Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Günaydın kızlar..
Moralim çok bozuk. Benim dayım ile yengem 16 17 yaşlarındayken birbirlerini çok sevmişler. Aileleri önce evlenmelerine karşı çıkmış ama sonra evlenmelerine izin vermişler. 17 yıllık evliler. Pardon evlilerdi. Çok mutlulardı ve birbirlerini çok seviyolardı. Anlatamam. İlk günki gibiydi herşeyleri. 13 yaşında da bi erkek çocukları var. O da çok akıllı maşallah. 3 gün önce yengem diyemicem artık, başka bir adamla kaçmış. Ankarada gül gibi evini oğlunu bırakıp. Üstelik 2 gün önce dip köşe kıyı temizlik yapmış. Üstelik dayıma sürekli ikinci çocuk istiyorum diye söyleyip dururmuş. Kaçtığı adam köyden okuma yazma bile bilmeyene birisi imiş. İpsiz sapsız içkicinin tekiymiş. Hatta biraz da deliymiş. Gözleri yüksekte olan bi kadındı.Yani parayı pulu seven biriydi. Ben kesin zengindir diye düşünürken çok şaşırdım bunu duyunca.

Dayım oldukça sakin. Sadece onuruna laf geldiği için üzgün. 17 yılını vermiş ama helal olsun sapasağlam. Dilerim hep böyle olur. Oğluna gelince bunu duyduğunda ilk tepkisi "ben annemi bi daha göremeyecek miyim yani" olmuş. Çocuk aklı işte. Dün yanlarına gittim iş çıkışı. Canım yavrum boynuma sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. Yani kızlar hayatta neler var. Hiç aklımın ucundan geçmezdi. Dahası dayımında öyle. Hiç hissetmemiş. Çok mutlularmış. Zaten çok seviyolardı birbirlerini. Ama onun ki dildeymiş. Acım çok büyük. O çocuğu öyle gördükçe mahvoluyorum. Rabbim kimseyi utandırmasın...

canım bu cocuk hangı okulda okuyor bana bı arkadaşımı hatırlattı bu muhabbet ve tutumda ondan soruyorm acaba dıye aklımda soru işareti uyandı sana bırsey söyleyeceğim çok rahat bır adamla bırlıkteymışsın sadece inan bana adam sen farketmeden dayanmış sonrasındada bır anda bırakmış bazı insanlar böyleler ve bırbırlerı hakkında atıp tutuyorlar bazı seyler onlara normal gelmiyor ve hıc beklemedıgın bır anda tepkısını cok agır koyuyorlar ınankı.senınde böyle bırsey ve canım bu cocuk haklı sen eger sılıyorsan onu faceınden anasını,danasını ,arkadaşlarını da sileceksin.adam senı tanıştırsa tanıştırmazsa bırkere sorup geçicektin sen bu cocuğu hıc tanımadın mı cıkmadan once karakterini hıc anlamadınmı bılmıyorum ama ben boyle dusunuyorum.
ve erkeklerın hepsınde karı-kız muhabbetı vardır.adam yenı bırısını bulma derdınde zor ama bence unutman en ıyısı.

canım o belkıde kaçmadı kaçırıldı maddi durumları iyiyse kaçtığına eminmisin yani gözü yüksekte olan bırısı dıyorsun eger oyleyse köyden okuma yazma bılmeyen bırısıne kaçmaz.kaçmadanda temızlık yapmaz bunun altında başka bırsey olamazmı sence?

canım çok üzüldüm yaa nasıl oluo böyle bişey okadrda seviolardı diosun olan o çoçuga oldu peki eminmisiniz nerden anladınız kaçtıgını....

kanım dondu ya yorum yapmıycam ınsan ogluyuz Allah muhafaza allah yardımcınız olsun cnm ozellkle kuzenının.. cdden cok cok uzuldum......

allah bızı koruusun hepımızın basına heran herŞey gelebılır..allah aılene sabır versın...burcuuu

walla arkadaşım allah o cocugun we dayının yardımcısı olsun cok zor bısey...dilerim tez wakitte hersey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…