canım sen merak etme Allah arkadaşına göz vermış buranın neresı oldugunu görebılıyor ha kendımızdende bsy saklamıyoruz saklasak zaten burda olmazdık.
Ama bariz bir şekilde 2 mesajındada laf çarptırmaya çalışıyorsun erkek arkadaşın var değilmi senin şimdi noldu erkek arkadaşın olunca başın göğe falan erdide sevgilisi olmayan arkadaşlarını mı küçük görüyorsun sana daha fazla yazmayacagım zaten ne yaptıgın belli oluyor.ama şu varki ben burda kımseye laf söylemedım herkes sanırım farkındadır ama sana söylemeden duramadım.neden acaba düşün bi istersen gerek yok yanına gelmeme sinir,stres bana uzak kavramlar çünküzemuszemuszemuszemuszemuszemus
nerde hayata acaba bakam bı bende merak ettım...
Hayata sakın kımse sınırlenmesın...
herkese merhaba hayrola noldu
edda cnm sana eksı rep vermek ıstedım ama olmadı sanırım yanlıs yaptım herhalde..
gercekten uzatmayalım suan asıl sorun olan mesele arkadasın yazdıgı maıle ters cevap vermen mahalle agızlı konusman oldu kaldıkı bu benımde hosma gıtmedı..
neyse konu kapandı sanırım Allah herkesın gonlune gore versın..
kızlar konumuza donelım bulusma ısını nabıosss bozuk plak gıbı aynı seyı sorup duruom laa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hele bı kalsınnnnnnklava:
ayy ne elı masalı bırı oldum ben yaaa ama nabımm bulusalım ıstıommm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?