valla kızlar benimkide pazar günü ayrılıyorum senden dedi bende blöf yapıyo sandım ama kaç gündür ses yok..
ama hep suç bendee ahh biraz çenemi tutsam ne vardı sankiiiiii:mymeka:
Nooldu ki tatlım? Senin dediğin şeyler yüzünden mi ayrıldı senden?
onun sesi çıkmıyorsa sen ara burda haksız olan sensin barışma ihtimaliniz var siz çocukluk yapmışsınız anlaşılanbende paronayaklık oldu için yine dilimi tutamadımm çocukta haklı yok konuşuyorumm..
pazar günü işim var dükkana gidicem dedi sonra saat akşam 10 gibi inanmıyorum senın dükkanda olduguna dedimm sonra beni dükkandan çaldırdı oda bana kapak olduu...
tabi sonra bıktım senın bu huyundan filan dedii bende istemiyosan ayrıl dedim oda ayrılıyorum işte dedii..
sesi çıkmıyo şimdideee:çok üzgünüm:
bende paronayaklık oldu için yine dilimi tutamadımm çocukta haklı yok konuşuyorumm..
pazar günü işim var dükkana gidicem dedi sonra saat akşam 10 gibi inanmıyorum senın dükkanda olduguna dedimm sonra beni dükkandan çaldırdı oda bana kapak olduu...
tabi sonra bıktım senın bu huyundan filan dedii bende istemiyosan ayrıl dedim oda ayrılıyorum işte dedii..
sesi çıkmıyo şimdideee:çok üzgünüm:
Merhaba arkadaşlar.Ben geçen günlerde size destek olmak için yazmıştım buraya.Hatırladınız mı bilmiyorum.Şimdi kendim için yazıyorum...
Evlilik planları yaptığımız bir erkek arkadaşım var,7 aydır birlikteyiz.Ben onu daha çok tanımak için ısrar ediyorum o ise bir an önce ciddi kararlar alalım istiyor.Sorunum şu ,ben saygıya çok önem veren bir insanım ve tartışma esnasında karşımdaki kim olursa olsun ağzımdan kötü bir laf çıkmaz..Ailemde ve arkadaş çevremde kaba laflara yer yoktur .Erkek arkadaşım ilk zamanlarda kibar ve saygılı olmasına rağmen ,son 1 aydır olan tartışmalarımızda sinirlenince akıllı ol,adam ol,kafasız ve en sonunda da içinde sen kimsin ki geçen bir cümle söyledi bana.Çok sinirlenince söylüyor ama ne olursa olsun bunlar söylenmemeli diye düşünüyorum.Ha en son tartışmada da lan dedi cümle sonunda.Bunlar 1 kere söylenen sözler ama demekki çok sinirlenince bunları telaffuz edebilicek...Ona sorsanız saygılıdır ve sinirlendiği için söylemiştir ,abartıcak bişey yoktur!Geçen gün aldım karşıma konuştum kırıldığımı ,alışık olmadığımı dikkat etmesini söyledim ,tamam dedi ama sinirlenince yine aynı oldu.Siz böyle şeylerle karşılaştınız mı,ne yaptınız,ne yapmak lazım.
:1rolleyes: Allah iyiliğinizi versin, yirim sizin kavganızı.
Sen de ayrılık mı sandın kendini şimdi?
O kadar kolay olsa oooooo biz burda elli defa kopmuştuk, ayrılmıştık... :teselli:
Sen biraz bunaltmışsın çocuğu belli.
O da sana hafiften bir ders vermek istemiş haklı olarak.
Durum bundan ibaret bence.
Sen aradığın anda az daha pataklar seni :mymeka: (mecazi anlamda yani) sonra da geri çark eder. Elbet sen de bi özür borçlusun gibime geldi benim hafiften sanki.. a.s.
canım bizim topiğimizde şöyle bir durum var monapisa ablamız bizim her derdimizle her sorunumuzla mutlaka ilgilenir ama bizler belkide başta ben olmak üzere sadece kendi dertlerimize odaklanmış durumdayız birde işte oldukları için kızların çoğu şimdi olmasa bile müsait olduklarında cvp vereceklerdir....
çekilini ben geldım nörüyonusssss....puhahahahahhahaha
Herkes kendi derdinde diyorsun yani.Biraz önce bitti zaten ilişkim...
zeynep nereye kayboldun arkadaş öyle demek istemedi
Onun canı şimdi öyle sıkkındır ki, kimseyle konuşmak istemiyordur Saliha eminim.
Zeynebim...gene de içini dökmek istersen gel gülüm olur mu.
Bu acı tek başına atlatılmıyor zira... iyi bilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?