çalış çalış çalışşşş selin_as işine.........evime gitmek ,istiom ben((((((
şimdi bir sevgilim olsa gelse beni alsaaa eve götürse gezsek tozsak:))))))))))))
çalış çalış çalışşşş selin_as işine.........evime gitmek ,istiom ben((((((
şimdi bir sevgilim olsa gelse beni alsaaa eve götürse gezsek tozsak:))))))))))))
Ywruşum çok saol :))))kız siz yılbası çekılısıne katılmısmıydınız bakım kime çıktınız anlatın bakım prenses katılmıstı sankım:))
Yılbaşı çekilişi de ne ola ki yav? fisfisfis
Kız mesainin bitmesine az kalmadı mı senin
Hımmm diğer konu için bişi diyemiyorum :roflol:
oooooooo kzım szde sitede bir buraya giriyorsunuz galiba asosyal kadınlar istemiyorm çekılıs bitti ey gidim eyyy hatuınlar ayakta uyuyor hatta burayada yazdım gelın katılalaım diye ama nerdeeeee:roflol::roflol::roflol:maynak hatunlar...
ayrıca konustuğum çocuk bana CILIZ SIN DEDİ YAAA depresyona gircem:)))))))))))))
hoşgeldin zamanla atlatırsınslm kızlar ben geldııııııımm ben hıc mı hc aramıorm ızını bıttı ......... bılmıorm belkıde bıtmıstır donmustr bırlıgıne....ben hıc aramıorm onu...... aramamda o arasada acmam da ıcımde kı sevgı aldattıgı gun zaten nefrete dondu sadece kucuk bır sızı oluıooo oda hatralara ve yasananlara sanırmm atlatıcam ben bunu atlattımda hattaa o hayatımda bır daha asla olmayacak benı uzen bırının olamam ben ........
ayrıca konustuğum çocuk bana CILIZ SIN DEDİ YAAA depresyona gircem:)))))))))))))
kızlar canlarım benim yine içim sızlıyo yaa,bu sızı hiç geçmicekmi,küçücük bişi gördüm içimi sızlattı,bi pastane bize fiyat listesi yollamış,o pastane geçen sene arkadaşımın doğumgününde hep beraber gittiğimiz pastaneydi,şimdi ne o arkadaşım var hayatımda,ne de o var.kalbim sızlıyor.o doğumgünü olayını yazmıştım hatta okuyanlar hatırlar,o zamanlar demek aklındaymışım ki bana binbir numara çevirmişti,artık hiçbişi yok içimde sızlıyor yine
Tatkım o sızlamalar,normal,olacak,yavaş yavaş geçecek.Bir süre sonra dokunmayacak bu gördüklerin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?