Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

lakitom hoşgeldin.
deryacım evlilikle ilgili az önce bır başlık gördüm dediğin oldu diye onun için dedim.çok zor ya.

nerde hayata acaba bakam bı bende merak ettım...
Hayata sakın kımse sınırlenmesın...

kusura bakmaa ama yaran baya büyük belli..
istenmeyen demedim.. istenmeyen deseydin dedin..
arkadaş üye oldu yeni oraya buraya takıl dedim anlattım burayı ...
yanii odkar normal şeyler yazdımkiii bukadar kişi demek istedigimi anladı saolsunlar.. bi sen yanlış anladın...
anlıyorum istenmiyorsun...
ama üzülme geçer... bu kadar dert etme..
hahaa sevgilin varmı başın gögemi erdi ne ucuz laflar yaa...
başımı göge erdirdigin için tşk edrimm ama zaten gökte :roflol:
senin üzüntün sana yeter ben daha üzmiyim.....
düşene vurmak prensibim değildir :))) :hooray:

deryacım yk cnm sınırlenmek fln herkese sevgılısıyle mutluluklarr !

kızlar bence kalmasın ya bulusalım mutlaka solucana uyuyo hayataya deryaya ve banada
eylul ve gulın bıraz suphelı

nerde hayata acaba bakam bı bende merak ettım...
Hayata sakın kımse sınırlenmesın...

yaa sildim arkadaşın zoruna gidince..
ark yeni üye oldu siteye.. bende aynen şunu yazdım..
"leia canım burda senin gibi yeni sevgilisinden ayrılanlar var sana dert ortagı olurlar "dedim ..
bunda birşey varda benmi göremiyorum...

bu ark tutturdu istenmeyenler var deseydinde yok dalga geçmedee...
yani bukdar sadece bilginiz olsun sizde yanlış anlamayın diye yazıyorum ...
teşkkürrler arkdaşlar siz devam edin konunuzaa

bız buraya muhabbet sohbet ve problemleırmızı konuŞmak ıÇın gırıoruz..bırbıırmızı kırmak ıÇın degıl...ama kızlar yanıı ortamı farklı ortama Çevırmeyın...
Hayata ve edaa sakın lÜften dıorum tekrar....

edda cnm sana eksı rep vermek ıstedım ama olmadı sanırım yanlıs yaptım herhalde..

gercekten uzatmayalım suan asıl sorun olan mesele arkadasın yazdıgı maıle ters cevap vermen mahalle agızlı konusman oldu kaldıkı bu benımde hosma gıtmedı..

neyse konu kapandı sanırım Allah herkesın gonlune gore versın..

kızlar konumuza donelım bulusma ısını nabıosss bozuk plak gıbı aynı seyı sorup duruom laa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kesınlıkle olay budur.kımın ne kelımeler kullandıgı çok açık bırsekılde bellı ve bu kısı bana nasıl bır ağızla konuşuyorsun dıyor neyse.....
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ecrin kuzum buluşcaz yanı deryaya uyar banada sanada uyar sanırım .uyanları buluruz peki ne zaman ne zaman? bu sefer kalmasın.zemuszemuszemuszemus

hele bı kalsınnnnnn klava:

ayy ne elı masalı bırı oldum ben yaaa ama nabımm bulusalım ıstıommm a.s.

kızlar bence bugun bulusalım
gelebılenler bugun uygun zaten solucan erken cıkıo bugun bugun bulusak nolursunuz yaa :)))))

kızlar bu kadar dolandım ortada bıde benım bı ısım cıkar gelmezmısımmmm :jeyyar:lülülülülülünaniknaniklaelaelaelaelae

ecrin kuzum hadi buluşalım en kötüsü ikimiz buluşuruz kuzum .bırbırımızı görmüş oluruz sen müsaitsen bugun bana uyar.
yaşasın sonunda buradan bırısı gerçekten buluşmak istıyor.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…