Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

monapisa doğru söylüyor prenses 5 senede neler oluyor unutmalısın seninki sanki saplantı olmuş

Herkes kendi derdinde diyorsun yani.Biraz önce bitti zaten ilişkim...

valla tüm mesajları okuyum öyle cevap vereyim dedim ama yok dayanmıcam sanırım sırnaşık şey
canım öncelikle üzüldüm ama aramızda kendini daha iyi hissedeceksin emin ol...
zavananın dediği gibi ben bütün gün yine çok çalıştım; ancak fırsat bulabildim... herkes kendi derdinde demeyelim de ; hani bazılarımız bu dönemi biraz kendine dönerek geçiriyor ; bazılarımız bakalarımızın dertlerini düşünerek kendinininkini unutmaya çalışıyor filan...

ama sakın kendini yalnız hissetme ... burda hiçbirimiz birbirimizi kırmadık bak kaç haftadır burdayız çoğumuz... kaç sayfa oldu konumuz...

neyse ... ben de senin gibi çok önem veririm saygıya ve bir ilişkideki seviyeye...
ben salak kelimesini bile kullanmaktan çok çekinirim... çünkü bir ilişki de bu tarz kelimeler varsa karşındakini kırmaktan çekinmezsin daha sonra...

ne kadar özel şeyler paylaşılsa da bir seviye ; sınır olmalı... hakaret ise asla...

ben arkadaşlarıma bir ilişkide evlilik düşündüklerini söylediklerinde ilk önce ne öneririm biliyormusun ; sinirlendiğinde tepkisi nasıl ? neler söyler ; kendini nasıl ifade eder ; ve barışma faslı nasıl olur ...

bir kere olmuş... sen bu konudaki hassasiyetini dile getirmişsin... tekrar etmişse olay bitmiştir... ne kadar sevsen ; ne kadar büyük hayallerin olsa da şu gerçeği elbet yaşarsın ; ilişkide sana saygının bittiği anı ... ve o an en acı andır...

bence çok iyi düşünmelisin...

ne yazık ki benim tam bahsettiğim; isteğim gibi olan ilişkim bitti... saygı ; sevgi tam yaşamak istediğim gibiydi... ama bitti işte; çünkü aşk yoktu ; o yüzden korkunç kavgalarımız yoktu ... yani aşk olunca inanılmaz kavgalar ; sonrası müthiş barışmalar yaşanıyor ... ama bu kavgalarda da saygı mutlaka olmalı diye düşünüyorum ben...

umarım birazcık yardımcı olabilmişimdir kendimce ...:teselli:

Son düzenleme:
Yavrus 5 koca yıl ama yaaaa... dile kolay.... 5 yıl boyunca çekilir mi bu eziyet, yazık günah canına yaa, artık toparlanma vakti çoktaaaaan gelmiş de geçmiş bile...

evet tatlım yaaa... azcık bakın etrafına ; ne bileyim bi yerlere üye ol ... derneklere katıl... imkanın varsa kursa git ama yeni insanlar tanı... tanıdığın kişiyi sevemedin mi daha öncekiler gibi... başka birini tanımaya çalış...

ama eziyet etme kendine noluuur ... :teselli:

ayy yine geç girince bir ben kalmışım ... neyse işten çıkmadan okudum hepinizin yazdıklarını ... cevap da yazdım... benim içim rahat rahaaat evime giderim ben ...

iyi akşamlar hatunlar... haftasonu söz daha fazla vakit ayıracağım ...

Gidişin terk edisin degil aslinda, olurda bir gün büyük umutlarla dönersin diye beklemek öldürdü beni..
Bir hosçakal demeyi çok gördün benden...
Zor geldi hosçakal demek sana, böylece birakip gitmek..
Daha kolaydi çünkü, arkanda birakip gittigini düsünmeden çekip gitmek, yakisti mi sana..
Yakisti mi gidiyorum demeden gitmek..Yakisti mi veda etmemek ve ardina dahi bakmadan çekip gitmek..
Yakisti mi ayrilikla yüzlesmemek..Gittigini bile söylememek..
Bir hosçakali çok gördün benden..
Ve sence bu kolay olandi, bunu seçtin...
Bencildin, gene kendin için en iyi olani seçtin, baskasinin duygulari seni yine hiç ilgilendirmedi...
Hosçakal demek zordu çünkü, veda etmeden gittin..
Sanki geri gelecekmis gibi gittin, ayrilikla yüzlesmeden gittin...
Ayrilik aci verir çünkü, sanki ayrilmiyormusuz gibi terk ettin...
Oysa beni gidisin degil, bir umutla gelirsin diye beklemek öldürdü..
Hosçakal dememistik..
Ayrilmamistik öyle ise, dönecektin, bir umut vardi hala, rüzgarda savrulan bir mum alevi gibi ciliz ama israrla yanan bir umut vardi..
iste beni o umut öldürdü, gidisin degil...
Bir gün dönecek diye beklemeler öldürdü beni, baska gölgeleri, sana benzetmek eritti bedenimi, ayak sesleri, merdiven çikislarini dinledim senmisin diye...
Kapi çalindiginda ben kostum, telefon çaldiginda,ilk çalista elim telefondaydi ilk zamanlarda...Gelmedin...
Hosçakal da dememistin... Gitmistin... Ama veda etmemistin... Gidisin değil, beni döneceksin umudu ile beklemek öldürdü...
Çok geç anladim bencildin...
Artik hiçbir gölge sen degilsin, hiç telefon etmeyeceksin,
dudaklarin adimi söylemeyi unutmustur artik, çalan kapilar ve telefonlara ben bakmiyorum kaç zamandir...
Hosçakal demeden gittin...
Kolayi seçtin... inaniyorum ki bir daha dönmeyeceksin...
Yüregimde artik ne sevgi var, ne umut, ne de bir agri...
Yüregimde taslasmis bir hosçakal var... Sana ait...
Onu bir söyleyebilsem, sana veda edecektim...
Bunca zamandir benden çaldigin hayallerimi, umutlarimi ve hayatimi geri isteyecegim...
Ve sen..
Hiç anlamayacaksin, hiç bilmeyeceksin...
Beni gidisinin degil, dönersin umudu ile yasamanin öldürdügünü...
Hosçakal demek, ölmekten daha mi zordu...

apple hanım kardeşim ben ne zaman gelsem bu topik bomboş yaw ; sevgilime yazarım işkolik cevap vermez siz yoksunuz napam ben yaa
töbe töbe neyse gezinip gelem bari selin cılızmış ben şişkoyuum zayıflama topiklerine takılam bari
keşke okuyunca zayıflansa bi enerji harcaması çok bilimkurgu izliyorum özlemden bu ara off be off
princess buluşuruz birara inşallah :)))

hoşgeldin ben varım nasılsın ben benimkini arayıp esini dinledim yaramazlık yaptım

örgü ve özkana veryansin ha.... kaydirigubbakcemile3
siz onunla en son ne zaman konustunuz canim?

ben iyiyim canim....
seni cok iyi anliyorum....
eli koglu bagli bir sekilde beklemek kolay degil....
bende cok bekledim...
ama sonra dayanamadigim nokta geldiginde susmadim canim...
dilerim su cektiklerini mükafatini alirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…