Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bak benım eskı erkek arkadaşımla ayrılık döneminde ben bır ılıskı yaşadım bıcok sıtedekı kız bılıyor.çıktık ve 15 gun içinde tüm arkadaşlarıyla,ablasıyla tanıştım ve kıskançlık yüzünden bitti.yanı ona atılan bır yalana ınanmam sonucunda bız ayrıldık.kapısından sabahladıgım akşamları bılıyorum yada yanına gıdıpte gerı döndüğüm zamanları bılıyorum bıttı demişti sadece bıttı ılıskımız tıtanıctı ve tıtanıc battı dedi geçti herkese hataydı dedı başka ılıskı yaşadı bende ılıskıme devam etme kararı aldım olmuyorsa dıye ve bır sekılde gerı geldı ilginçti.geri gelmesi kendi içinde bunalım yaşıyor hala daha ve bu adam herseyımı bılıyor dusun neler yaşadıgımı neler yaptıgımı ve hala kendı içinde bunalım yaşıyor.
şuanda ılıskımın bıttıgını erkek arkadaşımın ayrıldıgını bılıyor mesela benı sıl hayatından dıyor hatta faceınde Hayat Yolunda beklenti ile yürüme, sağına soluna bakmadan sevgiyle yürü. Karşına çıkabilecek fırsatları değerlendir, yolunun kesiştiği insanlarla keyifli arkadaşlıklar yaşa, ama karşına çıkan kim olursa olsun onu sahiplenme, onun kendi yolunda özgürce yürümesine izin ver, daha da önemlisi Sen Kendi yolunda Özgürce Yürü dıye yazıyor.
doğru bir söz hayat beklemediğimiz anlarda karşımıza öyle olaylar çıkarır ki uzaktan hayatımızı izler olarak kendimizi buluruz.yada sahiplendiğimiz insanlar bir bakmışız ki artık yanımızda değil de sokakta ki yabancıdan daha yabancı olmuşlardır.
ama şu da var sahiplenmektense özgürce yürümesine izin verip ve kendimizinde kendi yolumuzda özgürce yürüyüp aynı zamandada bir kişiyi sevemez miyiz?
çok mu kendi içimde çelişkiye düşüyorum ne : ) ? dıye yazdım.
Bilmiyorum x. Yapabilir misin? Dene ve sen söyle bana ne yapıp yapamadığını :) dıye yazmış yanı gene bana sataşma var.yada mesajlarıma cevap verme kendı mesaj atma durumu var.

ve şu var ben bu cocuga karşı boş değilim hiçbir zamanda boş olmadım hatta benım çeşmeye gitme durumum vardı bılıyorsunuz bu cocukla falandı ve cumartesı akşamı telefonda konuştuk. ya farklı hersey ama garip ve benım kafamı karıştırıyor napmaya calısıyor anlamıyorum.ne hayatımdan tamamıyla çekip gidiyor nede ben adam olmam ben senın yerınde olsam benı sılerdım demekten vazgeçiyor benıde psikopat yapacak he yakında.

canım bır oncekı sayfada yazdıgım mesaj ve kızlar yanlışlıkla burda degıstırcegıme orda degıstırmışım toplayamadım sonradan mesajı kusura bakmayın...

yanlızca o mu bılıyor yanı numaranı eğer öyle ise sevınebılırsın bırseyler kafasına dank etmeye başladı demekki yavaş yavaş.

iyiyim kızlar sizi özledim bende aynı herşye iş guc sıkıcı işte pek farklı bişey yok...
ama kimse gelmio artık sesinizde çıkmıo..küstüm size..
sizler nasılsınız fıstıklar moreller iidir umarım..
öptüm sizi şekerler

ben burdayım ama kımse gırmıyor .
bende kafayı yıyecegım şirkette herkes farklı telden çalıyor bırısı tatılde bırıleri toplantı yapma peşinde bırılerı rapor istiyor artık.bende koy verdım gıttı.

hşduk şeker...hayata kız bende aynı yoruldum yaa..en iisi koy ver gitsin...
kız hayat nasıl gidio bakalım...evet kimse yok cidden.....

ben geldiimmm kaydirigubbakcemile2 valla bende yoruldum tatil istiyorum artık deniz,kum,güneş :sinifsinif:

cnm ek olarak adama hakaret bıle etsem adam sen yaparsan ıyı yaparsın yada iyi yapmışsın dıyor anlamıyorum...

ya aslında yenı bırısı deıl vardı hep ama daha farklıydı bakalım ılk kez bu kadar olduk.gerisi ne olacak askere gıtmeden bsy yapacakmı yaşayıp görücem sence peki napmaya çalışıyor olabilir.umrunda olmasam en azından mesajlara cevap vermez nette sataşmaz değil mi?

gülin bende ıstıyorum ama suda var en azından bız tekırdağda denıze gırıyoruz gıremeyenler napsın canım...onları düşününce halimiz gene iyi.

Son düzenleme:

ewt canım mesela benn :1no2:
milleti tatile gönderioruz,biz koca yaz çalışıoruz

kızlar siz olaya bır yorum yapsanıza sizce ben sürdürsemmi yada siz olsanız yerımde silermiydiniz kendisine gelsin önce bir dıye....

haklısın cnm ama ben çorludayım ya ondan bende giremiyorum çalıştığım için tekirdağada gidemiyorum sık sık :çok üzgünüm:

ben olayı anlamadım hayata..

valla hayatacım solucan gibi bende pek anlamadım yaaa :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…