ilk başta sana şunu demek istiyorum ecrin eger bırsey yapacaksan ve sevgın ıcın yapacaksan sonradan pişman olacakmıyım dıye dusunmeden yapmak gerekır sevgı ve aşk ıcınde pişmanlıga yer yoktur .
ve ıkıncısıne gelınce katılıyorum sana burada bunu konuştukca ıcımız daha da acıyor.oyuzden haklısın farklı bırseyler konuşmalıyız.ecrin kız gel bız kendı topicimze gidelim başka şeylerden konuşalım?
hayatım aynı bnm ilişkim bnde cok hatalar yaptım beni iswtemiyo ailesi oda bana güwensizdi sırf ona inat olsun die erkek arkadaslarımla geziyodum bi ayrıldık bi barıstık şimdi ben hatalarımdan wazgectim eskiden sırf bn haksızım die kawga bıle etmezdık sadece kuserdi o bana we giderdi şimdi oyle guzel ki bnde ona kızabılıyo karsılıklı kawga edebılıyoruz zamnla ıyıye gıttı şimdiden sonrasını bılmıyorum ama haklısın tlfda olmuyo tepkısını goremıyosun bazen gururla soyluyolar tlde basıt anlamıyoruz gıt konus ozelden falan yazarım sana içerigini ilişkimin cok benzıyo bnmkıne kıyaslarsın hersey gonlunce olsuncanım hep o benım limanımmış şimdi o yokken hersey anlamsız geliyor.evet ben cesaretliyim ilişkimde sonuna kadar yaşadım ama bırcok hata görüyorum kendımde bıtmesını gerektıren hatalardı arkadşlarımın etikisinde kalıp yapmayacagım seyler yapmıştım haklıydı.cesaretim artık yok arada gene gelıyor ve geldıgı gıbı gıdıyor.çünkü ben onu bu kadar özleyebılecegımı bır an olsun düşünmemiştim ve onu çok üzdüm yapma dedği çok şeyi yaptım ama cok özledim onu.öyle zor geliyorki naparsam yanımda olan sadece sabrımı bıtırme dıyen adam suanda yanımda yok.dayanamıyroum artık boğuluyorum vede bırazda aılesının etkısınde oldugunu bılıyorum ama hersey degısebılır.
belkide zamanında ıstedıklerını kabul etseydım evlenmek demeseydım sürekli şuanda yanımda olacaktı yada cevremdekı ınsanların ılıskılerı ıle cok fazla kıyaslamasaydım.
ben artık çok üzülüyorum cunku ilişkim çok güzelmiş düşünüyorumda.ve o adam herseye ragmen benı hıc uzmek ıstemedı yapabılecegı tek tercıh olan gıtme hakkını kullandı ama bu haftasonu onunla yüzyüze gelip konuşcam aramakla olmuyor.aradıgında en fazla ıcındekı nefretle telefonu kapatıyor.
lakito canım çok haklısın bak ben bunun en güzel örneğiyim adama aramak imkansız gelen bır ınsan,mesajlara bakmaz.geçmişte bır hatam yüzünden yanlış anlaşılma yüzünden bız ayrılmıştık ve adam köpek gibi aşık oldugu,pişman olduğu halde arayamamıştı.biz yüzyüze gelip benim şebekliğimle barışmıştık.çünkü adamların bazen gururları herseyden üstün olabiliyor.
ama şuda var canım seven insan titanic misali bır kerede bitirmez.inan benim çevremdede var dedıgın tıpte ınsanlar.ama bır yerlerde onların kafalarındaki düşünceler daha farklı .başka bahaneler arkasına ayrılık döneminde saklanmışlar sonrada o kadar uzun süre sonrada arayamamışlar.ve benim dün dediğim insan erasmusla geln bır kıza aşık olan ve kız onu evlencekler onun ülkesine cocuk gıdecek dıye beklerken tek telefonda ılıskısını bıtıren bır ınsan aradan 4 yıl geçmesine ragmen kıza çok aşık oldugunu söyledi hala içimde ama arayamam,arasamda o noktada degıl o içindeki nefretle bızı bıtırdı ara gerçekten sevıyorsan gıt konuş ıstersen bende gelım dedı.o konuşma üzerine benımkını aradım.ve sımdı görüşmek istiyorum tabı hersey ıcın cok geç degılse bızım ıcın.sanırım ne demek istedğimi anlatabilmişimdir.
pess yazarsan cok sevınırım cunku benzerını gördüm sende yazman bıraz olsun bana güç verebilir belkide.
bu arada sınavına cok sevındım ve umarım kullanabılırsın.
hayata nolsun hİÇ ya valla hal hatır sooruoruz cvp bİle yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?