Günaydın kızlar..
Moralim çok bozuk. Benim dayım ile yengem 16 17 yaşlarındayken birbirlerini çok sevmişler. Aileleri önce evlenmelerine karşı çıkmış ama sonra evlenmelerine izin vermişler. 17 yıllık evliler. Pardon evlilerdi. Çok mutlulardı ve birbirlerini çok seviyolardı. Anlatamam. İlk günki gibiydi herşeyleri. 13 yaşında da bi erkek çocukları var. O da çok akıllı maşallah. 3 gün önce yengem diyemicem artık, başka bir adamla kaçmış. Ankarada gül gibi evini oğlunu bırakıp. Üstelik 2 gün önce dip köşe kıyı temizlik yapmış. Üstelik dayıma sürekli ikinci çocuk istiyorum diye söyleyip dururmuş. Kaçtığı adam köyden okuma yazma bile bilmeyene birisi imiş. İpsiz sapsız içkicinin tekiymiş. Hatta biraz da deliymiş. Gözleri yüksekte olan bi kadındı.Yani parayı pulu seven biriydi. Ben kesin zengindir diye düşünürken çok şaşırdım bunu duyunca.
Dayım oldukça sakin. Sadece onuruna laf geldiği için üzgün. 17 yılını vermiş ama helal olsun sapasağlam. Dilerim hep böyle olur. Oğluna gelince bunu duyduğunda ilk tepkisi "ben annemi bi daha göremeyecek miyim yani" olmuş. Çocuk aklı işte. Dün yanlarına gittim iş çıkışı. Canım yavrum boynuma sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. Yani kızlar hayatta neler var. Hiç aklımın ucundan geçmezdi. Dahası dayımında öyle. Hiç hissetmemiş. Çok mutlularmış. Zaten çok seviyolardı birbirlerini. Ama onun ki dildeymiş. Acım çok büyük. O çocuğu öyle gördükçe mahvoluyorum. Rabbim kimseyi utandırmasın...
günaydın kızlar..
Moralim çok bozuk. Benim dayım ile yengem 16 17 yaşlarındayken birbirlerini çok sevmişler. Aileleri önce evlenmelerine karşı çıkmış ama sonra evlenmelerine izin vermişler. 17 yıllık evliler. Pardon evlilerdi. çok mutlulardı ve birbirlerini çok seviyolardı. Anlatamam. Ilk günki gibiydi herşeyleri. 13 yaşında da bi erkek çocukları var. O da çok akıllı maşallah. 3 gün önce yengem diyemicem artık, başka bir adamla kaçmış. Ankarada gül gibi evini oğlunu bırakıp. üstelik 2 gün önce dip köşe kıyı temizlik yapmış. üstelik dayıma sürekli ikinci çocuk istiyorum diye söyleyip dururmuş. Kaçtığı adam köyden okuma yazma bile bilmeyene birisi imiş. Ipsiz sapsız içkicinin tekiymiş. Hatta biraz da deliymiş. Gözleri yüksekte olan bi kadındı.yani parayı pulu seven biriydi. Ben kesin zengindir diye düşünürken çok şaşırdım bunu duyunca.
Dayım oldukça sakin. Sadece onuruna laf geldiği için üzgün. 17 yılını vermiş ama helal olsun sapasağlam. Dilerim hep böyle olur. Oğluna gelince bunu duyduğunda ilk tepkisi "ben annemi bi daha göremeyecek miyim yani" olmuş. çocuk aklı işte. Dün yanlarına gittim iş çıkışı. Canım yavrum boynuma sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. Yani kızlar hayatta neler var. Hiç aklımın ucundan geçmezdi. Dahası dayımında öyle. Hiç hissetmemiş. çok mutlularmış. Zaten çok seviyolardı birbirlerini. Ama onun ki dildeymiş. Acım çok büyük. O çocuğu öyle gördükçe mahvoluyorum. Rabbim kimseyi utandırmasın...
Günaydın kızlar..
Moralim çok bozuk. Benim dayım ile yengem 16 17 yaşlarındayken birbirlerini çok sevmişler. Aileleri önce evlenmelerine karşı çıkmış ama sonra evlenmelerine izin vermişler. 17 yıllık evliler. Pardon evlilerdi. Çok mutlulardı ve birbirlerini çok seviyolardı. Anlatamam. İlk günki gibiydi herşeyleri. 13 yaşında da bi erkek çocukları var. O da çok akıllı maşallah. 3 gün önce yengem diyemicem artık, başka bir adamla kaçmış. Ankarada gül gibi evini oğlunu bırakıp. Üstelik 2 gün önce dip köşe kıyı temizlik yapmış. Üstelik dayıma sürekli ikinci çocuk istiyorum diye söyleyip dururmuş. Kaçtığı adam köyden okuma yazma bile bilmeyene birisi imiş. İpsiz sapsız içkicinin tekiymiş. Hatta biraz da deliymiş. Gözleri yüksekte olan bi kadındı.Yani parayı pulu seven biriydi. Ben kesin zengindir diye düşünürken çok şaşırdım bunu duyunca.
Dayım oldukça sakin. Sadece onuruna laf geldiği için üzgün. 17 yılını vermiş ama helal olsun sapasağlam. Dilerim hep böyle olur. Oğluna gelince bunu duyduğunda ilk tepkisi "ben annemi bi daha göremeyecek miyim yani" olmuş. Çocuk aklı işte. Dün yanlarına gittim iş çıkışı. Canım yavrum boynuma sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. Yani kızlar hayatta neler var. Hiç aklımın ucundan geçmezdi. Dahası dayımında öyle. Hiç hissetmemiş. Çok mutlularmış. Zaten çok seviyolardı birbirlerini. Ama onun ki dildeymiş. Acım çok büyük. O çocuğu öyle gördükçe mahvoluyorum. Rabbim kimseyi utandırmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?