Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

selam kizlar sabaha kadar uyumadim ben sabaha karsi biraz uyumusum artik umut yok benim icin kizlar bittigine alistiyorum kendimi aramazsin sormazsin bakalim yaziklar olsun diyorum kendi kendime

valla kızlar benimkide pazar günü ayrılıyorum senden dedi bende blöf yapıyo sandım ama kaç gündür ses yok..
ama hep suç bendee ahh biraz çenemi tutsam ne vardı sankiiiiii:mymeka:

Nooldu ki tatlım? Senin dediğin şeyler yüzünden mi ayrıldı senden?

bende paronayaklık oldu için yine dilimi tutamadımm çocukta haklı çok konuşuyorumm..
pazar günü işim var dükkana gidicem dedi sonra saat akşam 10 gibi inanmıyorum senın dükkanda olduguna dedimm sonra beni dükkandan çaldırdı oda bana kapak olduu...
tabi sonra bıktım senın bu huyundan filan dedii bende istemiyosan ayrıl dedim oda ayrılıyorum işte dedii..
sesi çıkmıyo şimdideee:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
onun sesi çıkmıyorsa sen ara burda haksız olan sensin barışma ihtimaliniz var siz çocukluk yapmışsınız anlaşılan

:1rolleyes: Allah iyiliğinizi versin, yirim sizin kavganızı.
Sen de ayrılık mı sandın kendini şimdi?
O kadar kolay olsa oooooo biz burda elli defa kopmuştuk, ayrılmıştık... :teselli:

Sen biraz bunaltmışsın çocuğu belli.
O da sana hafiften bir ders vermek istemiş haklı olarak.
Durum bundan ibaret bence.

Sen aradığın anda az daha pataklar seni :mymeka: (mecazi anlamda yani) sonra da geri çark eder. Elbet sen de bi özür borçlusun gibime geldi benim hafiften sanki.. a.s.

ben karşılaşmadım bir kere yaparsa affeserdim devamlı yaparsa iyice düşünmek lazım insanın kişiliği sinirlenince daha iyi belli oluyor galiba

haklısın bacımm evet özür diliyim bu akşamm..

Zavanam çok güzel demiş Zeynepçim, buradaki arkadaşlarımızın hepsi çok iyidir ama hepsi de ayrı acı çeker, gündüzleri de çoğumuz pek müsait olmuyoruz. Bakma ben de takılıyorum şu anda ama işi de asıyorum alenen aslında gamyoncuiremsu. a.s.

Yok zeynepciğim herkes kendi derdindede olsa elinden geldiğince ilgilenir sen duygularını anlat biz yardımcı olmaya çalışırız

Onun canı şimdi öyle sıkkındır ki, kimseyle konuşmak istemiyordur Saliha eminim.
Zeynebim...gene de içini dökmek istersen gel gülüm olur mu.
Bu acı tek başına atlatılmıyor zira... iyi bilirim...

sanırım doğru diyorsun ilkk ayrıldığım gün hiç kimseyi istemiyor sadece ağlıyordum sanki hiç bitmeyecek gibiydi ölesin gelmişti

BedeLini YüreğimLe Ödediğim En Masum Günahımdın...
“ Varlığın acı veriyor olsaydı bana;
Seni ölüme sevmez,
Gelmeyeceğini bile biLe seni beklemezdim hala.

Ben sensizlikte bile "seni yaşıyorum" sevgili... ”
“ Sen bana “ bir ömür “ uzakken ben sana bir nefes kadar yakınım sevgili.

Gelmeyeceğini bile bile ben hala seviyorum seni. “

Gün gelecek,
Adımı unutmak zorunda kalacaksın
Puslu gecenin yorgun sabahında.
Bir kibrit çakıp yaşananlara,
Tek tek yakacasın benli hatıraları
Ömür defterinin en masum günahında.

Duvarlarında asılı takvimlerden düşen
Bir gün gibi,
Ağladığında yüreğine gömülen
Bir hüzün gibi
Yavaş yavaş eriyeceğim dudaklarında.
Ama ben sana inat,
Yokluğuna inat,
Bedenimle közleneceğim günahlarında.

Seni benden alan kadere,
Tek bir kelime etmeden
Seni içimde yaşatacağım.
Çünkü ben senin;

“ Bedelini yüreğimle ödediğim
En masum günahımdın….”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…