çok güzel yazmışsın umarım dediğin gibi olurGiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir.üzülmeye değmez değeecek olsa üzmezdi zaten bunu söylemek çok zor insan bunu beynine anlatıyor ama kalbine anlatamıyor.umarım değmeyecek insanlar için dökülen gözyaşları mutluluklarla haketen insanların sevgisiyle öder borcunu.
black nereleydeydin kızlar seni merak etti ve bende kaç gündür yoktun nasılsın
canımmm yaa nerlerdesin seenn kaç gündür yoksuun,giriosunda bizmi görmüyoruz yoksa,çok meraklandım yolundamı herşey :CüvCüv:
saolun canlarım benımm:1hug: ewet bugunlerde cok katılamıorum aranıza cunku 1 hafta falan once bu forumda herzaman konustugum canım arkadaslarımın dısında bı kac kısı canımı sıktı:çok üzgünüm: dalga gecıp kalbımı kırdılar :çok üzgünüm: sanırım foruma yenı katılanlardandı:çok üzgünüm: o yuzden pek katılamadım:çok üzgünüm:
hayrola canım ne dediler anlatırmısın boşver onları birkaç kişinin söylediği önemli değil biz seni seviyoruz niye canını sıktılar anlatmak istermisin
saolun canlarım benımm:1hug: ewet bugunlerde cok katılamıorum aranıza cunku 1 hafta falan once bu forumda herzaman konustugum canım arkadaslarımın dısında bı kac kısı canımı sıktı:çok üzgünüm: dalga gecıp kalbımı kırdılar :çok üzgünüm: sanırım foruma yenı katılanlardandı:çok üzgünüm: o yuzden pek katılamadım:çok üzgünüm:
canım bos ver..bır kac kısı canını neden sıktıkı degmez bosver..
uzulmeyede kafaya takmayada...
ben bugun bır seyı taktım kafaya kendı kendıme arabesk takılıyorum...
ne yapıyım..
tamam sen bilirsinah tatlım saol ama sımdı tekrar anlatıp konu acılmasın onlara....kapandı gıttı
ne yapıyosunuz kızlar...guzeller.nasıl gıdıyor unutma cabaları...
benımde içimde bır garıp his var...ne bıleyım ..bırı dokunsa aglıyacagım..ve hatta aglıyorum..of uf bof ..boffffffff...
iyi unutamıyoruz kendi adıma konuşmak gerkeirse bazen umrumda olmuyor iyiki bitmiş diyorum bana şartlar koşan biriyla mutlu olamazdım diyorum karışan yok parkta oturma konsere gitme ha birde evlenmek için baskı yapan yok bunları düşününce rahatlıyorum sonra yaşadığım güzel günler aklıma gelince hüzünleniyorum ama eskisi gibi değilim unutacam çoktan beri aramıyorum ve biliyorumki bize değer verenleri bulup bu yaşadıklarıma gülcem
kimlermiş onlar yaa,monapisaaa bak kızçelerinin canını sıkan var nerdesin kap oklavanı gelklava: ya güzelim sen niye uzak kaldınki forumdan bırak onlar girmesinler,bikaç kendini bilmez yüzünden nie girmemezlik ediyosunki,banada oldu ilk topic açtığımda falan abuk sabuk konuşanlar,ben hiç takmadım,bak ne güzel ortamımız oldu, buraya girseydin keşke, bende merak ettim noldu diye,herkese de sordum gören varmı diye,bidaa sakın hbrsiz biyerlere kaybolma yaramas seniii :1hug: varmı seninkinden hbr süründürme operasyonları nasııll delikafadulden
6.30 a kadar takılayım diyorum kızlar,sonra işten çıkayım,çünkü annemin 7de dr.rand.var,sonra buluşup yemek yicez,soğukta sokaklarda gezceime burda sizle vakit geçiririm.anneme de artık biraz vakit ayırmaya karar verdim,kadıncağız hep evde,babam ölünce bizbize kaldık zaten :çok üzgünüm: nezle oldum ya çok fena burnum yandı tıkandı bütün gün, black, yarın benimkinin doğumgünü oof off fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?