Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çok güzel yazmışsın umarım dediğin gibi olur

black nereleydeydin kızlar seni merak etti ve bende kaç gündür yoktun nasılsın

canımmm yaa nerlerdesin seenn kaç gündür yoksuun,giriosunda bizmi görmüyoruz yoksa,çok meraklandım yolundamı herşey :CüvCüv:

saolun canlarım benımm:1hug: ewet bugunlerde cok katılamıorum aranıza cunku 1 hafta falan once bu forumda herzaman konustugum canım arkadaslarımın dısında bı kac kısı canımı sıktı:çok üzgünüm: dalga gecıp kalbımı kırdılar :çok üzgünüm: sanırım foruma yenı katılanlardandı:çok üzgünüm: o yuzden pek katılamadım:çok üzgünüm:

hayrola canım ne dediler anlatırmısın boşver onları birkaç kişinin söylediği önemli değil biz seni seviyoruz niye canını sıktılar anlatmak istermisin

ne yapıyosunuz kızlar...guzeller.nasıl gıdıyor unutma cabaları...
benımde içimde bır garıp his var...ne bıleyım ..bırı dokunsa aglıyacagım..ve hatta aglıyorum..of uf bof ..boffffffff...

canım bos ver..bır kac kısı canını neden sıktıkı degmez bosver..
uzulmeyede kafaya takmayada...
ben bugun bır seyı taktım kafaya kendı kendıme arabesk takılıyorum...
ne yapıyım..

ah tatlım saol ama sımdı tekrar anlatıp konu acılmasın onlara....kapandı gıttı
tamam sen bilirsin

ne yapıyosunuz kızlar...guzeller.nasıl gıdıyor unutma cabaları...
benımde içimde bır garıp his var...ne bıleyım ..bırı dokunsa aglıyacagım..ve hatta aglıyorum..of uf bof ..boffffffff...

iyi unutamıyoruz kendi adıma konuşmak gerkeirse bazen umrumda olmuyor iyiki bitmiş diyorum bana şartlar koşan biriyla mutlu olamazdım diyorum karışan yok parkta oturma konsere gitme ha birde evlenmek için baskı yapan yok bunları düşününce rahatlıyorum sonra yaşadığım güzel günler aklıma gelince hüzünleniyorum ama eskisi gibi değilim unutacam çoktan beri aramıyorum ve biliyorumki bize değer verenleri bulup bu yaşadıklarıma gülcem

senin niye canın sıkkın hayırdır dinleme arbesk şarkı söyle canlı hareketli mesela bengü gezegeni dinle ben dinleyince rahatlıyorum

ne bıleyım kendımı yanlız hıssettım..
belkı bır yanım eksık garıp ıste...bır elma ama yarım yok işte ...
kara bahtım kor talıhım dıyeyım sız anlarsınız..

ewet cok haklısın ınsan gecmıse bakıp bazen guluo ne kadar aptalmısım dıo.....ınsallah akrsımıza ole bırılerı cıkarkı ıyıkı ayrılmısız eskısınden derız

Şu dünyanın gam yükünü
Çeken var mı benim gibi
Gece gündüz gözyaşını
Döken var mı benim gibi

Talihim yok bahtım kara
Böyle hayat batsın yere
Sinesine vura vura
Ölen var mı benim gibi

Gitmezki başımdan atam
Ben bu derdi kime satam
Saçlarını tutam tutam
Yolan var mı benim gibi

galıba boyle bır durumum var...kendımı arabesk gıbı hıssedıyorum uzgun karısık duygular..ıste ne bıleyım..amaaaaaaaaaaaaannnnnnnn

ben varım ama allah büyük ben ayrıldıysam bundada bir hayır vardır bu acı beni güçlü yaptıhayatımda korkutuğum şeyrlerden biriydi birini sevmek karşılığını alamamak o yüzden hep kaçtım erkeklerden hep kötü davrandım ama bu severkinden kaçamadım yaşanacakmış yaşandı ve bitti birde şu yönü var onla yaşadığım duyguları hiç tatmadım geriye dönsem bırakacağı bilsem gene severdim bazen acısı bile güzel geliyor sevdim sebepsiz kaderim buymuş nasipse dönecek allah yazdıysa nasip değilse o kızın olacak ama umuyorum beni seven başkaları olacak ve ben gene sevecem hayat
üzülme demicem sabahtan bende ağlayacak durumdaydım bir anlık duygulanma istersen hemen atlatıyon biz kendi kendimize yaratıyoruz

kimlermiş onlar yaa,monapisaaa bak kızçelerinin canını sıkan var nerdesin kap oklavanı gel klava: ya güzelim sen niye uzak kaldınki forumdan bırak onlar girmesinler,bikaç kendini bilmez yüzünden nie girmemezlik ediyosunki,banada oldu ilk topic açtığımda falan abuk sabuk konuşanlar,ben hiç takmadım,bak ne güzel ortamımız oldu, buraya girseydin keşke, bende merak ettim noldu diye,herkese de sordum gören varmı diye,bidaa sakın hbrsiz biyerlere kaybolma yaramas seniii :1hug: varmı seninkinden hbr süründürme operasyonları nasııll delikafadulden

6.30 a kadar takılayım diyorum kızlar,sonra işten çıkayım,çünkü annemin 7de dr.rand.var,sonra buluşup yemek yicez,soğukta sokaklarda gezceime burda sizle vakit geçiririm.anneme de artık biraz vakit ayırmaya karar verdim,kadıncağız hep evde,babam ölünce bizbize kaldık zaten :çok üzgünüm: nezle oldum ya çok fena burnum yandı tıkandı bütün gün, black, yarın benimkinin doğumgünü oof off fisfisfis

haklısın tatlım yaaa.....saolasın:1hug: ewet surundurmeye dewam tabıkı .......

olemı tatlım dogumgunu ha...pekı bısı yapmayı dusunuomusun msj falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…