Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayir canim bence böyle düsünme....
biz bittikten alti ay sonra tekrar basladik...
bitirmek o kadar kolay degil....
hem bir hafta cok kisa bir süre...
tamam anliyorum sana her saniye bile cok geliyor...
ama bence bir hafta daha bekle sonra bu durumun daha ne kadar sürecegini sor ona.....

öyle yapıcam galıba canım benım ıste pesınden kosmak ıstemıyorum bakalım o ne dıyecek dıye merakla beklıyorum ama bı hafta daha beklım en ıyısı keske ılk adımı o atsa

dilerim dedigin gibi olur, ilk adim ondan gelir...
problemleri varda sevgilinin degilmi...
ya anlamiyorum eger problemlerin felan varsa birakda sana destek olayim dimi....
yok uzak ol cart curt....
sanki bir tek onun derdi su dünyada....
aman erkek milleti iste...
önemsenmek istiyorlar....

evet en son ailesinin yaninada gitmemisti bayramda iyi degilim filan diyordu umarim gercekten böyledir yoksada hersey numarami bilmiyorum artik :1no2:m evet paylassa konussa bende bu acilari yasamazsam ne var sanki senağlama bi hafta daha beklicem sonra blmiyorum artik ne kdar daha dayanamiyorum :1no2:

sagol egedenizim iyiyim ben sende iyisindir umarim....
neyse kizlar benim cikmam lazim kardescegizim yatcekmis...
yarin devam ederiz...
iyi geceler....

günaydın güzelleriim,kimse yok ben hasta olcam galiba,burnum boğazlarım yanıyor dünden beri,yine bir sabah,yine bir cuma günü, yine bir hafta daha bitiyor,yine olumlu bi gelişme yok,hadi hayırlısı bakalım,bu arada benimkininyarın doğum günüü naniknanik

günaydın bayanlar
boşver prenses unut onun doğum gününü 5 yıldan beri bir kere o senin doğum gününü kutladımı ?

kızlar ben mutluyum biliyorum oda acı çekiyor öteki sitede bir konuya yorum yapmış
Sen Git Aşk Bana Kalsın... bu başlıklı konuya Offf offf yaktın beni hacı dertli dertli bunu yazmış ama geri gelmicek

bende hasta oluorum canım:çok üzgünüm: bogazım agrıo basım agrıo mıdem bulanıo ve cok halsızım:çok üzgünüm:

black nereleydeydin kızlar seni merak etti ve bende kaç gündür yoktun nasılsın

hoşgeldin selin şahsen ben boş boş sitede bakınıyorum iş var ama yapasım gelmiyor şarkı dinliyorum eskiler aklıma geldi dprestim gene şu mükellef gitse de bir rahata ağlasam

hoşgeldin selin şahsen ben boş boş sitede bakınıyorum iş var ama yapasım gelmiyor şarkı dinliyorum eskiler aklıma geldi dprestim gene şu mükellef gitse de bir rahata ağlasam

ya güzelim bari ağlayamayacağın yerlerde ağlama...

benim de canım çok yandı ilk zamanlar ... ama evde annemler anlamasın diye ağlamadım... işte zaten öyle bir durum sözkonusu değil... yani neden şarkı dinliyorsun ki ...
kapat ; kendini işe ver... zaten yalnız kaldığında canın yanıyor...

yapman gereken bu ; elinde iyi olmak için fırsatın yoksa tamam ; ağla ...

ama iyi olman lazım bi kere iş yerindesin ... kapat hadi şu şarkıyı ...

canım sağol iyiyim ağlamıyorum hem benim patronlarım alışkın ağlamama o salağın yüzünden işyerinde çok ağladım evde ağlamadım annemler anlamasın diye:) patronum anladığı için sorun olmadı çok sağol desteğin için arada insan depreşiyor:) hem çoktan beri ağlamadım bir nişanlandığını duygugum an ağladım artık ağlamak yok o değmez en kısa zamanda layıkını bulur inş

Aslında ne kadar anlamsız ve gereksiz ve boş şeyler için ağlıyoruz üzülüyoruz bir bilseniz.

Hayat ne kadar kısa bir bilseniz. Su gibi akıp gidiyor zaman kendi ömrümüzden veriyoruz da veriyoruz... kimmmsenin umurunda değil, herkes yaşıyor hayatını....aferin bize yaa... tam madalyalığız hepimiz.... :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…