Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

GÜLİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN klava:klava:klava:

ayy tamam sustum bağırma :sinifsinif:
yapma soyle lutfennnnnn....

kızlar yarın benım lalenın dogum gunu cevap vermedıgı halde hr yıl kutlarım ben onun dogum gununu ya tlf msj yada netten maıl atarım ((

ecrinim bitanem bak yine gaza geliyosun gelicem yanına şimdi Çok üzgünüm çoook yok doğum günü kutlamak falan sen unuttun onuuuuuuuuuuuuuuuu okuyup gaza gelme bebişim yaa

cıks atmıycam zaten ole aklıma geldı :sinifsinif:
yrn ablamların evlılık yıl donumu onu arar kutlarım napım bende mafoldumben

galate hosgldın cnm

canım hoş bulduk hemen yorumumu söliyim benimkinden 17 şubatta ayrıldık 21 martta doğum günümü kutladı mesajla normal bi mesajdı,arkadaşına atar gibi adımı telafuz ediodu ben atmasına ve o şekilde atmasına bile üzüldüm ki sevgilisi var olmasına rağmen attı mesajı sabahın köründe bende ismimi kullandığı için incindim ve sadece teşekkür ederim X dedim adını yazdım ki benim kadar oda hissetsin nasıl oluomuş gerçi umurunda değildir ama olsun.düşün ben öle mesaj yolladım diye bile üzüldüm sonra 28 mayısta doğum günüydü onun öncesinde 23 nisan mı neydi işte mail atmıştım herşey istediğin gibi artık sen rahatsız etmicem sesimi duymayacaksın hoşçakal die mail atmıştım. o yüzden doğum gününü kutlamadım zaten atmasamda öle bir mail kutlamazdım yani o kadar içimi acıtmış adam parçalamış beni yarım bırakmış bide doğum gününü kutlayıp napim kutlayacaksa yeni sevgilisi kutlasın yani o seçimini ondan yana yaptı
ha diceksin nasıl geçti 28 mayıs geçmedi nefes alamadım kutlamayı çok istedim ama arkadaşlarım sağ olsun forumdakiler toparladı beni, yanımda olsaydı bırakmasaydı en alası kutlardım.
bence sende kutlama desin bi bu kızz aaa beni ok seviodu noldu yaa nie kutlamıo allah allah acaba yeni sevgilim yaptı ne bilim işte binumum yesin kafasını kaydirigubbakcemile3

EcRiN, derya3458+, Galateia, gülin-89+, Umudum+

bi saattır okuya okuya bıtıremedınız ne okuyosunuz azcıkta yazsanız ya bısılerr lmaz:

yesin inşallah uyuuuuuzzzzzzzzzzzzzz
sinir oldum gene ne halı varsa gorsun ya yenı sevgılısı kutlasın
hatta keske yenı sevgılısı onu bırakmıs olsa keske yalnız gırse yenı yasına aklına ben gelsem

Ben yazdım yazdıĞımı okumadın dah ecrıncıĞım bır sayfa gerıde oku bu sayfayı sadece nıye okuyup kaÇtıĞımı anlarsın

umudum cnm ben onun cevabını verdım sana arka sayfada hatta yanlıs alıntı yaptım arada kaynamasın dıe kırmızıyla yazmıstım kuzum

kızçeler ben kaçar edwardla randevum var zemuszemus biraz kitaba gömüleyiim opuyorumnanaktan

cıks atmıycam zaten ole aklıma geldı :sinifsinif:
yrn ablamların evlılık yıl donumu onu arar kutlarım napım bende mafoldumben

illa birini arycaksan beni nomu vereyim beni ara kuzum özel gün değil ama olsun bişeyler kutlarız ama sakın lalenin hiç bişeyini kutlama

EcRiN, derya3458+, Galateia, gülin-89+, Umudum+

bi saattır okuya okuya bıtıremedınız ne okuyosunuz azcıkta yazsanız ya bısılerr lmaz:

ecrin bugün çok gerginsin bebişim yaa dayak yemeden akşamı bi etsem :gitme:

gulın arada kaybolup kabolup kullerınden dogusun ykmu bıtırıo benı cok guluorum yaa Allah senıde guldursun ınsallahhh ŞenizŞeniz
tmm yaz numaranı o gun senı arıyıcam yanı yrn o dıe senle konusurum ıcımde bırıkenlerı sana solerım söverim fln bole allahhh yuzume kapatırsın herhalde tlf klava:klava:

bıraz gergınim cnm ya aklım annemde ara ara onla konusuorum hala kanamasını durduramadık bılıomusunuz.. kendımı unutmak ıcın buraya yazıp yazıp duruorum sız sessızlesınce sınır olup saga sola saldırıorumm :mymeka::mymeka:

gülin ben onu özledim.
22 temmus doom günüm kutlamaz bence..
sence

tatlım onu en iyi sen tanıyosun ama bence umutlanma kutlar diye.kutlamaya bilirde sonuçta ayrısınız eğer bağları koparmak istiyosa kutlamaz ama hala içinde birazda olsa sen varsan doğum gününü bahane edip seninle iletişime geçer hayatında biri varmıydı seninkinin?

derya ve hayata nerde ?
hayata cnm ozelden msj atamıorum sana msj kutun dolmus msn adresıne attım maılı kuzum..

ewet canım.anlatmıstım unuttun sanırım.
başkasıla cıkıo midesiz.

:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…