Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

monacım bana en yakın arkadaşımın yıllık azarını anımsattın bır anda bu yazdıklarını onun söylediğini düşündüm kaydirigubbakcemile3
katılıyorum bu kelımelere aynen kuzum anlamak çok zor oldu ama kesınlıkle haklısınkaydirigubbakcemile5

aslında iyi ki geldin birilerine ihtiyacım var..
kötüyüm aramaması deli ediyor beni bitmemiştir tahminimce ama aramamasına anlam veremiyorum

azracım ben senın konunu bılmıyorum ve herhalde senle karsılasmadık hatrlamıyorum
bı sayfa gerıye bektım teyzen vefat etmıs basın saolsun canım..
ve senınkı aramamıs ayrılalım demıssın aramıyo galıba..bırak canım aramasın sende arama yama canını

ya nie kimse cevap yazmıyor bana

Canım önce bi sakinleş okudum yazdıklarınıda bi ayrılalım lafı söz konusu olmuş ee çocuk oyuncağıda değilki hemen barışın tekrar iyi olunn... Bekle bi bakalım heycanla telaşla hareket etme otur düşün ama onun aramasını bekle 1 haftada aramasa sen arama onu bekle tamam. İkinizde biraz yıpranmışsınız anladığım kadarıyla bi süre kendinizi toparlayın en azından o arayana kadar :) Bırak hatasını düşünsün anlasın sakın üstüne düşme. :teselli:

aslında iyi ki geldin birilerine ihtiyacım var..
kötüyüm aramaması deli ediyor beni bitmemiştir tahminimce ama aramamasına anlam veremiyorum

azracım bi sakin ol lütfen bekle arıycaktır o seni ama sen arama sakın şuan o hatalı cnm ve bırak anlasın hatasını

gülin msn acıldımı buaksmada benımkı acılmıyo ya ataım geldı pc yı...

evet ebrucum msn açıldı da yaa zaten benimkindede süreklü sorun oluyo bi sayfa açıcam ya açmıyo yada görüntülenemiyo diyo bugün bi sayfada anlattım moralimin bozukluğunu cnm ama geçti şimdi napıyım artık bana zarar versin istemiyorum

acaba pc yı kapayıp tekrarmı acsam...
bendede sayfalar acılmıyo evet hata verıyo sureklı...zor dolanıyorum...

ıyı yapmıssın canım gerıyı takıp edemedım ama senı uzmesıne ızın verme sen gayret ıyısın ıyı gıden ılıskın var bırak naparsa yapsın gorme duyma ...

öyle yapıyorum cnm yapcak bişey yok şuan ki ilişkimi mahvetmesin bana yeter neyse sen nasılsın cnm pc ye sinir olmak dışında iyimisin kaydirigubbakcemile3

ben geldim
öncelikle azra canım başın sağolsun.
boşver aramazsa o kaybeder dıye düşün sen.
kızçeler ben cok mutluyum sanırım yeni bir ilişkiye başlayacağım ve hersey umdugumdanda daha ıyı olacak zemuszemuszemuszemus
şunu anladım ki seven adam zamanı gelince kesınlıkle gelıyor sen naparsan yap olumluda olumsuzda.çok mutluyum cok içim içime sığmıyor.zemuszemuszemuszemus

tugbaya bız bu aralar hıc senınle konuşamadık canım ya ne var ne yok napıyorsunuz bakalım fıstıklar.canım sen bence en ıyısı hattını değiştir artık ve onda olmasın en kesin çözümü bu bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…