Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çalış çalış çalışşşş selin_as işine.........evime gitmek ,istiom ben((((((
şimdi bir sevgilim olsa gelse beni alsaaa eve götürse gezsek tozsak:))))))))))))

şimdi bir sevgilim olsa gelse beni alsaaa eve götürse gezsek tozsak:))))))))))))

He valla... ben de aynısını diyorum var ya...
Ama benim sevgilim.. hem de gerçek sevgilim gelecek birazdan Şeniz
Güçççük kuzuuum, sinemaya götürücem onu, gel seni de götüreyim.. mısır da alırım sana valla bak... kaydirigubbakcemile

Ywruşum çok saol :))))kız siz yılbası çekılısıne katılmısmıydınız bakım kime çıktınız anlatın bakım prenses katılmıstı sankım:))

Kız mesainin bitmesine az kalmadı mı senin

Hımmm diğer konu için bişi diyemiyorum :roflol:

Yılbaşı çekilişi de ne ola ki yav? fisfisfis

oooooooo kzım szde sitede bir buraya giriyorsunuz galiba asosyal kadınlar istemiyorm çekılıs bitti ey gidim eyyy hatuınlar ayakta uyuyor hatta burayada yazdım gelın katılalaım diye ama nerdeeeee:roflol::roflol::roflol:maynak hatunlar...

Halalala yaaaa... duymamışız işte ne baarıyon :mymeka:
Hem zaten yılbaşını sap gibi tek başıma geçiriciiim evde, çekiliş benim neyüme bea.. pisikolojikman okuduğumu anlamamış da olabilerem.. bak kendimi de alıp gidivericiim buralardan heeee kaydirigubbakcemile

hoşgeldin zamanla atlatırsın

hain selin sen bizi çağırma çekilişe birde uyuyorsunuz diye fırça at bizde ayrılanlar arasında çekliş yaparız seni çağırmayızsırnaşık şey

kızlar canlarım benim yine içim sızlıyo yaa,bu sızı hiç geçmicekmi,küçücük bişi gördüm içimi sızlattı,bi pastane bize fiyat listesi yollamış,o pastane geçen sene arkadaşımın doğumgününde hep beraber gittiğimiz pastaneydi,şimdi ne o arkadaşım var hayatımda,ne de o var.kalbim sızlıyor.o doğumgünü olayını yazmıştım hatta okuyanlar hatırlar,o zamanlar demek aklındaymışım ki bana binbir numara çevirmişti,artık hiçbişi yok içimde sızlıyor yine

Tatkım o sızlamalar,normal,olacak,yavaş yavaş geçecek.Bir süre sonra dokunmayacak bu gördüklerin...

Off prenses yaa, bak ben sana söyleyeyim, senin hayatına birisi girmediği sürece sen vazgeçemeyeceksin bu sevdadan

canım başka bişiylerle uğraş mesela oyun falan oyna tavla fala bişiyler oku onu hatırlatacak şeylerden uzak dur ne zaman hazır olursan o zaman onu hatırlacak şeylere bak geçeçek karşına daha neleri çıkacak unutacaksın bu günleri hatırlayıp gülecez biliyorum kolay değil ama bitir kafanda bitir önce düşün seni üzen birini niye hatırlıyorsun yaptığı kötülükleri düşün inan o zaman içinde bir nepse sevgi kalmıyor

Tatkım o sızlamalar,normal,olacak,yavaş yavaş geçecek.Bir süre sonra dokunmayacak bu gördüklerin...

Yavrus 5 koca yıl ama yaaaa... dile kolay.... 5 yıl boyunca çekilir mi bu eziyet, yazık günah canına yaa, artık toparlanma vakti çoktaaaaan gelmiş de geçmiş bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…