Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cnm ben senı gordum ya cok sasırdım yanı tamam hos bı kız beklıodum ama bekledıgımden de hossun yanı senın bı bakısın ıcın nelerını verıcek erkekler vardır yaa bence sıl gıtsın senın laleyı yenı ufuklara yelken ac cnm bole omur gecmez....
bana arar yada msj atar yada sızın arkadslar vardı ya onlara bı sekılde bugun dogum gunuydu fln der dıe gecırıorum ıcım ama gene bılemıycem.. yanı arasada bosver hayatında bırı var ıste daha nolsun :umursamaz:
cok hos kızsın gunlerını bosa harcama uzme o guzel canını

aynı sekılde hayata da ole keske burda olsa da gorse yazdıklarımı

saçlarımı kestirdim ecrinn :gitme:
bide gölge wardı saçımda azalmıstı,tekrar attırdım.
onun cıktıgı kızı da gördüm benden küçükk,sarışın çıtıpıtı bişiy gibi sanki
benım gibi
kıskandım cooookkkkkkk.
ya insallah ayrılırlar delirdim artık yaa

kızz şimdide sen beni güldürdün küllerimden doğup geliyorum he :roflol: ara bebişim ara tabi bağır çağır ben dinlerim seni yüzüne kapatmam merak etme yeterki içindekileri boşalt bide bence o sende artık takıntı olmuş bugün gelse sen sevmiyomuşum diyceksin bu yüzden tel.de sana yalvarabilirim bile dön ecrin nolur diye yeter ki kurtul şu laleden yaa..
gerginliğini anlıyorum bebiğim haklısın aklın annende inşallah en kısa zamanda kanaması durur sağlığına kavuşur

ewet canım.anlatmıstım unuttun sanırım.
başkasıla cıkıo midesiz.

:çok üzgünüm:

kusurabakma canım hatırlayamadım işteyim o yüzden çabuk yazmaya çalışıroum.hayatında biri varsa beklemen seni daha çok yıkar canım kutlasada değişen bişey olmycak çünkü hayatında biri var başkasına ait artık o ve ondan kurtulmayı başardığın gün sende başkasının olucaksın yolunu artık çizmek zorundasın

bide bgn facebookuna bakıodum yine gördüm.benımkı kız arkadasının erkek kardesını eklemiş.
kayınço adayı yani :sinifsinif:
zaten kızda benımkının ablasını eklemişti.oh maşalla

inşallah cnm yaa..
zaten takıntı olmus bostayken aklıma gelıo
onunla cıkarken tamam hos cocuktu allah ıcın ama gene bu ne ya dıyıp begenmezdım arada sogurdum fln...

solucan dusunme cnm bosver..

kız sen benı cok merak edıodun ıstedın resmımı gonderdım bısı demedın SOLUCAAN klava:

ben de az önce sevgilimden ayrıldım resmen bana sinir krizi geçirtti bitti dedim... bi kaç saat sonra tekrar aradı uyudum o arada dedi saknlştin mi? evet çok sakinim dedim yarın numaramı değiştricem dedim bana ulaşamaman için dedim bozuldu ama bişi sölemedi suratına kapadım.. başka zamn olsa yalvarır ağlardı bi yorum yapmadıı...canım çok yanıcak belki ama barışmıcamm

Zulmet Öfkeyle kalcan zararla oturur ıyıce dÜŞÜn Önemlı bıŞıy deĞılse affet bence

Ecrin burdaım kızlar bugun yogundum fazla dikkat edemedim..
Umudum nasısın kızlar naılsınız

bgn öğle tatilinde rıhtıma gittim,aç karnına sigara içtim müzik dinledim.
yemek yiyemedim,ondan nefret ettim.artık tamamen koptumuzu hissettim.
araya başkalarını soktugu için.herşei göze aldını düşünüorum

yaaa önemli deil aslında ama tam bi aydır abuk sabuk şelere kavga edioruz ve acaip derecede uzatma olayı var 1 aydır tamam diorum ayrılalım diorum arama diorum arıo tekrar sölenio bitiriorum sakın ulaşma diorum bi kaç gn sonra arıo yumuşak konşuo ne beni bırakabilio ne de benm yaptığım şeleri 1000. kez önüme sunmayı ihmal edio..çok mu bişi istioruum barşmak istiosan ok çeneni kapa devam edelim haa istemiosan da bu kadar kötüysem de arama ama sölenme yaa 1 ay da mız mızlık çekilmeski yaaaa allahından bulsun (

tatlım çok acı çekicem ama elimden geldiğince bastırıcam... 1 ayda çok yıprattı beni artık yama tutmuo msneden sildim telimi değiştrcem...hepimiz için hayırlısı olur umarımmm

hoşgeldin zulmetcim.eğer aklında onunla ilgili küçücükte olsa şüphe varsa acaba biz yapabilirmiyiz ki uzun yıllar yaşayabilirmiyiz ki diye soruların varsa bence dayan ayrılık acısına inan sürekli geçmişi önüne sunan insanla olmak çok zor çok yıpratıcı

evet canım aynen öyle Allaha buyuzden dua ediyorum hayırlısı ise Allahım getir hayırlısı değilse içimden sevgisini al diye.

canım yaa..okudum ona attığın mailde yazdıklarını da..sonuna kadar yaşayacaksın keşke dememek için..sonucu kötü de olsa yaşayacaksın, yoksa içinde kalır..büyür büyür atamazsın..onun seni sevdiğine inanıyorsan, sen de çook seviyorsun biliyoruz hepimiz, bu ayrı gayrılık niyedir, bu istenen "uzak yakınlık" niyedir..

kızlar ben geldim bugun beni aradı ailesinden dolayı beynını yıkadıklarını ya aılesını ya benı seçmek zorunda oldugunu ve cumartesı akşamından beri aılesıyle çok kötü halde oldguunu sürekli içtiğini ama çıkar yol bulamadığını buyuzdende aramadıgını gelmediğini söyledi.ailem aileni seni istemiyor kendı kafalarındaki insanla bırlıkte olmamı istiyorlar vede bende yapamam senle sen benım en büyük zaafımsız ınsanlar zaafları olan ınsanlarla evlenırlerse cok mutsuz olurlar olmaz bız mutsuz olamayız dedi sonra dediki sende bende bıtırmelıyız bunun zorundayız başka seçim hakkı bırakmıyorlar bana lütfen anlamaya çalış senı üzmek istemiyorum sen bır üzülüyorsan ben 1000 üzlüyorum ama olmaz .ben babama aileme karşı gelemeyecek yapıda yetiştirildim sen istedğin için o gün özel oldugu için geldim ama gelmek görüşmek hıcbır işe yaramayacak daha da hersey karmaşık ve kopamayacak hale gelecek bu sefer ıkımız ıcınde geri dönüşü olmayan yollara girilmiş olacak lütfen arama .sevmek bazen yetmiyor bazen kelimelerin duyguların sözünün olmadıgı noktaya gelınıyor ve ben o noktadayım artık yenı bır ılıskıye başlayacağım.lütfen kendi yolunu çiz.biz olsakta benım aılem yuzunden olamayacagız mutlu etmeyecekler ben doğuluyum yapamazsın bızlen sen senı cok ıyı tanıyorum sen benden daha ıyılerıne layıksın keşke hıcbırsey boyle olmasaydı ama anlamaya çalış lütfen dedi ve pekı dedım telefonu kapattık sanırım artık tamamen bitti kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…