Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım hoşgeldin naber?
nasıl bır gelişme var mı noldu uluçla son durumlar?
neler yapıyorsun neden hıc gelmıyorsun sıteye yada msne?

canım hoşgeldin naber?
nasıl bır gelişme var mı noldu uluçla son durumlar?
neler yapıyorsun neden hıc gelmıyorsun sıteye yada msne?

kuşum uluç benim için bitti sıra onda acı çekme sırası...şuan şiledeyim ben oda iş dolayısı ile hafta sonları gelior ancak ben istanbuldayken arada arar beni seni çok özledim diye en son buluşmamızda kardeşi uluçun beni çok sewdıgını söyledi...gel görki geçen hafta ulucun yaptıkları benı ıyıce gozumden dusurdu...benı gormezlıkten geldı arkadasları wardı yanında benım ıcın tamamen bıttı suan baska bırısı ıle konusuyorum 28 yaşında 3 haftadır pesımden kosuyor bakalım hayırlısızemuszemus

vay be tuticim tam 1 sene sonra demekki bitti denılebılıyor.görüşüyormusunuz ki hiç uluçla?
yeni çocuk nasıl bırısı? olabılır dıye dusunuyorsun sanırım hayırlısı canım benım.

vay be tuticim tam 1 sene sonra demekki bitti denılebılıyor.görüşüyormusunuz ki hiç uluçla?
yeni çocuk nasıl bırısı? olabılır dıye dusunuyorsun sanırım hayırlısı canım benım.

tam 1 sene olucak 23 ağustosta ulucla biteli...yok be bacım ben bunu anladım bittimi bitiyor dahada olmaz..uluç daha bebe bi amacı yok ewlilik aile yuva kurma derdi yok o istiorki salak arkadaşlarıyla takılsın ömrü boyunca acı çeksin onun bi beklentisi yok...benim yeni tanıştığım çocuk mehmet benden buyuk olması benı cekıor ona artık kendımden kucuklerle degıl buyuklerle bırlıkte olmak ıstıyorum bu yaştan sonra çocuk buyutemem uluç gibi...mehmet ıyı bırı daha yenı sayılır 3 haftadır bakısıoduk sonunda geldı yanıma sımdı msn de kousuyoruz arada telle konusuyoruz bakalım onunda şilede yazlıgı war hafta sonları gelıo oda şileye 4 gözle onun gelmesini bekliyorum...opuyorumnanaktan

hepinz hakkında hayırlısı olsun ben şuna inandım gidenin ardından karaları bağlamayın onu unutturacak biri elbet çıkıyor çünkü ben yanarım yanarım 15 ay uluç gibi insanı beklediğime yanarım DEĞMıYOR gerçekten...

gercekten senın ıcın cok sevındım canım cok şey yaptın çok üzüldük bırlıkte ama haklısın bıtmesi senin için daha iyiydi o zamanlar aklıma geliyorda çok sevınıyorum adına cıdden canım.
tutıcım aynı lafı acaba bır gun gelecek ben edebılecekmıyım kuzum bılıyorsun en son durumları hala aynı durumda umarım bende bır gun yanarım yanarım onu bekledıgıme yanarım onu istemıyorum dıyebılırım .

evet cnm bak sen bile unutmamışsın yaptıklarımı ki benim reeldeki kız arkadaşlarım bile neler dediler değdimi onca yaptıklarına die şimdi ulucu yanıma yaklaştırmıyorlar...herkes o derece nefret ediyr uluctan ama sıra onda eden bulurmuş rabbim er yada geç yaşatacak onada o zaman anlayacak değerimiama iş işten geçmiş olacak kucağımda bebeğimi sallıyor olucam inşllah

1 senemı oldu bıtelı hmm eger oyleyse onun mıladı dolmus bak yenısıde cıkmıs karsına bencede bosver konusmak bıle yersız mehmetle mutlu ol sen darısı bızım basımıza dımı kızlar :))

evet bizim basımıza umarım..
kızlar biz burdaki çoçukla fena kesişmeye başladık..ya insan hiçmi çaktırmadan bakmaz adam direk bakıoo bende baktım valla bugun heheheheh

hayata cnm emin ol bır gun sende dıyeceksın o lafı..zaen huzur yoksa ılıskıde uzatmanın anlamı yok zaman sizden gidiyor onlardan değil zamanınızı iyi kullanın bence yok değişir diyede beklemeyin insan bugun neyse yarında odur...bunu sakın unutmayın bi erkek kalbinizi acıtmaya başladıysa anlayınki aşkın son demleridir...ben yaşadıklarımdan yola çıkarak hepinize yardımcı olmaya çalışıyorum kendinizi düşünün kalbinize yer werdiğiniz insanlara değil çünkü o kişi bir gün kalbinizden silinip yerini başkası alabiliyor gelip geicidir hersey bunu unutmayın...

bak kız aman bosver bende bakıcak bırını ıstıom yaaa
şansıma bu yaz yıllık ıznımde kalmadı kı gıdım bı yerlere bulım napcam ben bole yaa (

1 senemı oldu bıtelı hmm eger oyleyse onun mıladı dolmus bak yenısıde cıkmıs karsına bencede bosver konusmak bıle yersız mehmetle mutlu ol sen darısı bızım basımıza dımı kızlar :))

walla mıladı doldu cnm ama gel gorkı arada canımı sıkıo kendını bana unutturmayacak ya huzurumu bozacak ya benı gorunce içi içini yior onun

unutmadım canım kesınlıkle bıde bırbırımıze cok benzıyoruz o yuzdende unutmadım cok haklılar kesınlıkle canım.
inşallah canım bu cocukla yada bır başkasıyla olurda cok mutlu olursun hakediyoruz ve sen bır zamanlar herseyden vazgeçmıştın ben ınanamıyordum sana nasıl yapabıldıgıne ama boyle olması gerekıyormuş demkki onun bıtırmesı gerekıyormuşkı koskaca bır yanlıştan dönebilmen için Rabbim senın yapamadıgın seyı ona yaptırmış.oda umarım daha beter olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…