okudumkı karıstı demk ıstedıgım bu...
tabıkı paylasıcaz tabı kı fıkır danısıcaz ama bunalıma gırmeden..

yazdıklarım lutfen yanlıs anlasılmasın bende dahıl herkesın ıyılıgı ıcındı yazdıklarım...

hayatım aynı bnm ilişkim bnde cok hatalar yaptım beni iswtemiyo ailesi oda bana güwensizdi sırf ona inat olsun die erkek arkadaslarımla geziyodum bi ayrıldık bi barıstık şimdi ben hatalarımdan wazgectim eskiden sırf bn haksızım die kawga bıle etmezdık sadece kuserdi o bana we giderdi şimdi oyle guzel ki bnde ona kızabılıyo karsılıklı kawga edebılıyoruz zamnla ıyıye gıttı şimdiden sonrasını bılmıyorum ama haklısın tlfda olmuyo tepkısını goremıyosun bazen gururla soyluyolar tlde basıt anlamıyoruz gıt konus ozelden falan yazarım sana içerigini ilişkimin cok benzıyo bnmkıne kıyaslarsın hersey gonlunce olsun

pess yazarsan cok sevınırım cunku benzerını gördüm sende yazman bıraz olsun bana güç verebilir belkide.
bu arada sınavına cok sevındım ve umarım kullanabılırsın.

ecrin kuzum senın moralın mı bozuk ben sana kötü bsy demek istemedım ki.genel olarak yazdım ben onu yanı ben onu arayacagım zamanlarda zerre kadar bırsey dusunmuyorum ıcımı ters bırsey bıle dese mutluluk kaplıyor demek ıstedıgım buydu ve genel bırseydı.

pess yazarsan cok sevınırım cunku benzerını gördüm sende yazman bıraz olsun bana güç verebilir belkide.
bu arada sınavına cok sevındım ve umarım kullanabılırsın.

en ince ayrıntısına kadar yazarım karsılastırırsın hem belkı bundan sonrası için sende bana fikir werirsin sewgi kolay bulunmuyo kolay kaybetmemeli...kullanmakla ilgili sorunum yok çok şükür sınawlarıda gectım kumbaga dogru gelirsem sende tekırdagdaymıssın gezdırırım seni kafa dagıtırsındelikafadulden

tamam canım ben ıstanbulda yaşıyorum ama yazlığımız değirmenaltına cok yakın.tamam canım akşam yazarsan cok sevınırım.

kızlar ben bır soru sordum arada kaynadı elbıselerınızı nerden alıyorsunuz günlük hayatta gıymek için olanları?

görmedim ya lavaboya gıttım geldım yetışebıldıklerıme cvp verıyorum .görsem neden vermıyım hatta ben sana sormazmıyım kızlar üstünüzde bır alınganlık falanmı var bugun ben anlamıyorum sızı?

bende bı elbıse gordum gecen bı kızın ustunde şile bezinden
hatta şöyle sankı tulbentı ust uste koyup dıkmısler cok hos dokumlu bısıdı ya ama bı kac yere baktım bulamadım

bende düz mavili kırmızılı beyazlı bır elbıse kadıköyde gördüm dün çok hoşuma gitti gidip alsammı dıye düşünüyorum bugun.aldım bıkaç tane hem şifon kumaştan bıde normal kumaştan almak ıstıyorum.

kızlar ben 26 yaşında veya 26 yaşına kadar evlencekmişim.başka bıride 4 sene sonra demişti ozamanda 26 oluyor anlaşılan ben 26da gidicıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…