Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

böüüüüüüü çığlık atmak istiorum.çok özledim çokkk.
ne hayallerimiz wardı..hiç birini yapamicaz.
o kadar beddua ettim nie tutmadı mafoldumben

senın haftasonu yaptıklarnı okicam canım bi sigaraya gidim kendıme geliym.
walla yazın özlemek,acı çekmek cok daha zorr
Allah'a şükür çalışıorum ya ewde olsa kafayı yerdim garanti.

canım kesınlıkle haklısın evde olmak daha zor olurdu.
çalışıyoruzda kafamız bıraz olsun rahat yoksa evde bakıp bakıp ağla düşün.

iyi sayılırım geçmişi okuyordum bitmiyor vazgeçtim zaten pek iyi haber yok sanırsam

hayata canım seninki ne yaptığını kendide bilmiyor saçmalamış açıkçası hiç bişy anlamadım konuşmasından

canım bende anlamadım ve benım napmam lazım artık bılmıyorum ne yazıkki.perşembe dogumgünü kutlamalımıyım yada arayacakmı bılmıyorum allak bullak oldum...

ve kızlar bırsey sormak istiyorum uzak yakınlık ne demektir?
bana soyledı dedım uzak yakınlıktan kastın ne nasıl ne uzak yakınlık işte dedi.anlayamadım ama uzatmadımda.

günaydın kızlar berbart bır hafta sonu gecırdım hala devam etmekte umarım bı an once hersey yoluna gırer..
buarada uzuuuuuunnnn zaman sonra benım laleyı ruyamda gordum gercek gıbıydı
benle ayrıldıktan snra kendını kotu hıssetmıs bı anlık boslukla bı kızla tanısıo nasıl tanıstıgının detaylarını goruorum ve 2 yıldır o kızla cıktıgını fln goruorum bunların hepsını cıktıgı kız anlatıo ve kız hıc guzel degıl benden sonra bununlamı yaa dıorum ıcımden....
onu goruorum fln gercek gıbıydı cok tuhaftı kızlar uyandım bıdaha uykuya daldım bıdaha ruyanın devamını gordum bıdaha uyandım bıdaha daldım gene kaldıgım yerden devam ettım ruyaya cok tuhaftı ya :çok üzgünüm:
ıkıncı haberım annem cok hasta cok 9 gundur kanamasını durduramıo doktorlar tetkıkler yapıldı parça alındı sonucunu beklıoruz ama perısan olduk evde herkes kose bucak bırbırınden kacıo gozyası dokuo bırbırımıze bellı etmek ıstemıoruz fln........
dua edın kızlar tetkık sonucları kotu bı haber almayalım (
sabah ıse yarım saat gec kaldım bı turlu kafamı toplayamıorum lutfen dua edın kızlar
bugun pek bısı yazamıycam merak etmeyın olurmu

hayata sana yazım ama cnm anladıgım kadarıyla cok sık yuzyuze yada telafonda gorusmeyı bekleme ama hep aklında olıyım fln gıbılerındn bısı yazmıs gıbıme geldı..
ama ne zamana kadar boyle gıder buda tartısılır....
hayırlısı hersey ıcın cnm...

sğl cnm...
bılmıoruz cok kanaması var sureklı parça atıo resmen
doktorlar rahım kanserınden şüphe edıo

canım ya umarım ciddi bir şey değildir.
çok geçmiş olsun canım üzmemeye çalış kendini bılıyorum kolay degıl ama eğer Allah korusun kötü birşey cıkarsa annene sen ve aılenız destek olucak ozellıklede sen kızı oldugu için senin desteğine ihtiyacın var canım onun annen ıcın kendını yıpratmamaya çalış.dualarımız senınle tamam canım ama annenin ıyı haberlerini bekliyoruz.
burada okuya okuya yaza yaza sende senın eskı laleyı özlemeye başladın anlaşılan canım benım.rüyan ondandır güzelim.kendine iyi bak.

canım şimdi sen annem hasta deyınce dünyada hastalık varken benım kafamı taktıgım seye bak .Allahım çokmu dertsiz rahatızda kendımıze dert arıyoruz anlamıyorumki .canım sen kendıne dikkat et lütfen böyle yazınca bende çok kötü oldum

sğl kuzumya cok kotu suan bıle aglıorum ıkı gundur sureklı aglıorum cok kotu ya ınsallah bısı olmaz anneannemde rahım kanserıydı bı kac ay ıcerısınde yası gecmıs oldugu ıcın cıddı mudahale edılemedı ve vefat ettı annemın teyzesı de aynı sekılde yanı bırazda ırsi..

inşallah guzel haberlerle gelıcem sızde kndınıze cok ıyı bakın dualarınızı eksık etmeyınlutfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…