neden canımm:)
gulın arada kaybolup kabolup kullerınden dogusun ykmu bıtırıo benı cok guluorum yaa Allah senıde guldursun ınsallahhh ŞenizŞeniz
tmm yaz numaranı o gun senı arıyıcam yanı yrn o dıe senle konusurum ıcımde bırıkenlerı sana solerım söverim fln bole allahhh yuzume kapatırsın herhalde tlfklava: klava:
bıraz gergınim cnm ya aklım annemde ara ara onla konusuorum hala kanamasını durduramadık bılıomusunuz.. kendımı unutmak ıcın buraya yazıp yazıp duruorum sız sessızlesınce sınır olup saga sola saldırıorumm :mymeka::mymeka:
ewet canım.anlatmıstım unuttun sanırım.
başkasıla cıkıo midesiz.
:çok üzgünüm:
kızz şimdide sen beni güldürdün küllerimden doğup geliyorum he :roflol: ara bebişim ara tabi bağır çağır ben dinlerim seni yüzüne kapatmam merak etme yeterki içindekileri boşalt bide bence o sende artık takıntı olmuş bugün gelse sen sevmiyomuşum diyceksin bu yüzden tel.de sana yalvarabilirim bile dön ecrin nolur diye yeter ki kurtul şu laleden yaa..
gerginliğini anlıyorum bebiğim haklısın aklın annende inşallah en kısa zamanda kanaması durur sağlığına kavuşur
kusurabakma canım hatırlayamadım işteyim o yüzden çabuk yazmaya çalışıroum.hayatında biri varsa beklemen seni daha çok yıkar canım kutlasada değişen bişey olmycak çünkü hayatında biri var başkasına ait artık o ve ondan kurtulmayı başardığın gün sende başkasının olucaksın yolunu artık çizmek zorundasın
ben de az önce sevgilimden ayrıldım resmen bana sinir krizi geçirtti bitti dedim... bi kaç saat sonra tekrar aradı uyudum o arada dedi saknlştin mi? evet çok sakinim dedim yarın numaramı değiştricem dedim bana ulaşamaman için dedim bozuldu ama bişi sölemedi suratına kapadım.. başka zamn olsa yalvarır ağlardı bi yorum yapmadıı...canım çok yanıcak belki ama barışmıcamm
yaaa önemli deil aslında ama tam bi aydır abuk sabuk şelere kavga edioruz ve acaip derecede uzatma olayı var 1 aydır tamam diorum ayrılalım diorum arama diorum arıo tekrar sölenio bitiriorum sakın ulaşma diorum bi kaç gn sonra arıo yumuşak konşuo ne beni bırakabilio ne de benm yaptığım şeleri 1000. kez önüme sunmayı ihmal edio..çok mu bişi istioruum barşmak istiosan ok çeneni kapa devam edelim haa istemiosan da bu kadar kötüysem de arama ama sölenme yaa 1 ay da mız mızlık çekilmeski yaaaaallahından bulsun (
evet canım aynen öyle Allaha buyuzden dua ediyorum hayırlısı ise Allahım getir hayırlısı değilse içimden sevgisini al diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?