dilerim dedigin gibi olur, ilk adim ondan gelir...
problemleri varda sevgilinin degilmi...
ya anlamiyorum eger problemlerin felan varsa birakda sana destek olayim dimi....
yok uzak ol cart curt....
sanki bir tek onun derdi su dünyada....
aman erkek milleti iste...
önemsenmek istiyorlar....
günaydın güzelleriim,kimse yok ben hasta olcam galiba,burnum boğazlarım yanıyor dünden beri,yine bir sabah,yine bir cuma günü, yine bir hafta daha bitiyor,yine olumlu bi gelişme yok,hadi hayırlısı bakalım,bu arada benimkininyarın doğum günüü naniknanik
günaydın güzelleriim,kimse yok ben hasta olcam galiba,burnum boğazlarım yanıyor dünden beri,yine bir sabah,yine bir cuma günü, yine bir hafta daha bitiyor,yine olumlu bi gelişme yok,hadi hayırlısı bakalım,bu arada benimkininyarın doğum günüü naniknanik
bende hasta oluorum canım:çok üzgünüm: bogazım agrıo basım agrıo mıdem bulanıo ve cok halsızım:çok üzgünüm:
hoşgeldin selin şahsen ben boş boş sitede bakınıyorum iş var ama yapasım gelmiyor şarkı dinliyorum eskiler aklıma geldi dprestim gene şu mükellef gitse de bir rahata ağlasam
canım sağol iyiyim ağlamıyorum hem benim patronlarım alışkın ağlamama o salağın yüzünden işyerinde çok ağladım evde ağlamadım annemler anlamasın diye:) patronum anladığı için sorun olmadı çok sağol desteğin için arada insan depreşiyor:) hem çoktan beri ağlamadım bir nişanlandığını duygugum an ağladım artık ağlamak yok o değmez en kısa zamanda layıkını bulur inşya güzelim bari ağlayamayacağın yerlerde ağlama...
benim de canım çok yandı ilk zamanlar ... ama evde annemler anlamasın diye ağlamadım... işte zaten öyle bir durum sözkonusu değil... yani neden şarkı dinliyorsun ki ...
kapat ; kendini işe ver... zaten yalnız kaldığında canın yanıyor...
yapman gereken bu ; elinde iyi olmak için fırsatın yoksa tamam ; ağla ...
ama iyi olman lazım bi kere iş yerindesin ... kapat hadi şu şarkıyı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?