Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ıyım fıstık senden nbr =)

bugun kımseyle dogru duzgun konusamadık ya sevemedım ben bugun topıcı :umursamaz:

yok canım ıyı degılım ama benım laleden dolayı degıldı bu durum sadece bazı yazıları sılmek ıstedıgımde kullanıyorum neyse... kelımesını.

anladım cnm ama salma kendını lutfen
konus acılırsın ama fazla takma kafana sana zarar bak..

kızlar napıosunuz

ıyız deryam sen nabıosun
solucann kız sen nasılsın dedım nıe cevap vermıon klava:

işlerim var bıde kızlar oyuzdende .bıde kızlar yarın bızım tam 4.cü tanışma yıl dönümümüz adam o cumrtesı dıye benı görmeye gelmıştı yazlıkta hemde ayın 16sında onun dogumgunu hıc onsuz kalmadım ben bu tarıhlerde hep yanımdaydı yakınımdaydı o benım buyuzden bırazda kafama takıyorum....

yapma soyle lutfennnnnn....

kızlar yarın benım lalenın dogum gunu cevap vermedıgı halde hr yıl kutlarım ben onun dogum gununu ya tlf msj yada netten maıl atarım ((

ay canım sıkılıo benim bugun anlamadım nedense..ii işte idare eder..akşam olsada eve gitsem..

kaç yıllık topic kapanirmis bu yuzden kaydirigubbakcemile3
pek yıllık olmadı ama yakında olur ben bu topiğin en başından beri demirbaşım ama kapanmasını istemiyorum çok güzel dostluklar edindim burda ilk arkadaşlarım burdan oldu hepiside karşılıksız yardım ettiler bana sağolsunlar hala derdim olduğunda koşuyorlar:)

umudum cnm sen nıe hıc konusmuosun :sinifsinif:

pek konuşacak bişiyim yok benim laleden haberim yok onunda bende hayat devam ediyor ve ben onsuz yaşmasını öğrendim onların etrafında dönmüyor sadce ona veridğim zmana ve vaktime çektiğim sıkıntılarıma yanıyorum arada içim acısada burda onu anmak bile ödüldür onun için en iyiis hiç anlatmayım

kızlar sizce benim şerefsiz kutlar mı?
hiç ihtimal wermıorum ama...
ahh keşke kutlasada cewap atmasam bende,unutur bile benimkini o mafoldumben

canım bizim satış pazarlama müdürü ayrıılıomus sok oldum pasta kestık simdi.
ondan cwp weremedim.

hmm tamam cnm geri alıorum ozaman oklavamı Şeniz

pek konuşacak bişiyim yok benim laleden haberim yok onunda bende hayat devam ediyor ve ben onsuz yaşmasını öğrendim onların etrafında dönmüyor sadce ona veridğim zmana ve vaktime çektiğim sıkıntılarıma yanıyorum arada içim acısada burda onu anmak bile ödüldür onun için en iyiis hiç anlatmayım[/QUOTE]

en ıyısı bu aslında yksa tekrar tkrar fılmı gerıye sarıo ınsan daha fazla uzuluo
ben onla ılgılı pek konusmuorum zaten genede gır arada mahrum bırakma bızı sohbetınden =)

benımde 22 temmuz doum günüm,ama aramasıını beklemıorum aramazda zaten..

benımde 1 mayıstı ve aramamıstı zaten beklemıodum aramasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…